100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Aankoopkeuring voor je auto in Maastricht? Wij keuren de auto namens jou

Heb je na een zoektocht de ideale tweedehands auto gevonden? Kies voor zekerheid en voorkom een miskoop met onze aankoopkeuring in Maastricht. Autocoach inspecteert de auto namens jou. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn. Direct na de keuring brengt onze Autocoach verslag aan je uit en ontvang je het keuringsrapport.

Start direct

✔ Je hoeft niet aanwezig te zijn

80% van onze aankoopkeuringen voeren we uit zonder de klant. Onze Autocoach inspecteert de auto namens jou. Direct na de keuring brengt onze Autocoach telefonisch verslag uit, en deelt zijn autogevoel met je. Het keuringsrapport ontvang je vervolgens per mail. Zo weet je direct of de auto de moeite waard is om te kopen. We plannen zelf de afspraak in met de verkoper. Het enige wat je hoeft te doen is ons bellen.

✔ Grondige keuring

Je toekomstige auto wordt grondig geïnspecteerd. Dat doen we onder andere door middel van een proefrit, inspectie op de hefbrug en schademetingen. Na de keuring heeft de Autocoach een goed beeld van de auto. Je ontvangt dan ook een persoonlijk aankoopadvies en een uitgebreid keuringsrapport. Dit doen we ondertussen al meer dan 10 jaar.

✔ Ook bij particuliere verkoper

Wordt je toekomstige auto door een particulier aangeboden? Geen enkel probleem. Onze Autocoach komt op locatie. Waar dan ook in Maastricht. Vanuit daar maakt hij een proefrit en rijdt de Autocoach naar een keuringsstation in de buurt. Daar wordt de auto op de hefbrug geïnspecteerd.

Meerdere keuringsstations in de buurt

De inspectie op de hefbrug is een onmisbaar onderdeel van de aankoopkeuring. Particuliere verkopers beschikken niet over een hefbrug. En sommige autobedrijven in Maastricht ook niet. Gelukkig beschikt Autocoach over meerdere keuringsstations in Maastricht en omgeving. We regelen zelf een hefbrug in de buurt van de verkoper. Meestal op een afstand van 10-15 minuten rijden.

Aankoopkeuring in Maastricht in 3 stappen

1. Contact met de verkoper in Maastricht

Allereerst nemen wij contact op met de verkoper van de auto. We stemmen ook met de verkoper af waar de auto op de hefbrug gaat. Kan dit niet bij de verkoper zelf? Dan regelen we een andere hefbrug in Maastricht.

Start direct of Bel ons

2. Je auto wordt gekeurd

De aankoopkeuring wordt uitgevoerd. We lichten je auto van a tot z door, zodat we een compleet beeld krijgen van de staat. Zowel technisch als optisch. Direct na de keuring word je gebeld door de Autocoach om alle bevindingen door te nemen.

3. Screenen, Onderhandelen, Transactie of thuisbezorgen?

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om een auto te kopen. Daarom is het mogelijk om de aankoopkeuring uit te breiden met verschillende diensten. Het is mogelijk om de complete aankoop uit handen te geven. Wij verzorgen de screening vooraf (extra belangrijk bij import auto’s), onderhandelingen, de contractuele afhandelingen en zien toe op het rijklaar maken. Vervolgens wordt je auto spik en span thuisbezorgd. Dat hoeft niet per se in Maastricht te zijn. We leveren je auto af op een plek naar keuze in Nederland.

Vragen over de aankoopkeuring in Maastricht

Op welke termijn kan de aankoopkeuring uitgevoerd worden?
In 95% van de gevallen wordt de auto binnen 24 uur gekeurd. We hebben meerdere Autocoaches die in (de buurt van) Maastricht wonen. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse om de aankoopkeuring uit te voeren.

Kan ik jullie vestiging in Maastricht bezoeken?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We hebben geen vestiging in Maastricht. We werken samen met verschillende partijen in Maastricht, waar we gebruik kunnen maken van een hefbrug.

Zijn jullie bekend met de autobedrijven in Maastricht?
Ja, we hebben in de afgelopen 10 jaar al ruim 5.000 autobedrijven bezocht. Ook in Maastricht komen we regelmatig. We zijn daarnaast ook trots op de vermelding van de ANWB.

Ik woon niet in de buurt van Maastricht. Wat nu?
Dat is nu precies het voordeel van onze service. Je hoeft niet aanwezig te zijn. Sterker nog, ruim 80% van de keuringen worden uitgevoerd zonder de aanwezigheid van de klant. De klanten die hiervoor kiezen zijn daar zeer over te spreken. Vooral over de tijdsbesparing, want je hoeft niet helemaal naar Maastricht te rijden. Direct na de keuring wordt je gebeld om de bevindingen door te nemen. Het keuringsrapport ontvang je dezelfde dag per mail.

Op welke punten wordt de auto geïnspecteerd?
Dit zijn er teveel om allemaal op te noemen, maar enkele belangrijke onderdelen zijn:

  • Uitgebreide proefrit
  • Inspectie op hefbrug
  • Schademetingen (met professionele apparatuur)
  • Uitlezen boordcomputer (met speciale uitleesapparatuur)
  • Controle binnen- & buitenzijde
  • Controle diverse (elektrische) functies
  • Controle onderhoudsverleden & boekjes (op locatie)
  • Controle banden & remmen
  • Uitgebreid keuringsrapport met foto’s (bekijk voorbeeld)

Zijn jullie ook buiten Maastricht actief?
Ja, Autocoach werkt door heel Nederland. Dus ook in andere plaatsen in de buurt van Maastricht. Denk aan Geleen, Venlo, Heerlen en Sittard-Geleen.

Start direct