Over Autocoach.

Auto kopen geweldig maken

“Auto kopen geweldig maken”. Deze slogan omschrijft in één zin wat Autocoach voor jou doet. We begeleiden je van begin tot eind bij het kopen van een tweedehands auto. Vanaf de zoektocht, tot aan de bezorging aan huis. 

De beste auto voor jou, tegen de best mogelijke deal. Zonder je zorgen te maken over de technische staat, de koopovereenkomst of je inruilauto. 

De historie van Autocoach

Het idee voor Autocoach ontstond in 2010. Hieronder vertellen we je over onze mooiste hoogtepunten.

2022: Autocoach nieuwe stijl gaat online

Eind 2022 gaat het nieuwe Autocoach van start. De naam is veranderd van Mijn Autocoach naar Autocoach, er is een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een bijzonder compleet aanbod services:

  • De zoektocht naar de perfecte auto
  • Het onderhandelen over de beste deal
  • De aankoopkeuring op locatie
  • We zorgen ervoor dat de auto volgens afspraak rijklaar gemaakt wordt
  • De bezorging aan huis
  • De beste deal voor je oude auto

2021: Het online kopen (en inruilen) van een auto 

Een auto kopen is leuk, maar ook spannend. Laat staan dat je jouw volgende auto helemaal ongezien, online koopt. De markt is nog lang niet zover. Wij vinden het daarom heel bijzonder dat een klein deel van onze klanten het al via ons aandurft. In 2021 zijn we klein begonnen, en in 2022 hebben we onze services doorontwikkeld. In 2023 leveren we de 1000e auto af die ongezien gekocht is. De klant ziet de auto dus voor het eerst op het moment dat we de auto voor de deur afleveren. Hoe gaaf is dat. 

2020: Bas Vestering aan boord

In 2020 is Bas Vestering aan boord gekomen, die zijn sporen heeft verdiend met ruim 20 jaar ervaring binnen het familiebedrijf VWE. VWE Automotive is als data- en serviceprovider een begrip in Automotive Nederland en is 40 jaar terug opgericht door zijn vader Ton Vestering.

Met de hulp van Bas wordt Autocoach naar een volgende fase geleid. Achter de schermen wordt gewerkt aan de Full-service propositie waar elke autokoper blij van word. Een expert die altijd jouw belangen centraal stelt, die toeziet op de kwaliteit van de auto, de transactie en ontzorgd waar mogelijk. Het maakt niet waar de auto te koop staat. Met Autocoach koop je altijd zonder verrassingen.

2017: Verhuizing en meer

Mijn Autocoach groeit, en daarom wordt het kantoor in Nijkerk te klein. We verhuizen naar een groter kantoor in Barneveld. 

2017 is ook het jaar dat de ANWB stopte met hun aankoopkeuringen (ANWB Totaalkeuring). Het aantal keuringsstations werd al een tijdje afgebouwd. De nog overgebleven keuringsstations sluiten dit jaar eveneens hun deuren.

De reden was financieel. De ANWB kon de aankoopkeuringen niet langer rendabel houden. Dat kwam onder andere door de keuringsstations. Voor een aankoopkeuring moest je naar een fysiek keuringsstation komen. Meer over de ANWB aankoopkeuring

2014: Meer dan 1.000 aankoopkeuringen in een jaar

Dit jaar hebben we een mooie mijlpaal behaald. Voor het eerste voerden onze keurmeesters meer dan 1000 aankoopkeuringen uit in een jaar.

2013: Landelijke dekking

Na een succesvolle pilot gaat Mijn Autocoach landelijk werken. Dat wordt mogelijk door keurmeesters aan te nemen die verspreid door het land wonen. Daardoor kunnen we vaak binnen 24 uur een auto keuren. Ongeacht op welke plek in Nederland de auto staat.

2011: Pilot in Groningen

In de zomer van 2011 gaat Mijn Autocoach van start. Eerst alleen in Groningen, om de interesse in deze nieuwe dienst te peilen. Een dienst die vooral bestaat uit het uitvoeren van aankoopkeuringen. En die interesse blijkt er te zijn. Vanuit het hele land wordt interesse getoond in de hulp bij de aanschaf van een occasion.

2010: Het idee

De broers Joost en Ernst Zijlstra kwamen op het idee om mensen te helpen bij de aanschaf van een tweedehands auto. Dat idee komt bij ze op wanneer Joost en zijn vrouw toe zijn aan een andere auto. Joost, die makelaar is, schakelt de hulp van Ernst in, die een opleiding in autotechniek had gedaan. Ernst gaat mee naar de auto, en onderwerpt deze aan een technische inspectie, zodat Joost en zijn vrouw de auto zonder zorgen aan kunnen schaffen..

“Zouden hier meer mensen behoefte aan hebben?” Deze vraag wordt een jaar later beantwoord.

Autocoach. Auto aankoopbegeleiding en aankoopkeuringen

De complexe wereld van tweedehands auto’s

Er zijn letterlijk ontelbaar veel partijen die een rol spelen rondom de aanschaf van een tweedehands auto. Hierdoor is het onnodig ingewikkeld geworden voor de meeste consumenten. Een auto koop je immers niet dagelijks.

Miljoenen mensen stellen zichzelf jaarlijks de vraag: Waar moet ik beginnen en wie kan in vertrouwen? Het overvolle aanbod van occasions, portalen, financieringen, garanties, inruil- en verkoopservices en autodealers maken het een complexe branche.  

Uiteindelijk wil iedereen met het grootste gemak, op een plezierige manier, een auto voor de deur die perfect bij je past. 

De autobranche kent voor ons geen geheimen. Het is onze passie om jou bij te staan en alles uit de kast te halen, zodat jij blij bent met jouw auto. 

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke

Team

Foto van Andre

Andre
Service & techniek

Foto van Bas

Bas
Service

Foto van Bob

Bob
Service

Foto van Daan

Daan
Service

Foto van Edward

Edward
Techniek

Foto van Egbert

Egbert
Techniek

Foto van Eric

Eric
Techniek

Foto van Frank

Frank
Service

Foto van Lars

Lars
Service

Foto van Marko

Marko
Techniek

Foto van Robert

Robert
Specialist

Foto van Ruud

Ruud
Techniek

Onderdeel van ons team worden?

Autocoach | Servicemedewerker | Expert auto in- en verkoop
40 uur per week, Heerhugowaard

Autocoach | Keurmeester | Expert autotechniek
Fulltime, parttime, ZZP, Nederland

Contact

Naar contact →