Auto kopen geweldig maken

Autocoach 

Mijn Autocoach is opgericht in 2011. De broers Joost en Ernst Zijlstra kwamen op het idee om mensen goed te helpen bij het kopen van een tweedehands auto. Ernst heeft een achtergrond in de automotive en Joost in de huizenbranche. Toen Joost en zijn vrouw een toe waren aan een andere auto kwam het idee naar boven, Autocoach was geboren. 

Autocoach is de grondlegger van de aankoopkeuring op locatie in Nederland. In het verleden had je ook bijvoorbeeld nog de aankoopkeuringen van ANWB op hun locaties in Utrecht en Den Haag maar keuren op locatie bestond nog niet. Ondertussen is de ANWB gestopt met de keuringen en verwijst hiervoor ook naar ons. Wij bezoeken jaarlijks duizenden autobedrijven in heel Nederland om onze keuringen uit te voeren. Autocoach is vanaf de eerste dag 100% onafhankelijk, dit is een belangrijke kernwaarde, we willen het beste voor jou als autokoper.

Als bedrijf hebben wij niet stil gezeten afgelopen jaren. In 2020 is Bas Vestering aan boord gekomen, die zijn sporen heeft verdiend met ruim 20 jaar ervaring binnen het familiebedrijf VWE. VWE Automotive is als data- en serviceprovider een begrip in Automotive Nederland en is 40 jaar terug opgericht door zijn vader Ton Vestering. Met de gezamenlijke kennis en expertise ontwikkelt Autocoach zich continu tot full-service bedrijf die het mogelijk maakt om elke occasion in Nederland (online) te kopen zonder verrassingen.  

 

De tweedehands automarkt 

Er zijn letterlijk ontelbaar veel partijen die een rol spelen rondom de aanschaf van een tweedehandsauto. Hierdoor is het onnodig ingewikkeld geworden voor de meeste consumenten. Een auto koop je immers niet dagelijks.

Miljoenen mensen stellen zichzelf jaarlijks de vraag, waar moet ik beginnen en wie kan in vertrouwen. Het overvolle aanbod van occasions, portalen, financieringen, garanties, inruil- en verkoopservices en autodealers maken het een complexe branche.  

Uiteindelijk wil iedereen met het grootste gemak op een plezierige manier een auto voor de deur die perfect bij je past. 

De autobranche kent voor ons geen geheimen. Het is onze passie om jou bij te staan en alles uit de kast te halen zodat jij blij bent met jouw auto. 

 

 

Meer dan 25.000 klanten geholpen

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Team

Foto van Andre

Andre
Autocoach, service

Foto van Atakan

Atakan
Autocoach, techniek

Foto van Bas

Bas
Autocoach, service

Foto van Bob

Bob
Autocoach, service

Foto van Daan

Daan
Autocoach, service

Foto van Edward

Edward
Autocoach, techniek

Foto van Egbert

Egbert
Autocoach, techniek

Foto van Eric

Eric
Autocoach, techniek

Foto van Frank

Frank
Autocoach, service

Foto van Jeffrey

Jeffrey
Autocoach, service

Foto van Lars

Lars
Autocoach, service

Foto van Marko

Marko
Autocoach, techniek

Foto van Robert

Robert
Specialist occasionmarkt

Foto van Ruud

Ruud
Autocoach, techniek

Onderdeel van ons team worden?

Autocoach | Servicemedewerker | Expert auto in- en verkoop
40 uur per week, Heerhugowaard

Autocoach | Keurmeester | Expert autotechniek
Fulltime, parttime, ZZP, Nederland

Contact

Naar contact →