Auto kopen geweldig maken.

Autocoach

Mijn Autocoach is opgericht in 2011. De broers Joost en Ernst Zijlstra kwamen op het idee om mensen goed te helpen bij het kopen van een tweedehands auto. Ernst heeft een achtergrond in de automotive en Joost in de huizenbranche. Toen Joost en zijn vrouw een toe waren aan een andere auto kwam het idee naar boven, Autocoach was geboren. 

Autocoach is bekend geworden met haar aankoopkeuring op locatie in Nederland. In het verleden had je ook bijvoorbeeld nog de aankoopkeuringen van ANWB op hun locaties in Utrecht en Den Haag. Ondertussen is de ANWB gestopt met de keuringen en verwijst hiervoor ook naar ons. Wij bezoeken jaarlijks duizenden autobedrijven in heel Nederland om onze keuringen uit te voeren. Autocoach is vanaf de eerste dag 100% onafhankelijk, dit is een belangrijke kernwaarde, we willen het beste voor jou als autokoper.

Als bedrijf hebben wij niet stil gezeten afgelopen jaren. In 2020 is Bas Vestering aan boord gekomen, die zijn sporen heeft verdiend met ruim 20 jaar ervaring binnen het familiebedrijf VWE. VWE Automotive is als data- en serviceprovider een begrip in Automotive Nederland en is 40 jaar terug opgericht door zijn vader Ton Vestering. Met de gezamenlijke kennis en expertise ontwikkelt Autocoach zich continu tot full-service bedrijf die het mogelijk maakt om elke occasion in Nederland (zelfs ongezien, online) te kopen zonder verrassingen.  

Autocoach. Auto aankoopbegeleiding en aankoopkeuringen

De tweedehands automarkt. 

Er zijn letterlijk ontelbaar veel partijen die een rol spelen rondom de aanschaf van een tweedehandsauto. Hierdoor is het onnodig ingewikkeld geworden voor de meeste consumenten. Een auto koop je immers niet dagelijks.

Miljoenen mensen stellen zichzelf jaarlijks de vraag, waar moet ik beginnen en wie kan in vertrouwen. Het overvolle aanbod van occasions, portalen, financieringen, garanties, inruil- en verkoopservices en autodealers maken het een complexe branche.  

Uiteindelijk wil iedereen met het grootste gemak op een plezierige manier een auto voor de deur die perfect bij je past. 

De autobranche kent voor ons geen geheimen. Het is onze passie om jou bij te staan en alles uit de kast te halen zodat jij blij bent met jouw auto. 

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke

Team

Foto van Andre

Andre
Service & techniek

Foto van Bas

Bas
Service

Foto van Bob

Bob
Service

Foto van Daan

Daan
Service

Foto van Edward

Edward
Techniek

Foto van Egbert

Egbert
Techniek

Foto van Eric

Eric
Techniek

Foto van Frank

Frank
Service

Foto van Jeffrey

Jeffrey
Service

Foto van Lars

Lars
Service

Foto van Marko

Marko
Techniek

Foto van Robert

Robert
Specialist

Foto van Ruud

Ruud
Techniek

Onderdeel van ons team worden?

Autocoach | Servicemedewerker | Expert auto in- en verkoop
40 uur per week, Heerhugowaard

Autocoach | Keurmeester | Expert autotechniek
Fulltime, parttime, ZZP, Nederland

Contact

Naar contact →