Aankoopkeuring.

Kies voor zekerheid en voorkom een miskoop met onze aankoopkeuring voor tweedehandsauto's en occasions. Jouw Autocoach geeft je een persoonlijk aankoopadvies, inclusief een uitgebreid verslag. Zo kun je de auto met een gerust hart aanschaffen en jezelf behoeden voor mogelijk duizenden euro's aan reparatiekosten.

Met onze landelijke dekking zijn wij snel, meestal binnen 1 dag, op locatie voor jouw aankoopkeuring. Zo voorkom je dat je droomauto voor je neus verkocht wordt. Uniek: je hoeft bij onze keuring niet aanwezig te zijn en wij regelen een hefbrug wanneer deze niet op locatie beschikbaar is. 

✓ Keuring op locatie in heel Nederland 
✓ Je ontvangt en uitgebreid digitaal verslag 
✓ Autocoach geeft persoonlijke toelichting autogevoel incl. aankoopadvies. 

Met de Aankoopkeuring krijg je meer zekerheid of je een goede auto koopt. 

Aankoopkeuring aanvragen →

Full-service je auto kopen

Met de Aankoopkeuring van Autocoach ben je verzekerd van een perfecte kwaliteit auto. Maar hoe zit het met de prijs? Wat is de daadwerkelijke waarde van de auto en betaal je niet teveel? Misschien heb je een inruil auto die nog verkocht moet worden? We leveren de auto zelfs voor de deur bij je af mocht je dit wensen.

Met het Full-service pakket van Autocoach regelen wij álles voor je. Zo ben je verzekerd van de perfecte auto, kwaliteit, deal én service!

Kies voor zekerheid en voorkom een miskoop

Wij kennen de markt en alle verschillende auto's als geen ander. Sinds onze oprichting in 2011 keuren onze ervaren keurmeesters dagelijks vele auto's door heel Nederland.

Met onze Aankoopkeuring service hoef je zelf echt niets te doen. Wij nemen contact op met de verkoper, plannen de afspraak in en keuren de auto op locatie volgens ons bewezen protocol. Na de afspraak ontvang je een compleet keuringsrapport (voorbeeld) inclusief foto's, informatie en een persoonlijke toelichting van je keurmeester.

Zo profiteer jij maximaal van onze jarenlange ervaring en ben je verzekerd van de perfecte kwaliteit auto.

De voordelen

  • Ervaring: Eigen Autocoaches met jarenlange ervaring.
  • Landelijk: Keuring op locatie in heel Nederland (ook bij particulieren)
  • Gemak: Autocoach plant de afspraak, gaat naar auto toe en regelt brug.
  • Snel: In 1 tot 2 werkdagen op locatie voor jouw aankoopkeuring. Je ontvangt het verslag direct na de keuring.
  • Compleet: Proefrit, Hefbrug, Koude start, Uitlezen, Lakdikte meting, Imperfecties interieur & Exterieur.
  • Persoonlijk: Sparren en persoonlijk advies van jouw Autocoach.
  • Vrijheid: Het is aan jou of dat je bij de keuring aanwezig wilt zijn.
  • 100 % onafhankelijk
  • 25.000 + klanten
  • 9 + beoordeling

Heb je al een auto op het oog?

Ja, ik wil deze auto laten keuren

Aangeraden door de ANWB en consumentenbond

Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij ruim 25.000 klanten geholpen bij de aanschaf van een tweedehandsauto en zijn we bij ruim 5.000 autobedrijven geweest.

Bespaar duizenden euro’s

Onze autocoaches geven je een persoonlijk aankoopadvies, inclusief een uitgebreid verslag. Zo kun je de auto met een gerust hart aanschaffen én jezelf behoeden voor mogelijk duizenden euro's aan reparatiekosten.

Meer dan 25.000 klanten geholpen

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole