Auto vinden met Autocoach.

Waar moet je beginnen met het zoeken van een tweedehands auto? Het online occasionaanbod is enorm (400.000+) en iedereen zegt wat anders over de merken en types.

Samen met Autocoach bespaar je enorm veel tijd en frustratie bij het vinden van de voor jou perfecte auto. Wij nemen rustig de tijd voor een goed intakegesprek. Na dit gesprek weet je exact welke auto bij jou past. We brengen het enorme aanbod terug naar de auto die aansluit bij jouw wensen.

✓ We doen een zorgvuldige intake van jouw eisen, wensen en budget 
✓ Je krijgt persoonlijk advies en hulp bij het kiezen
✓ Binnen enkele dagen vinden we jouw auto

Afgelopen decennia hebben wij tienduizenden autokopers mogen ondersteunen bij de aanschaf van hun occasion en zijn trots op de reviews en aanbevelingen. 

 

Vrijblijvend aanvragen →

Occasion, tweedehandsauto zoeken en vinden met Autocoach

Full-service kopen met Autocoach.

Met onze autovind service komen we samen snel en doelgericht tot de juiste auto die perfect bij je past. 

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

De perfecte auto.

Het kopen van een tweedehands auto is geen dagelijkse bezigheid. Bij deze grote aankoop zijn er veel factoren waar je rekening mee dient te houden om zo de beste auto te kiezen én te vinden. Je besteedt al snel talloze uren aan het zoeken en vergelijken op de verschillende occasionwebsites. 

Wij zoeken dagelijks voor vele klanten de beste auto. Deze zoektocht hebben we grotendeels geautomatiseerd op basis van onze jarenlange ervaring. Zo vinden wij binnen no-time de beste auto én beoordelen we bovendien de leverancier. Elk jaar bezoeken wij duizenden autobedrijven. 

Zo bespaar jij veel kostbare tijd dankzij onze jarenlange ervaring in het vinden van auto's en de systemen en data die wij tot onze beschikking hebben.

Voordelen auto zoeken en vinden:

  • Doelgericht: Snel inzicht wat jij echt belangrijk vindt. 
  • Budget: Direct duidelijkheid of de auto financieel haalbaar is.
  • Gemak: Autocoach neemt het zoeken uit handen.
  • Snel: Binnen 1 week vind je de juiste auto.
  • Onafhankelijk: Wij zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
  • Persoonlijk:  Jouw eigen Autocoach voor advies en om mee te sparren.
  • Vrijheid: Geen match, we finetunen samen net zo lang tot de juiste auto. 
  • 100 % onafhankelijk
  • 25.000 + klanten
  • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Nee, help mij

Ruim 400.000 occasions

Wij hebben zicht op het totale Nederlandse occasionaanbod.
Het maakt niet uit waar de auto te koop staat. 

De perfecte auto binnen 1 week 

De gemiddelde autozoektocht in Nederland is 3 maanden.
Samen met Autocoach is dat sléchts 1 week.

 

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

"Dit had ik veel eerder moeten weten. Ik heb de volledige behandeling gekozen en het was een verademing. Je wordt in alle stappen geholpen en begeleid. Alles wordt netjes voor je vastgelegd in je eigen stappenplan. De beoordeling van de beoogde auto was uitgebreid en de reparatie van wat kleine schade werd meteen met de verkoper afgesproken. Uiteindelijk werd mijn auto netjes voor de deur afgeleverd en werd mijn oude auto weer meegenomen. Ik kan voorlopig vooruit met mijn nieuwe auto, maar voor de volgende weet waar ik moet zijn! "

- Chrisian, Berkel en Rodenrijs

"Autocoach is een geoliede machine! De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. We voelden ons volledig 'ontzorgd' en hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet :). "

- Gerard, Heiloo

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J. de Kort, Waddinxveen

Meestgestelde vragen Auto zoeken

Hoelang duurt het voordat jullie de juiste auto voor mij vinden?

Zodra we volledig inzicht hebben in jouw persoonlijke situatie, budget, autowensen en -eisen pakken we door. In de regel ontvang je binnen enkele werkdagen de eerste optie(s) die we samen doornemen.

Mag ik zelf meezoeken naar de juiste auto?

Uiteraard ben je hier vrij in. Geef dit vooraf duidelijk aan zodat we dit goed kunnen afstemmen. De door jou gevonden auto lichten we ook door. 

Kijken jullie ook bij particuliere aanbieders?

We kijken in het totale aanbod en maken geen onderscheid in het type aanbieder. We kijken bij merkdealers, autobedrijven en ook particulieren. Bij particuliere aanbieders is het belangrijk om extra alert te zijn op tal van factoren zoals garantie en het benodigde onderhoud. 

Zit er een maximum op het aantal auto's dat jullie aandragen?

In de service gaan we ervan uit dat we samen tot de juiste auto komen. Natuurlijk altijd binnen het redelijke. 

Het kan voorkomen dat we niet op één lijn komen of tot de conclusie komen dat de zoekopdracht niet haalbaar is. Dat is ook niet erg. In goed overleg vinden we altijd samen een passende oplossing.