Auto vinden met Autocoach.

Waar moet je beginnen met het zoeken van een tweedehands auto? Het online occasionaanbod is enorm (400.000+) en iedereen zegt wat anders over de merken en types.

Samen met Autocoach bespaar je enorm veel tijd en frustratie bij het vinden van de voor jou perfecte auto. Wij nemen rustig de tijd voor een goed intakegesprek. Na dit gesprek weet je exact welke auto bij jou past. We brengen het enorme aanbod terug naar de auto die aansluit bij jouw wensen.

✓ We doen een zorgvuldige intake van jouw eisen, wensen en budget 
✓ Je krijgt persoonlijk advies en hulp bij het kiezen
✓ Binnen enkele dagen vinden we jouw auto

Afgelopen decennia hebben wij tienduizenden autokopers mogen ondersteunen bij de aanschaf van hun occasion en zijn trots op de reviews en aanbevelingen. 

 

Vrijblijvend aanvragen →

Occasion, tweedehandsauto zoeken en vinden met Autocoach

Full-service kopen met Autocoach.

Met onze autovind service komen we samen snel en doelgericht tot de juiste auto die perfect bij je past. 

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

De perfecte auto.

Het kopen van een tweedehands auto is geen dagelijkse bezigheid. Bij deze grote aankoop zijn er veel factoren waar je rekening mee dient te houden om zo de beste auto te kiezen én te vinden. Je besteedt al snel talloze uren aan het zoeken en vergelijken op de verschillende occasionwebsites. 

Wij zoeken dagelijks voor vele klanten de beste auto. Deze zoektocht hebben we grotendeels geautomatiseerd op basis van onze jarenlange ervaring. Zo vinden wij binnen no-time de beste auto én beoordelen we bovendien de leverancier. Elk jaar bezoeken wij duizenden autobedrijven. 

Zo bespaar jij veel kostbare tijd dankzij onze jarenlange ervaring in het vinden van auto's en de systemen en data die wij tot onze beschikking hebben.

Voordelen auto zoeken en vinden:

  • Doelgericht: Snel inzicht wat jij echt belangrijk vindt. 
  • Budget: Direct duidelijkheid of de auto financieel haalbaar is.
  • Gemak: Autocoach neemt het zoeken uit handen.
  • Snel: Binnen 1 week vind je de juiste auto.
  • Onafhankelijk: Wij zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
  • Persoonlijk:  Jouw eigen Autocoach voor advies en om mee te sparren.
  • Vrijheid: Geen match, we finetunen samen net zo lang tot de juiste auto. 
  • 100 % onafhankelijk
  • 25.000 + klanten
  • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Nee, help mij

Ruim 400.000 occasions

Wij hebben zicht op het totale Nederlandse occasionaanbod.
Het maakt niet uit waar de auto te koop staat. 

De perfecte auto binnen 1 week 

De gemiddelde autozoektocht in Nederland is 3 maanden.
Samen met Autocoach is dat sléchts 1 week.

 

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke

Meestgestelde vragen Auto zoeken

Hoelang duurt het voordat jullie de juiste auto voor mij vinden?

Zodra we volledig inzicht hebben in jouw persoonlijke situatie, budget, autowensen en -eisen pakken we door. In de regel ontvang je binnen enkele werkdagen de eerste optie(s) die we samen doornemen.

Mag ik zelf meezoeken naar de juiste auto?

Uiteraard ben je hier vrij in. Geef dit vooraf duidelijk aan zodat we dit goed kunnen afstemmen. De door jou gevonden auto lichten we ook door. 

Kijken jullie ook bij particuliere aanbieders?

We kijken in het totale aanbod en maken geen onderscheid in het type aanbieder. We kijken bij merkdealers, autobedrijven en ook particulieren. Bij particuliere aanbieders is het belangrijk om extra alert te zijn op tal van factoren zoals garantie en het benodigde onderhoud. 

Zit er een maximum op het aantal auto's dat jullie aandragen?

In de service gaan we ervan uit dat we samen tot de juiste auto komen. Natuurlijk altijd binnen het redelijke. 

Het kan voorkomen dat we niet op één lijn komen of tot de conclusie komen dat de zoekopdracht niet haalbaar is. Dat is ook niet erg. In goed overleg vinden we altijd samen een passende oplossing.