Auto vinden met Autocoach.

Waar moet je beginnen met het zoeken van een tweedehands auto? Het online occasionaanbod is enorm (400.000+) en iedereen zegt wat anders over de merken en types.

Samen met Autocoach bespaar je enorm veel tijd en frustratie bij het vinden van de voor jou perfecte auto. Wij nemen rustig de tijd voor een goed intakegesprek. Na dit gesprek weet je exact welke auto bij jou past. We brengen het enorme aanbod terug naar de auto die aansluit bij jouw wensen.

✓ We doen een zorgvuldige intake van jouw eisen, wensen en budget 
✓ Je krijgt persoonlijk advies en hulp bij het kiezen
✓ Binnen enkele dagen vinden we jouw auto

Afgelopen decennia hebben wij tienduizenden autokopers mogen ondersteunen bij de aanschaf van hun occasion en zijn trots op de reviews en aanbevelingen. 

 

Vrijblijvend aanvragen →

Occasion, tweedehandsauto zoeken en vinden met Autocoach

Full-service kopen met Autocoach.

Met onze autovind service komen we samen snel en doelgericht tot de juiste auto die perfect bij je past. 

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

De perfecte auto.

Het kopen van een tweedehands auto is geen dagelijkse bezigheid. Bij deze grote aankoop zijn er veel factoren waar je rekening mee dient te houden om zo de beste auto te kiezen én te vinden. Je besteedt al snel talloze uren aan het zoeken en vergelijken op de verschillende occasionwebsites. 

Wij zoeken dagelijks voor vele klanten de beste auto. Deze zoektocht hebben we grotendeels geautomatiseerd op basis van onze jarenlange ervaring. Zo vinden wij binnen no-time de beste auto én beoordelen we bovendien de leverancier. Elk jaar bezoeken wij duizenden autobedrijven. 

Zo bespaar jij veel kostbare tijd dankzij onze jarenlange ervaring in het vinden van auto's en de systemen en data die wij tot onze beschikking hebben.

Voordelen auto zoeken en vinden:

  • Doelgericht: Snel inzicht wat jij echt belangrijk vindt. 
  • Budget: Direct duidelijkheid of de auto financieel haalbaar is.
  • Gemak: Autocoach neemt het zoeken uit handen.
  • Snel: Binnen 1 week vind je de juiste auto.
  • Onafhankelijk: Wij zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
  • Persoonlijk:  Jouw eigen Autocoach voor advies en om mee te sparren.
  • Vrijheid: Geen match, we finetunen samen net zo lang tot de juiste auto. 
  • 100 % onafhankelijk
  • 25.000 + klanten
  • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Nee, help mij

Ruim 400.000 occasions

Wij hebben zicht op het totale Nederlandse occasionaanbod.
Het maakt niet uit waar de auto te koop staat. 

De perfecte auto binnen 1 week 

De gemiddelde autozoektocht in Nederland is 3 maanden.
Samen met Autocoach is dat sléchts 1 week.

 

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Marijke uit Schoonhoven | 19-2-2023

"Veel woorden zijn niet nodig; het zijn TOP Coaches - Ik was "ontzorgd", want wist dat ik geen "kat in de zak" zou kopen. Ik had bijzondere wensen en die zijn absoluut vervuld! Ik geef een warme aanbeveling; ik raad iedereen autocoach aan. Ik vind bovendien dat zij deze uitgebreide service aanbieden voor 'n aantrekkelijk prijs!"

- Marijke uit Schoonhoven | 19-2-2023

Review van Josine uit Rotterdam | 11-2-2023

"Binnen twee dagen na aanvraag werd de auto gekeurd. Na 2 uur al een prima duidelijk rapport en een zeer uitgebreid telefoongesprek over de auto. Gelukkig was er niet veel mee aan de hand, we kunnen hem gerust kopen en er hopelijk veel plezier aan hebben. Omdat de handelaar normaal 3 maanden garantie geeft en we die niet nodig hadden hebben we de 300 euro meteen weer terugverdiend. Zowel bij het eerste telefoontje en later met de keurder kreeg ik de indruk van veel vriendelijkheid, expertise en meedenken."

- Josine uit Rotterdam | 11-2-2023

Review van R. A. Valkenier uit Heemstede | 24-1-2023

"Meer dan uitstekende aankoop-begeleiding - Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een andere auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Helemaal top!!!"

- R. A. Valkenier uit Heemstede | 24-1-2023

Review van Mukesh uit Rotterdam | 13-1-2023

"Uitstekend - Door aanschaf van een auto uit het hogere segment en hun zeer goede beoordelingen Autocoach in de arm genomen. Gekozen voor het pakket Screenen en Onderhandelen tot aan Transactie en Bezorging. Vanaf begin tot eind bijgestaan door voornamelijk Lars en Bas. Namen rustig de tijd om te sparren gedurende de afhandeling van het gehele pakket. Al met al Top Service van Autocoach. Iedereen die heeft bijgedragen: Bedankt!!"

- Mukesh uit Rotterdam | 13-1-2023

Review van Alex uit Zuid Beijerland | 14-3-2023

"Geweldig fijn dat Autocoach op korte termijn een aankoopkeuring kon uitvoeren. Er moest nog even snel een brug geregeld worden maar ook dat was geen probleem. Communicatie was snel en duidelijk. Het rapport was beslist geen half werk. Volop foto's, een duidelijke toelichting en een eerlijk advies. Zo'n keuring geeft toch een prettig en zeker gevoel. Ik kan Autocoach beslist aanbevelen."

- Alex uit Zuid Beijerland | 14-3-2023

Review van Rens uit Katwijk | 6-3-2023

"Was al een tijdje op zoek naar een andere auto van 3 a 4 jaar oud, yaris of een suzuki ignis. Bij internet bedrijven en garages liep ik vaak ergens tegenaan, of een auto uit het buitenland waar behalve foto s weinig over bekend was. Ook slechte reviews. Tot ik autocoach tegenkwam. Alleen maar goede recenties. Contact opgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar een toyota yaris. Al snel 1 gevonden met alle wensen erop en eraan en na 2 1/2 stond hij voor m n deur."

- Rens uit Katwijk | 6-3-2023

Meestgestelde vragen Auto zoeken

Hoelang duurt het voordat jullie de juiste auto voor mij vinden?

Zodra we volledig inzicht hebben in jouw persoonlijke situatie, budget, autowensen en -eisen pakken we door. In de regel ontvang je binnen enkele werkdagen de eerste optie(s) die we samen doornemen.

Mag ik zelf meezoeken naar de juiste auto?

Uiteraard ben je hier vrij in. Geef dit vooraf duidelijk aan zodat we dit goed kunnen afstemmen. De door jou gevonden auto lichten we ook door. 

Kijken jullie ook bij particuliere aanbieders?

We kijken in het totale aanbod en maken geen onderscheid in het type aanbieder. We kijken bij merkdealers, autobedrijven en ook particulieren. Bij particuliere aanbieders is het belangrijk om extra alert te zijn op tal van factoren zoals garantie en het benodigde onderhoud. 

Zit er een maximum op het aantal auto's dat jullie aandragen?

In de service gaan we ervan uit dat we samen tot de juiste auto komen. Natuurlijk altijd binnen het redelijke. 

Het kan voorkomen dat we niet op één lijn komen of tot de conclusie komen dat de zoekopdracht niet haalbaar is. Dat is ook niet erg. In goed overleg vinden we altijd samen een passende oplossing.