100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons 085 - 77 30 225

Wij vinden jouw ideale auto voor de juiste prijs.

Waar moet je beginnen met het zoeken van een tweedehands auto? Het online occasionaanbod is enorm (400.000+) en iedereen zegt wat anders over de merken en types. Samen met Autocoach bespaar je enorm veel tijd en frustratie bij het vinden van de perfecte auto. Wij nemen rustig de tijd voor een goed intakegesprek. Na dit gesprek weet je exact welke auto bij jou past. We brengen het enorme aanbod terug naar de auto die aansluit bij jouw wensen.

 • We doen een zorgvuldige intake van jouw eisen, wensen en budget
 • Je krijgt persoonlijk advies en hulp bij het kiezen
 • Binnen enkele dagen vinden we jouw auto

Start met Auto Zoeken Vragen? Bel ons!

Occasion, tweedehandsauto zoeken en vinden met Autocoach

Een occasion kopen zónder al teveel kennis over auto's: eigenlijk moet je het niet doen. Ik was er na meerdere zoektochten wel klaar mee. En dus klonk de service van Autocoach eigenlijk als te mooi om waar te zijn. Maar ze hebben elke verwachting overtroffen. Van online zoektocht, proefrit, aankoopkeuring, onderhandeling en inruil van je oude auto: alles kunnen ze je uit handen nemen en geloof me: dat is het geld méér dan waard. Dank helden! Zeer blij met onze VW Passat!

Lex Gaarthuis, DJ Radio 10

De perfecte auto.

Het kopen van een tweedehands auto is geen dagelijkse bezigheid. Bij deze grote aankoop zijn er veel factoren waar je rekening mee dient te houden om zo de beste auto te kiezen én te vinden. Je besteedt al snel talloze uren aan het zoeken en vergelijken op de verschillende occasionwebsites. 

Wij zoeken dagelijks voor vele klanten de beste auto. Deze zoektocht hebben we grotendeels geautomatiseerd op basis van onze jarenlange ervaring. Zo vinden wij binnen no-time de beste auto én beoordelen we bovendien de leverancier. Elk jaar bezoeken wij duizenden autobedrijven. 

Zo bespaar jij veel kostbare tijd dankzij onze jarenlange ervaring in het vinden van auto's en de systemen en data die wij tot onze beschikking hebben.

Voordelen auto zoeken en vinden:

 • Doelgericht: Snel inzicht wat jij echt belangrijk vindt. 
 • Budget: Direct duidelijkheid of de auto financieel haalbaar is.
 • Gemak: Autocoach neemt het zoeken uit handen.
 • Snel: Binnen 1 week vind je de juiste auto.
 • Onafhankelijk: Wij zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
 • Persoonlijk:  Jouw eigen Autocoach voor advies en om mee te sparren.
 • Vrijheid: Geen match, we finetunen samen net zo lang tot de juiste auto. 

Full-service kopen met Autocoach.

Met onze autovind service komen we samen snel en doelgericht tot de juiste auto die perfect bij je past. 

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

Wij staan voor je klaar

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Wat onze klanten zeggen

"Ik heb Autocoach als superfijn ervaren. Totale ontzorging op een hele fijne manier. Zeer klantvriendelijk en beleefd. Ze hebben verstand van auto's, luisteren goed naar je wensen en komen zo tot een goed voorstel. Ze schakelen snel en doen wat ze beloven. Ik heb zelf geen verstand van auto's en ik had geen tijd om naar een nieuwe auto te zoeken. Wat ben ik blij met Autocoach. Binnen een paar weken stond een nieuwe auto die helemaal aan mijn wensen voldoet, voor de deur. Mijn oude auto weg en alles geregeld. Full service op zijn best."

- Erik, Rosmalen

"Was op zoek naar een klassieke Mercedes en ben zeer goed geholpen door deze firma. Denken echt met je mee en doen net dat stapje extra voor je. Volgende keer weer Autocoach voor mij!"

- Herman, Veenendaal

 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Nee, help mij

Meestgestelde vragen Auto zoeken

Hoelang duurt het voordat jullie de juiste auto voor mij vinden?

Zodra we volledig inzicht hebben in jouw persoonlijke situatie, budget, autowensen en -eisen pakken we door. In de regel ontvang je binnen enkele werkdagen de eerste optie(s) die we samen doornemen.

Mag ik zelf meezoeken naar de juiste auto?

Uiteraard ben je hier vrij in. Geef dit vooraf duidelijk aan zodat we dit goed kunnen afstemmen. De door jou gevonden auto lichten we ook door. 

Kijken jullie ook bij particuliere aanbieders?

We kijken in het totale aanbod en maken geen onderscheid in het type aanbieder. We kijken bij merkdealers, autobedrijven en ook particulieren. Bij particuliere aanbieders is het belangrijk om extra alert te zijn op tal van factoren zoals garantie en het benodigde onderhoud. 

Zit er een maximum op het aantal auto's dat jullie aandragen?

In de service gaan we ervan uit dat we samen tot de juiste auto komen. Natuurlijk altijd binnen het redelijke. 

Het kan voorkomen dat we niet op één lijn komen of tot de conclusie komen dat de zoekopdracht niet haalbaar is. Dat is ook niet erg. In goed overleg vinden we altijd samen een passende oplossing. 

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 085 - 77 30 225

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht