100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Aankoopkeuring voor je toekomstige Mini? Wij keuren ‘m namens jou

Heb je na een zoektocht de ideale tweedehands Mini gevonden? Kies voor zekerheid en voorkom een miskoop met onze aankoopkeuring. Autocoach inspecteert de Mini namens jou. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn. Direct na de keuring brengt onze Autocoach verslag aan je uit en ontvang je het keuringsrapport.

Start direct

✔ Je hoeft niet aanwezig te zijn

80% van onze aankoopkeuringen voeren we uit zonder de klant. Onze Autocoach inspecteert de Mini namens jou. Direct na de keuring brengt onze Autocoach telefonisch verslag uit, en deelt zijn autogevoel met je. Het keuringsrapport ontvang je vervolgens per mail. Zo weet je direct of de auto de moeite waard is om te kopen. We plannen zelf de afspraak in met de verkoper. Het enige wat je hoeft te doen is ons bellen.

✔ Grondige keuring

Je toekomstige auto wordt grondig geïnspecteerd. Dat doen we onder andere door middel van een proefrit, inspectie op de hefbrug en schademetingen. Na de keuring heeft de Autocoach een goed beeld van de Mini. Je ontvangt dan ook een persoonlijk aankoopadvies en een uitgebreid keuringsrapport. Dit doen we ondertussen al meer dan 10 jaar.

✔ Ook bij particuliere verkoper

Wordt je toekomstige Mini door een particulier aangeboden? Geen enkel probleem. Onze Autocoach komt op locatie. Waar dan ook in Nederland. Vanuit daar maakt hij een proefrit en rijdt de Autocoach naar een keuringsstation in de buurt. Daar wordt de auto op de hefbrug geïnspecteerd.

Aankoopkeuring van je Mini in 3 stappen

1. Contact met de verkoper

Allereerst nemen wij contact op met de verkoper van de Mini. We stemmen ook met de verkoper af waar de auto op de hefbrug gaat. Kan dit niet bij de verkoper zelf? Dan regelen we een andere hefbrug in de buurt.

Start direct of Bel ons

2. Je Mini wordt gekeurd

De aankoopkeuring wordt uitgevoerd. We lichten je auto van a tot z door, zodat we een compleet beeld krijgen van de staat. Zowel technisch als optisch. Direct na de keuring word je gebeld door de Autocoach om alle bevindingen door te nemen.

3. Screenen, Onderhandelen, Transactie of thuisbezorgen?

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om een auto te kopen. Daarom is het mogelijk om de aankoopkeuring uit te breiden met verschillende diensten. Het is mogelijk om de complete aankoop uit handen te geven. Wij verzorgen de screening vooraf (extra belangrijk bij import auto’s), onderhandelingen, de contractuele afhandelingen en zien toe op het rijklaar maken. Vervolgens wordt je Mini spik en span thuisbezorgd.

Vragen over de aankoopkeuring van een Mini

Zijn jullie bekend met de zwakke punten van Mini?
Elk merk heeft zo zijn bekende zwakke punten. Ook de auto’s van Mini. Gelukkig zijn er over het algemeen vrij onschuldige punten, maar het is wel prettig om te weten wat de staat is. Onze Autocoaches hebben allemaal meer dan 15 jaar ervaring als automonteur of een vergelijkbaar beroep. Daardoor kennen ze de auto’s van Mini als geen ander.

Op welke termijn kan de aankoopkeuring uitgevoerd worden?
In 95% van de gevallen wordt de auto binnen 2 dagen gekeurd. We hebben meerdere Autocoaches die verspreid door het land wonen. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse om de aankoopkeuring uit te voeren.

Hebben jullie ervaring met de verschillende modellen van Mini?
Sinds 2011 voeren we al aankoopkeuringen uit. In al die jaren hebben we zo ongeveer alle modellen van Mini gekeurd. Zowel de gangbare modellen als de sportieve uitvoeringen. Welke Mini je ook op het oog hebt, wij controleren ‘m voor je.

Ik woon niet in de buurt van de verkoper. Wat nu?
Dat is nu precies het voordeel van onze service. Je hoeft niet aanwezig te zijn. Sterker nog, ruim 80% van de keuringen worden uitgevoerd zonder de aanwezigheid van de klant. De klanten die hiervoor kiezen zijn daar zeer over te spreken. Vooral over de tijdsbesparing, want je hoeft niet helemaal naar de verkoper te rijden. Direct na de keuring wordt je gebeld om de bevindingen door te nemen. Het keuringsrapport ontvang je dezelfde dag per mail.

Op welke punten wordt de Mini geïnspecteerd?
Dit zijn er teveel om allemaal op te noemen, maar enkele belangrijke onderdelen zijn:

  • Uitgebreide proefrit
  • Inspectie op hefbrug
  • Schademetingen (met professionele apparatuur)
  • Uitlezen boordcomputer (met speciale uitleesapparatuur)
  • Controle binnen- & buitenzijde
  • Controle diverse (elektrische) functies
  • Controle onderhoudsverleden & boekjes (op locatie)
  • Controle banden & remmen
  • Uitgebreid keuringsrapport met foto’s (bekijk voorbeeld)

Start direct