Kies voor zekerheid en voorkom een miskoop met onze camper aankoopkeuring

Meer dan 1.700 reviews, 97% van de klanten beveelt ons aan.

Vraag vlijblijvend aan →

Geef ons opdracht en wij regelen de rest 

 • We maken de afspraak met de verkoper 
 • Organiseren een hefbrug indien nodig 
 • Voeren zelfstandig de keuring uit 
 • Je ontvangt uitgebreid verslag en toelichting van de campercoach

Met deze unieke service laat je jezelf volledig ontzorgen.

Onze camperkeuring kost € 499,- inclusief BTW

Snel ter plaatse 

Met onze landelijke dekking kunnen we binnen 1 tot 2 werkdagen
op locatie zijn voor jouw camperkeuring. 

 

 

Kennis, ervaring & persoonlijk

Sinds 2011 hebben wij ruim 25000 klanten geholpen bij de aanschaf en zijn we bij ruim 5.000 auto- en camperbedrijven geweest. 

We zijn trots dat NKC ons aanbeveelt. 

Bespaar duizenden euro's

Door middel van de zorgvuldige controle, uitgebreide verslag en persoonlijk aankoopadvies kun je de camper met gerust gevoel aanschaffen of jezelf behoeden tegen duizenden euro's reparatie door bijvoorbeeld vochtschade of rotte bodem. 

Trots op verwijzing van NKC

Vocht zie je niet maar zorgt voor veel schade 

De nachtmerrie van elke koper: Je ziet het niet, maar doet stilletjes zijn werk. 
Het herstellen van vochtschade kost gemiddeld enkele duizenden euro's. 

Onze campercoach loopt de gehele camper zorgvuldig na en brengt uitgebreid verslag uit. 

Meestgestelde vragen

Full-service

Hoe werkt Full-service auto kopen?

Eigenlijk simpel. Koop je auto samen via Autocoach.

Je neemt ons mee in wie je bent, jouw autosituatie en wat je belangrijk vindt bij jouw volgende auto. Vervolgens zetten wij al onze kennis, data en ervaring voor jou aan het werk om de juiste, betrouwbare auto spic en span bij je thuis te bezorgen. En heb je een inruil? Deze nemen we mee tegen de beste marktopbrengst. 

Hieronder vindt je de belangrijkste stappen van de autokoopreis die we samen zorgvuldig gaan maken.

Na iedere stap vragen we ons telkens samen af of we het juiste comfortgevoel hebben, zo niet gaan we op zoek naar geschikt alternatief. Je blijft zelf natuurlijk altijd in control. 

 1. Juiste auto | Auto zoeken, vinden, en kiezen. 
  Als je het prettig vindt dat wij de juiste auto voor je zoeken deel je jouw situatie, autowensen en -eisen via ons online intakeformulier. Vanuit dit startpunt zoeken we (binnen enkele werkdagen) in het totale Nederlandse aanbod de juiste auto en leggen deze aan je voor. Voldoet hij niet, scherpen we de zoekopdracht aan en herhalen dit net zolang totdat we op de juiste uitkomen. 

 2. Autoplaatje | Screenen en onderhandelen. 
  Met de auto die wij of jijzelf hebt gevonden gaan we vervolgens de diepte in om te beoordelen of de optie werkelijk de moeite waard is. We kijken kritisch naar de advertentie, de waarde, de aanbieder en willen maximaal inzicht in het verleden van de auto (extra belangrijk bij importauto's) zoals kilometerteller historie, onderhoudsverleden, schadeverleden, aantal eigenaren, recalls, enz. enz..  Voor het autoverleden kunnen we tal van systemen, dealers en voertuigregisters (NL, EU en VS) raadplegen. We leggen contact met de verkoper om de auto door te nemen qua bijzonderheden, imperfecties en onderhandelen upfront het best haalbare autovoorstel en houden hierbij rekening met het volledig rijklaar maken, garantievoorwaarden, eventuele inruil auto, enz. Je ontvangt digitaal het autoplaatje met een samenvatting van al onze bevindingen inclusief alle de totale aanschafprijs van de auto inclusief alle kosten thuis voor de deur. Alleen als we samen het juiste autocomfort hebben geeft dat groen licht voor de volgende stap anders gaan we gewoon op zoek naar alternatief. 

 3. Aankoopkeuring | Technisch verslag | Autokwaliteit borgen  
  Een van onze ervaren technisch experts bezoekt de auto op locatie en controleert zorgvuldig de kwaliteit van de auto op basis van ons eigen ontwikkelde protocol, de aankoopkeuring is de service waarmee Autocoach is ontstaan. We beoordelen de koude start, maken een uitgebreide proefrit, bekijken onderkant op de hefbrug, controleren op schades, lezen de ECU (boordcomputer) uit op foutcodes, controleren of de opties en accessoires werken en beschrijven de imperfectie betreffende interieur en exterieur. Je ontvangt een uitgebreid en overzichtelijk digitaal verslag met grote foto's, daarnaast spreekt de Autocoach samen met je door en deelt zijn autogevoel. Eventuele aandachtspunten (her-)onderhandelen we met de verkoper.
  Je kunt met onze unieke service iedere auto samen via ons online kopen, vind je dit toch nog te spannend snappen we dat al te goed en mag je altijd aanhaken bij de keuring of regelen we een proefrit wanneer dat jou uitkomt. Blijft het juiste autogevoel volgt jouw definitief aankoopbesluit en gaan we over tot het aanschaftraject van de auto. 

 4. Jouw nieuwe bolide | Afspraken, rijklaar, transactie en nazorg. 
  Allereerst gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe auto. Alle afspraken betreffende de aanschafprijs, kortingen, garanties, inruilopbrengst, afleverpunten en de door jouw gewenste bezorgdatum worden door ons vastgelegd. Wij zien erop dat de auto wordt gepoetst, gewassen, rijklaar gemaakt wordt en dat eventuele reparatiepunten conform afspraak worden uitgevoerd. Je ontvangt een digitaal stappenplan waarin we je op de hoogte houden van de voortgang en alle zaken die geregeld worden. We verzorgen de tenaamstelling (incl. support parkeervergunning, autoverzekering,..), factuur en betaling, de tenaamstellingscodes van je eventuele inruilauto en de vrijwaring, enz. enz. We zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen en je betaal de auto uiterlijk zodra hij in goede orde bij je thuis voor de deur staat. We vinden het belangrijk dat je veilig en zorgeloos van je nieuwe auto geniet. Wanneer je vragen hebt of er toch iets aandacht nodig heeft staan we altijd voor je klaar. 

 5. Jouw oude bolide | Inruilen, verkopen en inleveren. 
  Wij komen bij je langs om een complete beschrijving te maken van jouw oude, in te ruilen, auto. Jij hoeft alleen te zorgen dat hij er er netjes bij staat. De uitgebreide beschrijving gebruiken wij om jouw auto onder de aandacht te brengen via automotivetradecenter.com, een gerenommeerd internationaal verkoopplatform, waar groot netwerk professionele auto inkopers in Nederland en het buitenland toegang tot hebben. Daarnaast vragen we het beste inruilvoorstel op bij de leverancier van de koopauto. Onze ervaring leert dat er een enorme bandbreedte is qua opbrengst. Op een auto met waarde van 1.500 kan dit 1.000 zijn, op een auto met waarde van 25.000 kan dit zelfs oplopen tot 5.000. Je komt er alleen achter door het te proberen. Bevalt de gegarandeerde opbrengst die op hebben weten te halen nemen jouw inruil vloeiend mee in de transactie. De nieuwe auto wordt bezorgd, nemen de oude mee en leveren deze af bij het adres waar hij het beste tot zijn recht komt. Wij verzorgen de hele transactie en het vrijwaringsbewijs. 

  In de markt onderscheiden we de verschillende autowaarden. De handelswaarde, de inruilwaarde en de verkoopwaarde. De laatste zijn de prijzen die je op de occasionportalen in de autoadvertenties terugziet die de autobedrijven vragen. Dit is de beste opbrengst, wanneer je zelf aan de particulier verkoopt kom je hierbij dichtst in de buurt echter zit hier wel een proces met soms flink wat avontuur. Wij halen alles uit de kast om de beste inruil- en handelswaarden op tafel te krijgen. De markt kent overigens ook veel oplossingen waarbij vooraf een aantrekkelijk bod wordt afgegeven en deze bij inlevering (je krijgt nooit meer, altijd naar beneden) van je auto wordt gecorrigeerd. Wij vinden dat zelf geen fijn proces. 

Sorry voor het lange verhaal, maar van kop tot staart komt er veel bij kijken bij het kopen van een occasion. Je blijft natuurlijk zelf altijd in control. Het samen via Autocoach (online) kopen heeft als voordeel dat je één aanspreekpunt hebt die waakt over de kwaliteit van de auto, de condities en het proces. Tijdens en na de aankoop staat het complete enthousiaste Autocoachteam continu voor je klaar. In de regel verdient de service zichzelf terug in de vorm van gemak, zekerheid, een lagere aanschafprijs en hogere opbrengt van jouw eventuele inruil. 

Kan ik tussentijds het aanschaftraject stop zetten?

Jazeker.

Alles staat in het teken dat jij blij bent met je volgende auto, daarom vinden wij het belangrijk dat jezelf altijd de controle en het juiste comfortgevoel hebt. Voelt de auto of onze service om wat voor reden dan ook niet goed vragen we je dit altijd aan te geven. Samen gaan we dan op zoek naar alternatieve auto of kun je altijd  tijdens het proces uitstappen en de service beeindigen. 

We hebben onderstaande stappen in het aanschaftraject: 

 1. De juiste auto 
  Comfort de auto die we voor je gevonden hebben?
  Ja, gaan we samen door naar stap 2. 
  Nee, gaan we kosteloos op zoek naar alternatief 
  Uitstappen, zie tarief in onze "wizard"

 2. Beste deal 
  Comfort bij het all-in autovoorstel, ons zogenaamde autoplaatje?
  Ja, gaan we samen door naar stap 3. 
  Nee, gaan we kosteloos op zoek naar alternatief  
  Uitstappen, zie tarief in onze "wizard"

 3. Zekere kwaliteit
  Comfort bij de kwaliteit en voldoet auto aan onze standaard? 
  Ja, gaan we samen door naar stap 4. 
  Nee, gaan we op zoek naar alternatief.
  Extra keuring, zie tarief in onze wizard. In fullservice + € 100,-
  Uitstappen, zie tarief in onze "wizard"

 4. Fijne levering 
  Comfort bij de geleverde auto, ben je blij met de auto? 
  Ja, dan heel veel veilige en zorgeloze kilometers toegewenst. 
  Nee, nazorg en support
  Uitstappen, zie voorwaarden herroeping / retour. 

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe auto geleverd wordt?

Hou ongeveer 1 tot 1,5 week aan. 

De levertijd is erg afhankelijk wat er nog aan de auto gedaan moet worden om hem tip top in orde rijklaar te maken. 

Voorbeeld:
Vandaag hebben we de juiste auto gevonden en autoplaatje compleet gemaakt, morgen inspecteren we de auto op locatie. Alles ziet er goed uit, de auto heeft een nieuwe APK nodig, een onderhoudsbeurt en er worden 2 nieuwe banden gemonteerd. De leverancier kan kijkend naar zijn werkplaats planning de auto over 3 werkdagen afleverklaar hebben. Op werkdag 5 bezorgen we de auto

 

Aankoopkeuring

Op welke punten beoordelen jullie de auto?

Onze eigen keurmeesters beoordelen de technische staat van de auto volgens ons eigen zorgvuldig ontwikkelde aankoopkeurprotocol, onderstaande belangrijkste onderdelen komen aan bod: 

 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie onderzijde auto op hefbrug
 • Werking airco 
 • Uitlezen ECU/OBD op foutcodes 
 • Schademeting
 • Interieur
 • Exterieur
 • Opties en accessoires
 • Remmen 
 • Banden 
 • Voertuigdocumentatie
  Bij een losse aankoopkeuring ben jezelf (samen met verkoper) verantwoordelijk voor het verzamelen en het aanwezig te laten zijn van de voertuigdocumentatie (zoals onderhoudsboekjes, onderhoudsfacturen, tellerrapporten, enz.) waaruit het autoverleden blijkt op het moment van keuren. Wil je hierin ontzorgt worden tezamen met onderhandelen kun je daarvoor kiezen. 

Je ontvangt nagenoeg direct de keuring een uitgebreid digitaal verslag met grote foto's waarin we een zo volledig mogelijk beeld schetsen van de staat waarin de auto zich bevind. Klik hier om voorbeeld verslag te bekijken

We demonteren tijdens de keuring geen zaken en zijn gebonden aan wat we kunnen waarnemen. 

De aankoopkeuring is geen vervanging voor een APK keuring en is vervanger van garantie. Een auto blijft een complex product, wat vandaag werkt kan in de toekomst defect raken. Leg alle afspraken met de verkoper altijd zorgvuldig vast. 

Wat moet ik zelf regelen voor de aankoopkeuring?

Wij nemen nemen zoveel mogelijk van je uit handen. 

Wanneer je een aanvraag bij ons instuurt via de website (bellen mag natuurlijk ook) gaan we direct voor je aan de slag. Wij organiseren onderstaande zaken: 

 1. Nemen kort persoonlijk contact op. 
 2. Zetten de afspraak klaar voor onze planning. 
 3. Planning maakt ideale routes en neemt contact op met de verkoper. 
 4. Planning regelt eventueel hefbrug nabij locatie.
 5. Planning bevestigt per email datum en tijdstip van keuring aan alle partijen inclusief verkoper instructie. 
 6. Je ontvangt per mail een IDEAL-betaallinkje inclusief factuur. 
 7. Onze autocoach beoordeelt de auto op locatie.
 8. Na de keuring en na jouw betaling ontvang je het uitgebreide digitale verslag.  
 9. Onze Autocoach deelt persoonlijk zijn autogevoel.

Met onze aankoopkeuring ligt de focus op de auto en de op locatie aanwezige voertuigbescheiden. 

Wil je dat we je verder ondersteunen en we op voorhand de autoadvertentie, het autoverleden (extra belangrijk bij import) en het onderhandelen kun je daarvoor kiezen, dan kijken we graag samen of de gevonden auto überhaupt de moeite waard is. 

Binnen welk termijn keuren jullie de auto op locatie?

In de regel kunnen we binnen 1 a 2 werkdagen altijd wel op locatie zijn. 

We proberen altijd zo snel mogelijk bij de auto zijn, we begrijpen dat er soms druk op staat wanneer er bijvoorbeeld geen bereidheid is om de auto te reserveren. 

Ons werkgebied is heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. 

Meer dan 25.000 klanten geholpen

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole