100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Screenen en onderhandelen.

Je hebt zelf, of samen met ons, de juiste auto gevonden. Voordat we hier meer tijd in gaan investeren checken wij eerst of de auto écht de moeite waard is. De autoadvertenties alleen geven helaas een onvolledig beeld. Met onze unieke Screenen en Onderhandelen service trekken we alles uit de kast om verrassingen achteraf te voorkomen. Autocoach checkt en regelt alles.

 • Autoadvertentie, autoverleden en verkoper worden door Autocoach gecheckt
 • Wij lopen de advertentie door met de verkoper en onderhandelen vooraf het beste voorstel (en na inspectie)
 • Je ontvangt een vrijblijvend en compleet autovoorstel
 • We bespreken samen het totaalbeeld van de auto en bepalen of de auto de volgende stap waard is

Start met Auto Screenen en onderhandelen Vragen? Bel ons!

Een occasion kopen zónder al teveel kennis over auto's: eigenlijk moet je het niet doen. Ik was er na meerdere zoektochten wel klaar mee. En dus klonk de service van Autocoach eigenlijk als te mooi om waar te zijn. Maar ze hebben elke verwachting overtroffen. Van online zoektocht, proefrit, aankoopkeuring, onderhandeling en inruil van je oude auto: alles kunnen ze je uit handen nemen en geloof me: dat is het geld méér dan waard. Dank helden! Zeer blij met onze VW Passat!

Lex Gaarthuis, DJ Radio 10

Een compleet autobeeld geeft vertrouwen.

Als onderdeel van onze Screenen en Onderhandelen service checken wij de auto aan de hand van alle beschikbare data. Denk hierbij aan het kenteken en het chassisnummer. Daarnaast controleren wij ook de verkoper van de auto. Staan alle seinen op groen, dan nemen wij contact op met de verkoper om de auto en alle voorwaarden door te spreken.

Om tot de beste deal te komen is het belangrijk alle uitgangsposities helder te hebben. Je ontvangt een compleet autovoorstel rekening houdend met de status van onderhoud, garantievoorwaarden, rijklaar werkzaamheden, imperfecties of technische en optische aandachtspunten en de waarde van de inruilauto. We bespreken hoe de punten uit de keuring opgelost gaan worden. 

Aangezien wij dagelijks vele auto's kopen voor onze klanten weten wij exact wat de juiste waardes zijn, datzelfde geldt voor accessoires, onderdelen en reparaties. In de regel onderhandelen wij betere condities & prijzen dan dat je dat zelf kan doen. Zo ben je verzekerd van de perfecte deal!

De voordelen van screenen en onderhandelen.

 • Onafhankelijk: Je ontvangt een eerlijk en realitisch beeld van de auto.
 • All-in prijs: Autovoorstel rijklaar inclusief garantie, apk en benodigd onderhoud. 
 • Autoinzicht: Autocoach heeft toegang tot alle voertuigdata/-bronnen in Nederland. 
 • Kentekencheck: Toegang tot de meest volledige kentekenenrapporten.
 • Import: Checks op o.a. schadeverleden, kilometerhistorie en onderhoudshistorie. 
 • VINCheck: Toegang tot de beste internationale voertuigregisteres EU & USA. 
 • Snel: Binnen 24 uur doen wij eerste biedingen.   
 • Beste deal: Onze klanten betalen gemiddeld € 450,- minder voor de auto dan de vraagprijs.
 • Zekerheid: Wij verzorgen een veilige en vlotte transactie, betaling en vrijwaring.

Gemiddelde korting € 450.

Met de Screenen en Onderhandelen service betalen onze klanten gemiddeld € 450,- minder voor de auto. Dit in de vorm van korting, onderdelen of werkzaamheden.

Steek energie in de juiste auto.

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Gemiddelde korting € 450,- 

Met de Screenen en Onderhandelen service betalen onze klanten gemiddeld € 450,- minder voor de auto. Dit in de vorm van korting, onderdelen of werkzaamheden.

Wij staan voor je klaar

Foto van Arjen

Arjen

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Wat onze klanten zeggen

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J de Kort, Waddinxveen

"Autocoach heeft mij vakkundig begeleid in de zoektocht naar een nieuwe auto (BMW). Ze hebben hierbij veel werk uit handen genomen door de markt scherp in de gaten te houden en diverse modellen aan een stevige screening (vooraf) en keuring (op locatie) te onderwerpen. Dit proces heeft meermaals een miskoop voorkomen!"

- Jelle, Nijmegen

 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Ja, deze auto

Meestgestelde vragen Screenen en onderhandelen

Wat zijn bekende trucjes als het gaat om de prijs van een tweedehands auto?

De verkoper wil natuurlijk zoveel mogelijk aan de auto verdienen. Een bekende truc is om een leuke korting op de vraagprijs te geven, en tegelijkertijd veel te weinig te betalen voor je inruilauto. Op die manier lijkt het een goede deal, maar eigenlijk betaal je de 'korting' via je inruilauto terug.

Een andere veel voorkomende truc, is dat je een mooi inruilvoorstel ontvangt. Maar eenmaal op locatie vinden ze allemaal negatieve punten aan je auto, en wordt het bod naar beneden bijgesteld.

Hoeveel marge zit er op een tweedehands auto?

Dat is niet te zeggen. Dat verschilt per aanbieder en auto. Uiteindelijk gaat het ook niet om de marge. Het gaat erom wat je onderaan de streep moet betalen. Wij zorgen voor de best mogelijke deal voor jou.

Hoeveel procent korting krijg je gemiddeld op een occasion?

Door de verschillende prijsstellingen van autobedrijven (zoals de meeneemprijs) is het lastig om een percentage te noemen. De kortingen die we bedingen variëren van honderden tot duizenden euro’s. 

Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat we onszelf terugverdienen. Dat kan op verschillende manieren. Denk aan een korting op de vraagprijs, betere garantievoorwaarden, reparaties, extra onderhoud, extra accessoires (zoals een trekhaak), of een hogere prijs voor je inruilauto.

Hoe pakken jullie het onderhandelen aan?

We werken in 2 zorgvuldige stappen om jouw maximale voordeel te realiseren in de aanschaf. 

Vooraf bespreken we de auto met de aanbieder en onderhandelen we over de condities en de beste prijs. Samen bespreken we het voorstel en beoordelen we of de auto de moeite waard lijkt.

Na de aankoopkeuring nemen we samen de aandachtspunten door en bespreken we met de verkoper hoe deze meegenomen worden in de eventuele deal. 

Heb je een inruil auto? 

Deze nemen we mee in de onderhandelingen met de verkoper. We bieden je inruilauto ook aan binnen ons internationale netwerk van inkopers. In meer dan 50% van de gevallen leidt dit tot een hogere opbrengst voor je oude auto.

Het voordeel varieert van honderden tot duizenden euro's afhankelijk van de waarde van de oude auto.

Wat doen jullie wanneer jullie een auto screenen?

Autoadvertenties geven meestal een onvolledig beeld van de staat van de auto, het verleden, de transactievoorwaarden en de uiteindelijke aanschafprijs. 

Onze experts trekken alle registers open. We nemen vooraf contact op met de verkoper om de auto door te nemen, en te onderhandelen over de uiteindelijke deal. Zo maken we vooraf het autoplaatje compleet. 

Op basis van dit autoplaatje bepalen we samen of de gevonden auto onze tijd en energie waard is.

 • Bespaar jezelf teleurstellende showroombezoeken
 • We bespreken met de verkoper aandachtspunten die niet in de advertentie staan zoals geur, gebruikssporen, staat van de banden en wanneer de auto toe is aan onderhoud.
 • We onderhandelen vooraf over de korting, aflevering en (garantie)condities.
 • Aandachtspunten die uit de aankoopkeuring komen heronderhandelen we met de aanbieder.
 • Het opvragen van betaalde kentekenchecks is niet meer nodig. Wij hebben toegang tot de meest uitgebreide autohistorie van auto’s uit Nederland, andere Europese landen en de Verenigde Staten. Daarnaast hebben we de beschikking over taxatietools, dealersystemen, een eigen inspectiedatabase en ervaringen met duizenden autobedrijven. Op deze manier creëren we maximaal inzicht en een gevoel bij:
  • Historie kilometerstand
  • Onderhoudshistorie
  • Schadeverleden
  • Marktwaarde
  • Vraagprijs verloop
  • Stadagen verloop
  • APK reparatie- en adviespunten
  • Onderhoudsintervallen (o.a. distributie)
  • Eigenarenhistorie
  • Terugroepacties
  • Autocoach ervaring met aanbieder
  • Autocoach ervaring zwakke punten auto
   Extra bij import auto’s:
  • Chassisnummercheck
  • Dealercheck
  • Importcheck

Sluit de auto niet bij je wensen aan, of hebben we geen goed gevoel bij de auto, dan zoeken we samen naar een alternatief.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 072 - 201 9000

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht