Screenen en onderhandelen.

Je hebt zelf, of samen met ons, de juiste auto gevonden. Voordat we hier meer tijd in gaan investeren checken wij eerst of de auto écht de moeite waard is. De autoadvertenties alleen geven helaas een onvolledig beeld.

Met onze unieke Screenen en Onderhandelen service trekken we alles uit de kast om verrassingen achteraf te voorkomen.

✓ De autoadvertentie, het autoverleden en de verkoper worden door jouw Autocoach gecheckt
✓ Wij lopen de advertentie door met de verkoper en onderhandelen het beste voorstel upfront (en na inspectie)
✓ Je ontvangt een vrijblijvend en compleet autovoorstel
✓ Samen bespreken we het totaal beeld van de auto en bepalen of de optie de volgende stap waard is

Autocoach checkt en regelt alles.

Direct starten →

Full-service je auto kopen

Met de Screenen en Onderhandelen service van Autocoach ben je verzekerd van een perfecte auto én prijs. Maar hoe zit het met de kwaliteit van de auto? En de daadwerkelijke deal met de verkoper? Misschien heb je een inruil auto die nog verkocht moet worden? We leveren de auto zelfs voor de deur bij je af mocht je dit wensen.

Met het Full-service pakket van Autocoach regelen wij álles voor je. Zo ben je verzekerd van de perfecte auto, kwaliteit, deal én service!

Een compleet autobeeld geeft vertrouwen

Als onderdeel van onze Screenen en Onderhandelen service checken wij de auto aan de hand van alle beschikbare data. Denk hierbij aan het kenteken en het chassisnummer. Daarnaast controleren wij ook de verkoper van de auto. Staan alle seinen op groen, dan nemen wij contact op met de verkoper om de auto en alle voorwaarden door te spreken.

Om tot de beste deal te komen is het belangrijk alle uitgangsposities helder te hebben. Je ontvangt een compleet autovoorstel rekening houdend met de status van onderhoud, garantievoorwaarden, rijklaar werkzaamheden, imperfecties of technische en optische aandachtspunten en de waarde van de inruilauto. We bespreken hoe de punten uit de keuring opgelost gaan worden. 

Aangezien wij dagelijks vele auto's kopen voor onze klanten weten wij exact wat de juiste waardes zijn, datzelfde geldt voor accessoires, onderdelen en reparaties. In de regel onderhandelen wij betere condities & prijzen dan dat je dat zelf kan doen. Zo ben je verzekerd van de perfecte deal!

 

 

 

De voordelen:

 • Onafhankelijk: Je ontvangt een eerlijk en realitisch beeld van de auto.
 • All-in prijs: Autovoorstel rijklaar inclusief garantie, apk en benodigd onderhoud. 
 • Autoinzicht: Autocoach heeft toegang tot alle voertuigdata/-bronnen in Nederland. 
 • Kentekencheck: Toegang tot de meest volledige kentekenenrapporten.
 • Import: Checks op o.a. schadeverleden, kilometerhistorie en onderhoudshistorie. 
 • VINCheck: Toegang tot de beste internationale voertuigregisteres EU & USA. 
 • Snel: Binnen 24 uur doen wij eerste biedingen.   
 • Beste deal: Onze klanten betalen gemiddeld € 450,- minder voor de auto dan de vraagprijs.
 • Zekerheid: Wij verzorgen een veilige en vlotte transactie, betaling en vrijwaring.
 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Ja, deze auto

Steek energie in de juiste auto

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Gemiddelde korting € 450,- 

Met de Screenen en Onderhandelen service betalen onze klanten gemiddeld € 450,- minder voor de auto. Dit in de vorm van korting, onderdelen of werkzaamheden.

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Marijke uit Schoonhoven | 19-2-2023

"Veel woorden zijn niet nodig; het zijn TOP Coaches - Ik was "ontzorgd", want wist dat ik geen "kat in de zak" zou kopen. Ik had bijzondere wensen en die zijn absoluut vervuld! Ik geef een warme aanbeveling; ik raad iedereen autocoach aan. Ik vind bovendien dat zij deze uitgebreide service aanbieden voor 'n aantrekkelijk prijs!"

- Marijke uit Schoonhoven | 19-2-2023

Review van Josine uit Rotterdam | 11-2-2023

"Binnen twee dagen na aanvraag werd de auto gekeurd. Na 2 uur al een prima duidelijk rapport en een zeer uitgebreid telefoongesprek over de auto. Gelukkig was er niet veel mee aan de hand, we kunnen hem gerust kopen en er hopelijk veel plezier aan hebben. Omdat de handelaar normaal 3 maanden garantie geeft en we die niet nodig hadden hebben we de 300 euro meteen weer terugverdiend. Zowel bij het eerste telefoontje en later met de keurder kreeg ik de indruk van veel vriendelijkheid, expertise en meedenken."

- Josine uit Rotterdam | 11-2-2023

Review van R. A. Valkenier uit Heemstede | 24-1-2023

"Meer dan uitstekende aankoop-begeleiding - Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een andere auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Helemaal top!!!"

- R. A. Valkenier uit Heemstede | 24-1-2023

Review van Mukesh uit Rotterdam | 13-1-2023

"Uitstekend - Door aanschaf van een auto uit het hogere segment en hun zeer goede beoordelingen Autocoach in de arm genomen. Gekozen voor het pakket Screenen en Onderhandelen tot aan Transactie en Bezorging. Vanaf begin tot eind bijgestaan door voornamelijk Lars en Bas. Namen rustig de tijd om te sparren gedurende de afhandeling van het gehele pakket. Al met al Top Service van Autocoach. Iedereen die heeft bijgedragen: Bedankt!!"

- Mukesh uit Rotterdam | 13-1-2023

Review van Alex uit Zuid Beijerland | 14-3-2023

"Geweldig fijn dat Autocoach op korte termijn een aankoopkeuring kon uitvoeren. Er moest nog even snel een brug geregeld worden maar ook dat was geen probleem. Communicatie was snel en duidelijk. Het rapport was beslist geen half werk. Volop foto's, een duidelijke toelichting en een eerlijk advies. Zo'n keuring geeft toch een prettig en zeker gevoel. Ik kan Autocoach beslist aanbevelen."

- Alex uit Zuid Beijerland | 14-3-2023

Review van Rens uit Katwijk | 6-3-2023

"Was al een tijdje op zoek naar een andere auto van 3 a 4 jaar oud, yaris of een suzuki ignis. Bij internet bedrijven en garages liep ik vaak ergens tegenaan, of een auto uit het buitenland waar behalve foto s weinig over bekend was. Ook slechte reviews. Tot ik autocoach tegenkwam. Alleen maar goede recenties. Contact opgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar een toyota yaris. Al snel 1 gevonden met alle wensen erop en eraan en na 2 1/2 stond hij voor m n deur."

- Rens uit Katwijk | 6-3-2023

Meestgestelde vragen Screenen en onderhandelen

Wat zijn bekende trucjes als het gaat om de prijs van een tweedehands auto?

De verkoper wil natuurlijk zoveel mogelijk aan de auto verdienen. Een bekende truc is om een leuke korting op de vraagprijs te geven, en tegelijkertijd veel te weinig te betalen voor je inruilauto. Op die manier lijkt het een goede deal, maar eigenlijk betaal je de 'korting' via je inruilauto terug.

Een andere veel voorkomende truc, is dat je een mooi inruilvoorstel ontvangt. Maar eenmaal op locatie vinden ze allemaal negatieve punten aan je auto, en wordt het bod naar beneden bijgesteld.

Hoeveel marge zit er op een tweedehands auto?

Dat is niet te zeggen. Dat verschilt per aanbieder en auto. Uiteindelijk gaat het ook niet om de marge. Het gaat erom wat je onderaan de streep moet betalen. Wij zorgen voor de best mogelijke deal voor jou.

Hoeveel procent korting krijg je gemiddeld op een occasion?

Door de verschillende prijsstellingen van autobedrijven (zoals de meeneemprijs) is het lastig om een percentage te noemen. De kortingen die we bedingen variëren van honderden tot duizenden euro’s. 

Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat we onszelf terugverdienen. Dat kan op verschillende manieren. Denk aan een korting op de vraagprijs, betere garantievoorwaarden, reparaties, extra onderhoud, extra accessoires (zoals een trekhaak), of een hogere prijs voor je inruilauto.

Hoe pakken jullie het onderhandelen aan?

We werken in 2 zorgvuldige stappen om jouw maximale voordeel te realiseren in de aanschaf. 

Vooraf bespreken we de auto met de aanbieder en onderhandelen we over de condities en de beste prijs. Samen bespreken we het voorstel en beoordelen we of de auto de moeite waard lijkt.

Na de aankoopkeuring nemen we samen de aandachtspunten door en bespreken we met de verkoper hoe deze meegenomen worden in de eventuele deal. 

Heb je een inruil auto? 

Deze nemen we mee in de onderhandelingen met de verkoper. We bieden je inruilauto ook aan binnen ons internationale netwerk van inkopers. In meer dan 50% van de gevallen leidt dit tot een hogere opbrengst voor je oude auto.

Het voordeel varieert van honderden tot duizenden euro's afhankelijk van de waarde van de oude auto.

Wat doen jullie wanneer jullie een auto screenen?

Autoadvertenties geven meestal een onvolledig beeld van de staat van de auto, het verleden, de transactievoorwaarden en de uiteindelijke aanschafprijs. 

Onze experts trekken alle registers open. We nemen vooraf contact op met de verkoper om de auto door te nemen, en te onderhandelen over de uiteindelijke deal. Zo maken we vooraf het autoplaatje compleet. 

Op basis van dit autoplaatje bepalen we samen of de gevonden auto onze tijd en energie waard is.

 • Bespaar jezelf teleurstellende showroombezoeken
 • We bespreken met de verkoper aandachtspunten die niet in de advertentie staan zoals geur, gebruikssporen, staat van de banden en wanneer de auto toe is aan onderhoud.
 • We onderhandelen vooraf over de korting, aflevering en (garantie)condities.
 • Aandachtspunten die uit de aankoopkeuring komen heronderhandelen we met de aanbieder.
 • Het opvragen van betaalde kentekenchecks is niet meer nodig. Wij hebben toegang tot de meest uitgebreide autohistorie van auto’s uit Nederland, andere Europese landen en de Verenigde Staten. Daarnaast hebben we de beschikking over taxatietools, dealersystemen, een eigen inspectiedatabase en ervaringen met duizenden autobedrijven. Op deze manier creëren we maximaal inzicht en een gevoel bij:
  • Historie kilometerstand
  • Onderhoudshistorie
  • Schadeverleden
  • Marktwaarde
  • Vraagprijs verloop
  • Stadagen verloop
  • APK reparatie- en adviespunten
  • Onderhoudsintervallen (o.a. distributie)
  • Eigenarenhistorie
  • Terugroepacties
  • Autocoach ervaring met aanbieder
  • Autocoach ervaring zwakke punten auto
   Extra bij import auto’s:
  • Chassisnummercheck
  • Dealercheck
  • Importcheck

Sluit de auto niet bij je wensen aan, of hebben we geen goed gevoel bij de auto, dan zoeken we samen naar een alternatief.