Transactie en bezorging.

Wil je een auto kopen maar staat deze ver weg van je eigen woonplaats? Heb je geen tijd om een dag(deel) vrij te nemen voor het bezichtigen, het ophalen of al het papierwerk te checken? Als onderdeel van onze full-service nemen we graag al dit gedoe en zorg voor je uithanden. 

✓ We verzorgen de koopovereenkomst en al het papierwerk.
✓ Zien toe op de garantiecondities, afleverafspraken en het rijklaar maken. 
✓ Garanderen een veilige transactie en betaling.
✓ Bezorgen de auto spic en span thuis voor je deur of op het werk. 
✓ Jouw eventuele inruilauto kan vloeiend mee en wisselen we om.
✓ Na de aanschaf staan we altijd voor je klaar bij vragen of nazorg. 
✓ Mogelijkheid tot volledig online kopen van de auto, enkel als je dit aandurft. 

Wij zien toe op de kwaliteit van de transactie en levering, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe auto. 

Start direct →

Full-service kopen.

Met onze Transactie en thuisbezorging (als onderdeel onze full-service) van Autocoach ben je verzekerd van een vlotte, soepele en veilige levering van je nieuwe auto.

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

Auto kopen via Autocoach.

Waarschijnlijk het meeste gewaardeerde onderdeel van onze full-service. Ongemerkt komt er vaak toch veel bij kijken om alles rondom de aanschaf (en inruil), betaling en bezorging goed te regelen. Belangrijk is ook onze nazorg , mocht er op enig moment iets met de auto zijn dan staan wij altijd  voor je klaar om dit samen op te lossen. Dit past namelijk naadloos in onze kernwaarden:

 • Samen
 • Onafhankelijk
 • Vernieuwend
 • Eenvoudig
 • Plezier

Transactie en bezorging via Autocoach

 • Afspraken: Vastlegging van afleverafspraken, garanties, enz. 
 • Spic & span: Toezien op rijklaar maken, APK, Onderhoud, Poetsen, enz. 
 • Stappenplan: Uitgebreid aankoop- en inruilstappenplan, tenaamstellen, verzekeren, enz. 
 • Online kopen: Alleen als je dit wilt, je kan auto altijd bezichtigen.
 • Flexibel: Bezorging jouw gewenst moment adres en tijdstip.
 • Onafhankelijk: Zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
 • Kosten: Geen verborgen kosten na de aankoop. 
 • Garantie: Zekerheid na de aankoop. 
 • Service: Autocoach altijd klaar, ook na de aankoop,

Veilige auto levering

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke

Meestgestelde vragen Transactie en bezorging

Koop ik de auto van de verkoper of van jullie?

Wanneer je voor deze service kiest, kopen wij de auto voor je in, en verkopen deze weer aan jou. Op deze manier heb je de mogelijkheid om de auto pas te betalen als deze bij je voor de deur staat. Wij schieten de auto dus voor. Uiteraard maakt dat voor de prijs van de auto niets uit. Die blijft gewoon hetzelfde.

Hoe werkt de thuisbezorging?

We stemmen met de verkoper af wanneer de auto klaarstaat. Wanneer we dat weten, plannen we met jou een bezorgafspraak in. We bezorgen de auto bij je thuis of op je werk, binnen een door jou uitgekozen tijdvak. 

Heb je een inruilauto? Dan nemen we die meteen mee terug. Pas wanneer de auto voor je deur staat betaal je ons.

Wat doen jullie voor wat betreft de transactie?

We zorgen ervoor dat de auto volgens afspraak klaargemaakt wordt, en verzorgen de administratieve afhandeling. Dit valt onder de service Transactie en thuisbezorging:

 • We verzorgen de koopovereenkomst en al het papierwerk.
 • Zien toe op de garantiecondities, afleverafspraken en het rijklaar maken. 
 • Garanderen een veilige transactie en betaling.
 • Bezorgen de auto spic en span thuis voor je deur of op het werk. 
 • Jouw eventuele inruilauto nemen we mee.
 • Na de aanschaf staan we altijd voor je klaar bij vragen of nazorg. 
 • Mogelijkheid tot volledig online kopen van de auto, enkel als je dit aandurft. 
De auto die ik op het oog heb staat aan de andere kant van het land. Kunnen jullie mij helpen?

Jazeker! Dat is precies waar onze service Transactie en thuisbezorging zo geschikt voor is. Zo voorkom je dat je voor niets afreist naar de auto, en je hoeft geen vrije dagen op te nemen. We staan constant met je in contact en verzorgen het traject voor je.