Transactie en bezorging.

Wil je een auto kopen maar staat deze ver weg van je eigen woonplaats? Heb je geen tijd om een dag(deel) vrij te nemen voor het bezichtigen, het ophalen of al het papierwerk te checken? Als onderdeel van onze full-service nemen we graag al dit gedoe en zorg voor je uithanden. 

✓ We verzorgen de koopovereenkomst en al het papierwerk.
✓ Zien toe op de garantiecondities, afleverafspraken en het rijklaar maken. 
✓ Garanderen een veilige transactie en betaling.
✓ Bezorgen de auto spic en span thuis voor je deur of op het werk. 
✓ Jouw eventuele inruilauto kan vloeiend mee en wisselen we om.
✓ Na de aanschaf staan we altijd voor je klaar bij vragen of nazorg. 
✓ Mogelijkheid tot volledig online kopen van de auto, enkel als je dit aandurft. 

Wij zien toe op de kwaliteit van de transactie en levering, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe auto. 

Start direct →

Full-service kopen.

Met onze Transactie en thuisbezorging (als onderdeel onze full-service) van Autocoach ben je verzekerd van een vlotte, soepele en veilige levering van je nieuwe auto.

Indien gewenst kunnen we je van A tot Z ondersteunen en ontzorgen bij de aanschaf van jouw auto. Van het doelgericht vinden van jouw perfecte auto, het screenen van de aanbieder, autoverleden en prijs, het onderhandelen van de beste deal, het beoordelen van de autokwaliteit op locatie tot aan het spic en span bij je thuisbezorgen waarbij we toezien op de transactie en het rijklaar maken. Jouw eventuele inruil auto nemen we vloeiend mee en gaat naar de partij met de beste opbrengst. Na de aanschaf staan we ook altijd voor je klaar. Je bepaalt zelf hoeveel Autocoach je wilt gebruiken.  

Auto kopen via Autocoach.

Waarschijnlijk het meeste gewaardeerde onderdeel van onze full-service. Ongemerkt komt er vaak toch veel bij kijken om alles rondom de aanschaf (en inruil), betaling en bezorging goed te regelen. Belangrijk is ook onze nazorg , mocht er op enig moment iets met de auto zijn dan staan wij altijd  voor je klaar om dit samen op te lossen. Dit past namelijk naadloos in onze kernwaarden:

 • Samen
 • Onafhankelijk
 • Vernieuwend
 • Eenvoudig
 • Plezier

Transactie en bezorging via Autocoach

 • Afspraken: Vastlegging van afleverafspraken, garanties, enz. 
 • Spic & span: Toezien op rijklaar maken, APK, Onderhoud, Poetsen, enz. 
 • Stappenplan: Uitgebreid aankoop- en inruilstappenplan, tenaamstellen, verzekeren, enz. 
 • Online kopen: Alleen als je dit wilt, je kan auto altijd bezichtigen.
 • Flexibel: Bezorging jouw gewenst moment adres en tijdstip.
 • Onafhankelijk: Zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
 • Kosten: Geen verborgen kosten na de aankoop. 
 • Garantie: Zekerheid na de aankoop. 
 • Service: Autocoach altijd klaar, ook na de aankoop,

Veilige auto levering

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

"Dit had ik veel eerder moeten weten. Ik heb de volledige behandeling gekozen en het was een verademing. Je wordt in alle stappen geholpen en begeleid. Alles wordt netjes voor je vastgelegd in je eigen stappenplan. De beoordeling van de beoogde auto was uitgebreid en de reparatie van wat kleine schade werd meteen met de verkoper afgesproken. Uiteindelijk werd mijn auto netjes voor de deur afgeleverd en werd mijn oude auto weer meegenomen. Ik kan voorlopig vooruit met mijn nieuwe auto, maar voor de volgende weet waar ik moet zijn! "

- Chrisian, Berkel en Rodenrijs

"Autocoach is een geoliede machine! De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. We voelden ons volledig 'ontzorgd' en hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet :). "

- Gerard, Heiloo

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J. de Kort, Waddinxveen

Meestgestelde vragen Transactie en bezorging

Koop ik de auto van de verkoper of van jullie?

Wanneer je voor deze service kiest, kopen wij de auto voor je in, en verkopen deze weer aan jou. Op deze manier heb je de mogelijkheid om de auto pas te betalen als deze bij je voor de deur staat. Wij schieten de auto dus voor. Uiteraard maakt dat voor de prijs van de auto niets uit. Die blijft gewoon hetzelfde.

Hoe werkt de thuisbezorging?

We stemmen met de verkoper af wanneer de auto klaarstaat. Wanneer we dat weten, plannen we met jou een bezorgafspraak in. We bezorgen de auto bij je thuis of op je werk, binnen een door jou uitgekozen tijdvak. 

Heb je een inruilauto? Dan nemen we die meteen mee terug. Pas wanneer de auto voor je deur staat betaal je ons.

Wat doen jullie voor wat betreft de transactie?

We zorgen ervoor dat de auto volgens afspraak klaargemaakt wordt, en verzorgen de administratieve afhandeling. Dit valt onder de service Transactie en thuisbezorging:

 • We verzorgen de koopovereenkomst en al het papierwerk.
 • Zien toe op de garantiecondities, afleverafspraken en het rijklaar maken. 
 • Garanderen een veilige transactie en betaling.
 • Bezorgen de auto spic en span thuis voor je deur of op het werk. 
 • Jouw eventuele inruilauto nemen we mee.
 • Na de aanschaf staan we altijd voor je klaar bij vragen of nazorg. 
 • Mogelijkheid tot volledig online kopen van de auto, enkel als je dit aandurft. 

De auto die ik op het oog heb staat aan de andere kant van het land. Kunnen jullie mij helpen?

Jazeker! Dat is precies waar onze service Transactie en thuisbezorging zo geschikt voor is. Zo voorkom je dat je voor niets afreist naar de auto, en je hoeft geen vrije dagen op te nemen. We staan constant met je in contact en verzorgen het traject voor je.