100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Occasion zoeken op AutoScout24? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog op AutoScout24? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal.

Ontdek onze services

Internationaal aanbod van AutoScout24

Kijken we alleen naar het Nederlandse aanbod, dan beschikt AutoScout24 over ongeveer 197.000 occasions. Maar AutoScout24 gaat verder. Je filtert ook gemakkelijk op het aanbod uit Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Frankrijk, Italië en Luxemburg.

Wil je het aanbod uit al die landen zien? Selecteer dan gemakkelijk de optie Europa en je krijgt meer dan 1.600.000 occasions om uit te kiezen.

Occasions van autobedrijven en particulieren

Koop je liever een occasions van een particulier, of van een autobedrijf? Bij AutoScout24 hoef je die keuze niet vooraf te maken. Je vindt hier meer dan 20.000 advertenties van particuliere aanbieders. Net iets minder dan bij Marktplaats Auto.

Kijken we naar het Europese aanbod, dan heb je zelfs de keuze uit meer dan 243.000 particulier aangeboden tweedehands auto’s. Dat maakt AutoScout24 uniek ten opzichte van andere occasionsites. 

Handige filters AutoScout24

Op AutoScout24 vinden we een aantal handige filters, die je bij de meeste occasionsites niet ziet. Een goed voorbeeld is het filter voor het aantal vorige eigenaren. Wil je graag een auto van de eerste eigenaar kopen, dan kun je dat hier aangeven. 

Verder heb je de keuze uit 2, 3, 4+ of Alle. Zet het aantal vorige eigenaren altijd af tegen de leeftijd van de auto. Een auto van 3 jaar oud met 4 eigenaren, roept wel wat vragen op. Maar bij een auto van 12 jaar oud is dat een heel normaal aantal. 

Over AutoScout24

AutoScout24 is een Duitse onderneming met aparte occasionsites voor diverse Europese landen. De site autotrader.nl is ook in handen van AutoScout24. 

Bekijk AutoScout24

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over: