100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Occasion zoeken op AutoTrader? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog op AutoTrader? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal.

Ontdek onze services

Nationaal aanbod van AutoTrader

Op AutoTrader vind je (op het moment van schrijven) 180.000 occasions verspreid door Nederland. Voor Autocoach vormt dat geen enkele belemmering. Waar je toekomstige auto ook staat, Autocoach helpt je. 

Verspreid door het land hebben we Autocoaches voor je klaarstaan. Wil je dat we samen met jou de auto bekijken? Geen probleem. Meestal kunnen we binnen twee werkdagen al ter plaatse zijn.

Alleen occasions van autobedrijven

Het aanbod van AutoTrader bestaat uitsluitend uit occasions die te koop staan bij autobedrijven. Van merkdealer tot handelaar. Voorheen kon je ook als particulier een advertentie plaatsen, maar dat is verleden tijd. Voor advertenties van particulieren kun je terecht bij Autoscout24, het moederbedrijf van AutoTrader. 

Handige filters AutoTrader

Op elke occasionsites vind je zoekfilters zoals carrosserie, opties, bouwjaar en prijs. Maar bij AutoTrader kun je ook filteren op soorten garanties. De opties zijn merkgarantie, BOVAG-garantie, NAP-check en 100% Onderhouden.

Met deze filters heb je al snel een aanbod met meer betrouwbare occasions. Natuurlijk kan er altijd iets mis zijn, maar een auto met volledige onderhoudshistorie scoort alvast een punt wat ons betreft. 

Een ander handig filter is de emissieklasse. Sommige oudere auto’s mogen milieuzones niet meer in. Ga je graag een dagje naar Düsseldorf of Keulen? Dan bestaat de kans dat je buiten het centrum moet parkeren. Kom je toch in de milieuzone, dan kun je daarvoor een boete krijgen. 

Op AutoTrader selecteer je gemakkelijk over welke emissieklasse je toekomstige auto minimaal moet beschikken.

Ben je op zoek naar een youngtimer of supercar? Met één klik selecteer je uitsluitend auto’s die in deze categorie vallen.

Over AutoTrader

AutoTrader is gevestigd in Amsterdam. Het is een dochteronderneming van AutoScout24, wat weer onderdeel is van Scout24 SE. Een Duits bedrijf met verschillende sites op het gebied van tweedehands auto’s. Maar daarnaast houden ze zich ook bezig met vastgoed, software en financiële diensten. In totaal werken er zo’n 850 mensen.

Bekijk AutoTrader

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over: