100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Occasion zoeken bij AutoWeek? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog op autoweek.nl? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal.

Ontdek onze services

Het aanbod van AutoWeek

Op het moment van schrijven vinden we iets meer dan 187.000 occasions op de website van AutoWeek. Dat is nagenoeg hetzelfde aantal als op AutoTrack. En dat is ook niet zo gek, want AutoWeek heeft geen eigen aanbod van occasions, maar gebruiken die van AutoTrack. 

Dat betekent dat je ook bij AutoWeek occasions vindt die aangeboden worden door particulieren. Die zijn trouwens wel flink in de minderheid. Ongeveer 2% van de advertenties zijn door een particulier aangemaakt. 

Toegevoegde waarde occasions op AutoWeek

Waarom zou je naar occasions op AutoWeek kijken als je hetzelfde aanbod op AutoTrack tegenkomt? Een hele terechte vraag. AutoWeek beschikt over enorm veel informatie over vrijwel alle auto’s. 

Bekijk je een auto op AutoWeek, dan krijg je een bijzonder uitgebreid overzicht met specificaties. Allemaal overzichtelijk weergegeven. Scroll je verder naar beneden, dan zie je daar tests die AutoWeek met de betreffende auto heeft uitgevoerd. Vaak zitten daar ook dubbeltests bij. Je kunt dus meteen de auto die je op het oog hebt vergelijken met zijn concurrenten.

Tot slot zie je hier ook de reviews van andere eigenaren. Dit zijn eigenaren van dezelfde auto, die er vaak al maanden of misschien zelfs enkele jaren in rijden. Dit geeft een compleet beeld van wat je van de auto kunt verwachten.

Over AutoWeek

AutoWeek is een bekende naam in de autobranche. Ze hebben de best bezochte autonieuws site van Nederland en hun papieren magazine wordt al tientallen jaren wekelijks uitgegeven. Daarnaast houden veel berijders hun verbruik bij in de Verbruiksmonitor. Handig als je wil weten wat een auto in de praktijk verbruikt.

Het bedrijf is onderdeel van DPG Media. Een groot mediabedrijf waar ook AutoTrack, Libelle, vtwonen en Qmusic onder vallen. Het hoofdkantoor vind je in Amsterdam. Er werken ongeveer 5.500 mensen bij DPG Media.

Bekijk AutoWeek occasions

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over: