100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Occasion zoeken op viaBOVAG.nl? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld.

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog op viaBOVAG.nl? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal. Deskundigheid loont. 

Ontdek onze services

Het occasionaanbod van viaBOVAG.nl

Op viaBOVAG.nl vind je (op het moment van schrijven) meer dan 76.000 occasions. Al deze occasions worden aangeboden door autobedrijven. Particuliere verkopers vind je er niet. Leuk detail: op viaBOVAG.nl vind je niet alleen auto’s, maar ook campers, caravans, motoren en fietsen. Daarnaast kun je via deze occasionsite ook auto’s en aanhangers huren. 

Unieke kenmerken viaBOVAG.nl

viaBOVAG.nl is onderdeel van BOVAG. De bekende brancheorganisatie voor autobedrijven. Met viaBOVAG.nl wil de organisatie een transparante occasionsite neerzetten. De geadverteerde prijzen zijn all-in prijzen. Alle onvermijdelijke kosten zitten hier al in verwerkt.

Het kan in de praktijk voorkomen dat dezelfde auto voor de meeneemprijs (lager bedrag) te vinden is op andere occasionsites. Autobedrijven zetten hun occasions in de regel op meerdere portalen te koop, waarbij zelfs de prijs kan verschillen per website.

Blijkt de gekozen auto toch niet helemaal te bevallen? Dan ruil je ‘m dankzij de Omruilgarantie gemakkelijk om voor een andere. Dit moet dan wel binnen 2 weken gebeuren, en je mag niet meer dan 750 km met de auto gereden hebben.

Over viaBOVAG.nl

De site is onderdeel van BOVAG. Deze brancheorganisatie voor autobedrijven is opgericht in 1930 en heeft ongeveer 7600 leden door heel Nederland. BOVAG heeft niet alleen een eigen occasionsite, maar met Bovemij ook een eigen verzekeringstak. Het bedrijf uit Bunnik heeft 80-100 medewerkers in dienst.

Bezoek viaBOVAG.nl

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over: