Full-service je auto kopen.

Met Autocoach ben je er zeker van dat je de perfecte auto koopt. We zorgen voor een compleet beeld van de auto en onderhandelen de beste deal voor je. Onze ervaren monteurs keuren de auto grondig op meer dan 100 punten en maken een keuringsrapport. Als je wilt, leveren we jouw nieuwe auto thuis af. En als je een auto wilt inruilen, regelen we dat ook.

Bovendien profiteer je van onze unieke nazorg. Onze service stopt namelijk niet als we de auto bij je afleveren. Na levering staan wij als betrouwbare partner 365 dagen per jaar voor je klaar. 

Autocoach regelt álles voor je

✓ Wij helpen je de beste auto te vinden voor jouw behoeften en budget. 
✓ Wij screenen de auto volledig en onderhandelen de beste deal
✓ Met de technische keuring van Autocoach weet je zeker dat je auto helemaal in orde is.
✓ Fijne transactie en levering
De beste inruil en verkoop deal
✓ Altijd bereikbaar voor vragen en service 

Met deze unieke service laat je jezelf volledig ontzorgen door een service die zichzelf terugverdient in de vorm van zekerheid, gemak, lagere aanschafprijs en eventuele hogere inruilopbrengst. 

Start met Full-service kopen →

Vind de perfecte auto voor jouw behoeften en budget

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Met de technische keuring weet je zeker dat de kwaliteit helemaal in orde is

Als er iets mis is met de auto, dan krijg je dat direct te horen. Zo voorkom je een dure miskoop en bovendien is meestal binnen 1 dag geregeld.

Transactie en levering

Wil je een auto kopen maar staat deze ver weg van je eigen woonplaats? Heb je geen tijd om al het papierwerk te checken en een dag(deel) vrij te nemen voor het ophalen van je nieuwe auto? Wij doen het graag voor je en leveren de auto voor de deur bij je af.

De voordelen van full-service je auto kopen

 • Uniek: Koop je nieuwe auto samen met een expert van Autocoach die toeziet op de kwaliteit van de auto, de transactie, voor je onderhandelt en ontzorgt.
 • Landelijke dekking: Met onze landelijke dekking maakt het voor ons niet uit waar de auto te koop staat. 
 • Regie: Het is jouw investering, jij bepaalt. Je kunt op elk moment uitstappen.
 • Zekerheid: Met de kwaliteitscontrole voorkom je een miskoop.
 • Objectief: Wij zeggen het ook als je een auto beter niet kunt kopen.  
 • Proces: Met een helder stappenplan voor aankoop van de auto heb je drie belangrijke beslismomenten voor de daadwerkelijke aanschaf.
 • Flexibel: Wij kunnen snel schakelen op alle stappen en bezorgen de auto waar en wanneer jij wilt.
 • Online kopen: Je hoeft zelf niet meer naar de auto toe (maar dat mag natuurlijk wel).
 • Inruil: We regelen de beste inruil-/verkoopdeal voor je oude auto en nemen deze vloeiend mee in de transactie. Na de bezorging van je nieuwe auto nemen we jouw oude mee. 
 • Nazorg: Autocoach ziet toe op goede garantie. Na aanschaf kan je ons het hele jaar bellen voor zaken rondom de auto.
 • Plezier: Verdient zich in de regel terug in vorm van gemak, zekerheid, korting koopauto en meeropbrengst inruil.
 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al een auto op het oog?

Ja, deze

Nee, nog niet

9+ beoordeling van onze klanten

Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij ruim 25.000 klanten geholpen bij de aanschaf van een tweedehandsauto en zijn we bij ruim 5.000 autobedrijven geweest.

100% zekerheid en gemak

Met het Autocoach keurmerk garanderen wij dat je een perfecte auto hebt gekocht en mag je ons het hele jaar bellen voor alle zaken rondom je auto. Vrijwel elke occasion kan zo samen met ons zorgeloos worden gekocht.

Meer dan 25.000 klanten geholpen

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole