Kentekengesprek met kentekencheck.

Uniek in Nederland en slechts 49 euro.

Sta je op het punt een auto te bekijken of te kopen?
Inzicht in het autoverleden helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. 

Autocoach voorziet je niet alleen van het meest complete kentekenrapport. Nee, wij gaan een stapje verder. Wij willen geen rapporten verkopen, wij willen je helpen bij het kopen van een goede auto. 

Daarom beoordeelt één van onze specialisten de data, de advertentie en de verkoper. Tijdens een persoonlijk gesprek delen we ons advies met je.

  • Persoonlijk adviesgesprek (uniek in NL)
  • Uitgebreid kentekenrapport / naslagwerk
  • Beoordeling van de advertentie en de aanbieder
  • Beoordeling van de vraagprijs
  • Controle op schadeverleden registers
  • Chassisnummercheck (bij importauto)
  • Check bij de merkdealer (bij importauto)
  • Geven wij een negatief advies?
    Dan checken we gratis een 2e auto voor je

Maak je als vervolg gebruik van onze service Screenen & onderhandelen of Full-service kopen? Dan ontvang je een korting van 49 euro.

Persoonlijk auto aankoopadvies op maat

Compleet auto inzicht en jouw eigen adviseur

Er zijn veel verschillende databronnen als het gaat om het autoverleden. Elk met haar sterke punten. Wij hebben toegang tot de belangrijkste databronnen. Daarnaast helpen we al 11 jaar consumenten bij de aanschaf van een tweedehands auto. We kennen de auto's en de autobedrijven. De markt heeft voor ons geen geheimen. Met deze uniek service delen we deze kennis en ervaring met je.

In een persoonlijk gesprek nemen we samen de auto door en delen we ons gevoel.
Je hebt de ruimte om al je vragen te stellen.

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke