Kentekengesprek met kentekencheck.

Uniek in Nederland en slechts 49 euro

Sta je op het punt een auto te bekijken of te kopen?
Inzicht in het autoverleden helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. 

Autocoach voorziet je niet alleen van het meest complete kentekenrapport. Nee, wij gaan een stapje verder. Wij willen geen rapporten verkopen, wij willen je helpen bij het kopen van een goede auto. 

Daarom beoordeelt één van onze specialisten de data, de advertentie en de verkoper. Tijdens een persoonlijk gesprek delen we ons advies met je.

  • Persoonlijk adviesgesprek (uniek in NL)
  • Uitgebreid kentekenrapport / naslagwerk
  • Beoordeling van de advertentie en de aanbieder
  • Beoordeling van de vraagprijs
  • Controle op schadeverleden registers
  • Chassisnummercheck (bij importauto)
  • Check bij de merkdealer (bij importauto)
  • Geven wij een negatief advies?
    Dan checken we gratis een 2e auto voor je

Maak je als vervolg gebruik van onze service Screenen & onderhandelen of Full-service kopen? Dan ontvang je een korting van 49 euro.

Persoonlijk auto aankoopadvies op maat

Compleet auto inzicht en jouw eigen adviseur

Er zijn veel verschillende databronnen als het gaat om het autoverleden. Elk met haar sterke punten. Wij hebben toegang tot de belangrijkste databronnen. Daarnaast helpen we al 11 jaar consumenten bij de aanschaf van een tweedehands auto. We kennen de auto's en de autobedrijven. De markt heeft voor ons geen geheimen. Met deze uniek service delen we deze kennis en ervaring met je.

In een persoonlijk gesprek nemen we samen de auto door en delen we ons gevoel.
Je hebt de ruimte om al je vragen te stellen.

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

"Dit had ik veel eerder moeten weten. Ik heb de volledige behandeling gekozen en het was een verademing. Je wordt in alle stappen geholpen en begeleid. Alles wordt netjes voor je vastgelegd in je eigen stappenplan. De beoordeling van de beoogde auto was uitgebreid en de reparatie van wat kleine schade werd meteen met de verkoper afgesproken. Uiteindelijk werd mijn auto netjes voor de deur afgeleverd en werd mijn oude auto weer meegenomen. Ik kan voorlopig vooruit met mijn nieuwe auto, maar voor de volgende weet waar ik moet zijn! "

- Chrisian, Berkel en Rodenrijs

"Autocoach is een geoliede machine! De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. We voelden ons volledig 'ontzorgd' en hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet :). "

- Gerard, Heiloo

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J. de Kort, Waddinxveen