100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 085 - 77 30 225

Occasion zoeken bij ANWB occasions? Koop ‘m samen met Autocoach

Categorie: Auto zoeken

De beste deal van a tot z voor je geregeld

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog van de ANWB? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal.

Ontdek onze services

Het aanbod van ANWB

Op de website van de ANWB vind je (op het moment van schrijven) meer dan 73.000 occasions. Al deze occasions worden aangeboden door autobedrijven die door de ANWB geselecteerd zijn. Particuliere verkopers vind je er niet. Evenals advertenties van autobedrijven die niet aan de eisen van de ANWB voldoen.  

Unieke kenmerken ANWB occasions

De ANWB is onder andere bekend van de Wegenwacht en de koerslijst. Daardoor beschikken ze over enorm veel informatie over specifieke modellen en uitvoeringen. Deze informatie gebruiken ze om de advertenties te verrijken. 

Hebben de redacteuren van de ANWB de auto een keer getest? Dan lees je daar meer over bij de advertentie. Ook vertellen ze wat het oordeel van de Wegenwacht is. Krijg je met deze auto vaak te maken met pech? En wat zijn nu de kenmerkende aandachtspunten van de auto?

Om de informatie compleet te maken, vertellen ze je ook hoeveel de auto afschrijft, en wat de kosten per maand zijn, afhankelijk van het aantal kilometers per jaar. 

ANWB Garantie

Binnen het occasionaanbod staan rond de 300 occasions met ANWB Garantie. Met deze garantie verzekert de ANWB je ervan dat de auto grondig geïnspecteerd is én dat je 12 maanden garantie hebt. Krijg je na de aanschaf te maken met problemen, dan bemiddelt de ANWB tussen jou en de verkoper over het oplossen van het probleem. Dat doen ze zonder winstoogmerk. Strand je met pech in het buitenland? Dan kun je vertrouwen op de hulp van de Wegenwacht.

Onze ervaring met de ANWB

Tot enkele jaren geleden voerde de ANWB aankoopkeuringen uit. Net als Autocoach. De ANWB noemde dat de Totaalkeuring. Helaas bleken de keuringsstations niet langer rendabel en stopte de ANWB met de aankoopkeuringen. Sindsdien verwijzen ze vanaf hun website naar ons als een van de alternatieven. De ANWB staat bekend als een betrouwbare, meedenkende partij.

Over de ANWB

Bijna iedereen kent de ANWB wel. Is het niet van de Wegenwacht, dan is het wel van hun magazine Kampioen, de campinggidsen of de verkeersinformatie op de radio. De organisatie heeft ongeveer 5 miljoen leden, er werken tegen de 4.000 mensen en het hoofdkantoor vind je in Den Haag.

Bezoek ANWB occasions

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over:

 

Lees dit ook eens

Foto bij 'De 11 meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een occasion'

De 11 meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een occasion

Om jou te behoeden voor een miskoop hebben we de 11 meest gemaakte fouten voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een auto! Lees meer

Foto van Nick

Nick
Service
11-10-2023

Foto bij '9 Nederlandse occasionsites om zeker te bezoeken'

9 Nederlandse occasionsites om zeker te bezoeken

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte occasion, verdwaal je al snel tussen alle verschillende occasionsites. Hieronder hebben we de verschillen en de kenmerken van 9 occasionsites voor je op een rijtje gezet. Lees meer

Foto van Robert

Robert
Specialist
13-12-2022

Foto bij 'Occasion zoeken bij Vakgarage? Koop ‘m samen met Autocoach'

Occasion zoeken bij Vakgarage? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld Lees meer

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022