100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Autocoach | Keurmeester | Expert autotechniek

Fulltime, parttime, ZZP, Nederland

Wij zijn dringend opzoek naar nieuwe keurmeesters, Autocoaches, die voor ons aankoopkeuringen op locatie willen uitvoeren. Je komt terecht in een leuk team en een ambitieus bedrijf. Als Autocoach voer je per dag ongeveer 3 tot 4 keuringen uit bij autobedrijven in een straal van ongeveer 50Km vanuit je woonplaats. Als keurmeester bij Autocoach ben je veel onderweg en kom je op veel verschillende plaatsen en bedrijven. Jouw keuring bepaald uiteindelijk of een koper de auto wel of niet koopt en onder de juiste voorwaarden. De klant ontzorgen en beschermen van de klant is het kernpunt van onze organisatie.

Als keurmeester is het belangrijk dat je representatief bent en communicatief sterk in het Nederlands. Je ben ons visitekaartje bij de verkopers en je moet aan de klant kunnen uitleggen wat de staat van de auto is. Wij zijn opzoek naar een auto-technicus met veel ervaring. Ons werk is zeer geschikt voor monteurs die graag minder fysiek zwaar werk willen gaan doen.

Je kan bij ons aan de slag in loondienst (fulltime of parttime) of als ZZP’er. Wij passen ons graag aan aan jouw wensen!

Momenteel zijn wij opzoek naar keurmeesters in de omgeving van:
Apeldoorn/ Deventer/Zutphen
Dordrecht/Breda/Waalwijk

Woon je niet in de bovenstaande omgeving en je wil wel graag als keurmeester aan de slag dan zien we je sollicitatie ook graag tegemoet via service@autocoach.nl. 

Andere vacatures

Autocoach | Servicemedewerker | Expert auto in- en verkoop
40 uur per week, Heerhugowaard

Autocoach | Junior online marketeer
Stageopdracht / dienstverband, Heerhugowaard