Full-service je auto kopen met Autocoach.

Ben je op zoek naar jouw volgende tweedehands auto, maar zie je door de bomen het bos niet meer en kan je wel wat hulp gebruiken? Dat herkennen we bij Autocoach maar al te goed. Het kopen van een auto kan erg tijdrovend zijn en je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Full-service kopen is bedoeld om jou als koper te behoeden voor onnodige kosten en verspilde uren. Het is al jaren onze missie om het auto kopen een geweldige ervaring te maken. We zijn trots op de reviews van onze klanten.


Ongeacht of je al een auto op het oog hebt of hulp nodig hebt bij het zoeken, wij zorgen dat je binnen no time jouw ideale auto voor de deur hebt staan. Betrouwbaar, voor de juiste prijs en zonder verrassingen!

Start met full-service kopen

Wij maken het kopen van een auto een feestje!

Wij helpen je de beste auto te vinden voor jouw behoeften en budget
Wij screenen de auto volledig en onderhandelen de beste deal
Met de technische keuring van Autocoach weet je zeker dat je auto helemaal in orde is
Soepele en veilige transactie en levering
De hoogste inruilprijs voor je oude auto met ons internationale netwerk
Altijd bereikbaar voor vragen en service, ook na de aanschaf 

Start met full-service kopen en stel je pakket samen om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Heb je aanvullende vragen of wil je een van onze Autocoaches spreken? Wij zijn bereikbaar op 085 - 77 30 225 of lees hieronder verder over full-service kopen. 

Start met Full-service kopen →

Vind de perfecte auto voor jouw behoeften en budget

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Met de technische keuring weet je zeker dat de kwaliteit helemaal in orde is

Als er iets mis is met de auto, dan krijg je dat direct te horen. Zo voorkom je een dure miskoop en bovendien is meestal binnen 1 dag geregeld.

Transactie en levering

Wil je een auto kopen maar staat deze ver weg van je eigen woonplaats? Heb je geen tijd om al het papierwerk te checken en een dag(deel) vrij te nemen voor het ophalen van je nieuwe auto? Wij doen het graag voor je en leveren de auto voor de deur bij je af.

De voordelen van full-service kopen.

 • Uniek: Experts zien toe op de kwaliteit van de auto, de transactie en ontzorgen. 
 • Landelijk dekking: Voor elke occasion in Nederland, het maakt niet uit waar deze te koop staat.
 • Regie: Het is jouw investering, jij bepaalt. Je kan op elk moment uitstappen.
 • Zekerheid: Door onze zorgvuldige kwaliteitscontroles weet je wat je koopt. 
 • Objectief: Wij zeggen het ook als je een auto beter niet kunt kopen.  
 • Proces: Helder stappenplan met drie belangrijke beslismomenten voordat je de auto koopt.
 • Flexibel: Er wordt snel geschakeld en bezorgen de auto waar en wanneer je wilt.
 • Online kopen: Je hoeft zelf niet meer naar de auto toe, maar dat mag natuurlijk wel.
 • Inruil: Wij nemen jouw oude auto vloeiend mee tegen de beste marktopbrengst. 
 • Nazorg: Autocoach ziet toe op goede garantie en we staan altijd voor je klaar.
 • Plezier: Alles zodat jij kunt genieten van je nieuwe auto. 
 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al een auto op het oog?

Ja, deze

Nee, nog niet

Aangeraden door de consumentenbond

Sinds 2011 hebben wij ruim 25.000 auto's samen gekocht met onze klanten. We zijn enorm trots op onze reviews. 

100% zekerheid en gemak

Met Autocoach garanderen wij dat je een perfecte auto koopt zonder verrassingen.  

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

"Dit had ik veel eerder moeten weten. Ik heb de volledige behandeling gekozen en het was een verademing. Je wordt in alle stappen geholpen en begeleid. Alles wordt netjes voor je vastgelegd in je eigen stappenplan. De beoordeling van de beoogde auto was uitgebreid en de reparatie van wat kleine schade werd meteen met de verkoper afgesproken. Uiteindelijk werd mijn auto netjes voor de deur afgeleverd en werd mijn oude auto weer meegenomen. Ik kan voorlopig vooruit met mijn nieuwe auto, maar voor de volgende weet waar ik moet zijn! "

- Chrisian, Berkel en Rodenrijs

"Autocoach is een geoliede machine! De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. We voelden ons volledig 'ontzorgd' en hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet :). "

- Gerard, Heiloo

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J. de Kort, Waddinxveen

Meestgestelde vragen Full-service kopen

Hoe werkt Full-service auto kopen?

Eigenlijk heel simpel. Wij nemen je alles uit handen. Hieronder lees je hoe we dat doen. 

Auto zoeken

De zoektocht naar de perfecte auto kost gemiddeld 3 maanden. Met Autocoach vinden we je auto gemiddeld binnen een week. 

Na de intake gaan we direct op zoek naar de perfecte auto voor jou. Daarbij houden we direct rekening met de bekende gebreken en met onze eigen ervaringen met de aanbieders. We lichten de auto door op het gebied van kilometerteller historie, onderhoudsverleden, schadeverleden, aantal eigenaren, terugroepacties en nog veel meer.

Screenen en onderhandelen

Als je blij bent met de gekozen auto, dan gaan we over op de volgende stappen. We nemen contact op met de verkoper en informeren naar zaken die online niet te vinden zijn. Denk aan zaken als de geur in het interieur, de staat van de banden, gebruikssporen en wanneer de auto weer toe is aan onderhoud.

Vervolgens bespreken we de best mogelijke deal. Denk aan aflevercondities, garantievoorwaarden, korting op de vraagprijs, afleverpakketten en extra’s accessoires. Heb je een inruilauto? Dan nemen we die mee in de onderhandelingen.

Je ontvangt van ons digitaal het complete ‘autoplaatje’. Ben je tevreden met deze deal? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Aankoopkeuring 

Een van onze ervaren technisch experts bezoekt de auto op locatie en controleert zorgvuldig de kwaliteit van de auto op basis van ons eigen ontwikkelde protocol. De aankoopkeuring is de service waarmee Autocoach is ontstaan. 

We beoordelen de koude start, maken een uitgebreide proefrit, bekijken de onderkant op de hefbrug, controleren op schades, lezen de ECU (boordcomputer) uit op foutcodes, controleren of de opties en accessoires werken en beschrijven de imperfecties van het in- en exterieur. 

Direct na de keuring ontvang je een uitgebreid digitaal verslag, met duidelijke foto’s. De keurmeester neemt het verslag met je door en geeft zijn persoonlijke advies.

Transactie en thuisbezorging

Allereerst gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe auto. Alle afspraken betreffende de aanschafprijs, kortingen, garanties, inruilopbrengst, afleverpunten en de door jouw gewenste bezorgdatum worden door ons vastgelegd. 

Wij zien erop toe dat de auto wordt gepoetst, gewassen, rijklaar gemaakt wordt en dat eventuele reparatiepunten conform afspraak worden uitgevoerd. Je ontvangt een digitaal stappenplan waarin we je op de hoogte houden van de voortgang en alle zaken die geregeld worden. 

We verzorgen de tenaamstelling (incl. support parkeervergunning, autoverzekering,..), factuur en betaling, de tenaamstellingscodes van je eventuele inruilauto en de vrijwaring. We zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen en je betaalt pas wanneer de auto bij je voor de deur staat. 

Ook na de aanschaf staan we klaar voor al je vragen op autogebied.

Inruilen 

Wij komen bij je langs om een complete beschrijving te maken van je oude auto. Jij hoeft alleen te zorgen dat hij er netjes bij staat. De uitgebreide beschrijving gebruiken we om je auto onder de aandacht te brengen bij ons internationale netwerk van inkopers. 

De biedingen die we krijgen, vergelijken we met het inruilvoorstel die we van de verkoper hebben gekregen. De verschillen kunnen oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s.

In meer dan 50% van de gevallen ontvangen we uit ons internationale netwerk, een hoger bod dat het inruilvoorstel van de verkoper. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je inruilauto wordt opgehaald. Je hoeft deze dus niet zelf weg te brengen. 

 

Kan ik tussentijds het aanschaftraject stop zetten?

Jazeker.

Alles wat we doen staat in het teken van de beste auto voor jou vinden. Heb je geen goed gevoel bij de door ons gevonden auto, of bij onze services? Laat het dan vooral weten. We kijken dan samen naar de juiste oplossing. Je kunt het traject altijd beëindigen.

Is het mogelijk om een auto online te kopen zonder hem in het echt te zien?

Dat is zeker mogelijk. Sterker nog, dat doen we al regelmatig voor onze klanten. De Full-service is hier perfect geschikt voor. We nemen je alles uit handen en bezorgen je nieuwe auto bij je thuis voor de deur. 

Goed om te weten: wanneer je als consument een auto volledig online koopt, kun je beroep doen op het herroepingsrecht van 14 dagen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Informeer hier gerust naar.

Hebben jullie afspraken met bepaalde autobedrijven?

Nee, wij hebben met geen enkel autobedrijf bepaalde afspraken. We zijn volledig onafhankelijk. Het maakt ons niet uit waar de auto te koop staat. Of het nu een handelaar, merkdealer of particulier is. Het gaat erom dat je de beste auto krijgt voor de beste deal. 

We hebben duizenden autobedrijven (vaak meermaals) bezocht. We weten vaak dus precies wat we van het autobedrijf kunnen verwachten.

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe auto geleverd wordt?

Hou ongeveer 1 tot 1,5 week aan. De levertijd is erg afhankelijk van wat er nog aan de auto gedaan moet worden om hem tip top in orde rijklaar te maken. 

Voorbeeld:

Vandaag hebben we de juiste auto gevonden. Morgen inspecteren we de auto op locatie. Alles ziet er goed uit. De auto heeft een nieuwe APK nodig, een onderhoudsbeurt en er worden 2 nieuwe banden gemonteerd. De verkoper kan kijkend naar zijn werkplaatsplanning de auto over 3 werkdagen afleverklaar hebben. Op werkdag 5 bezorgen we de auto bij je thuis.