100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Met Autocoach koop je eenvoudig en zorgeloos jouw nieuwe occasion.

 • Onze ervaren experts ontzorgen jou van begin tot eind bij de aanschaf
 • Wij vinden uit 300.000+ occasions de beste optie o.b.v. je wensen & budget
 • Geen verrassingen met onze complete screening en technische keuring
 • We onderhandelen de beste deal voor je nieuwe auto & inruilauto
 • Spic en span voor de deur afgeleverd, je betaalt pas na de levering

ACTIE: Auto zoekopdracht t.w.v. €99 tijdelijk gratis. Al een auto op het oog? Dan is dat ons startpunt. Nog niet bekend met Autocoach? Bekijk onze korte animatie of bekijk onze recente TV uitzending op RTL4.

Bekijk opties en tarieven  Vragen? Bel ons

Bij aankoop eerste auto en er zelf weinig verstand ervan hebben zeker de moeite waard geweest. Goed geholpen, professioneel en vriendelijk. Kosten van service volgens mij er al uit door wat er is onderhandeld qua prijs en reparaties. Daarnaast ga ik nu ook met meer vertrouwen de weg op doordat de auto technisch gekeurd is. Zie geen nadelen.

Sophie, Emmen

Lees al onze reviews op KlantenVertellen en Google

Waarom je occasion kopen met Autocoach?

Het kopen van een tweedehands auto is een complex proces waar je al snel talloze uren aan kan besteden. Met onze dienst full-service kopen nemen we voor een vast tarief al het werk uit handen. Hieronder de belangrijkste voordelen:

Ontzorging van A tot Z.

Zoektocht, aankoopkeuring, onderhandelingen, koopovereenkomst, aflevering aan huis? Wat een gedoe. Autocoach neemt alles voor je uit handen en via een overzichtelijk dashboard (zie afbeelding) ben jij altijd op de hoogte.

Geen stress en onzekerheid.

Is dit wel de juiste auto voor mij? Betaal ik niet teveel? Is die verkoper wel betrouwbaar? Koop ik geen barrel? Dankzij onze screening vooraf, de aankoopkeuring en onze unieke nazorg, nemen we al deze onzekerheden bij je weg.

De beste deal voor je auto.

Wij regelen de beste deal voor je nieuwe auto. Bijvoorbeeld door een lagere prijs te onderhandelen, of gratis extra’s zoals garantie of een set winterbanden. Je oude auto wordt voor de hoogste prijs verkocht binnen ons internationale netwerk.

Bekijk opties en tarieven

De beste auto aankoopbegeleiding, sinds 2011 

Miljoenen mensen stellen zichzelf jaarlijks de vraag: Waar moet ik beginnen en wie kan in vertrouwen? Het overvolle aanbod van occasions, portalen, financieringen, garanties, inruil- en verkoopservices en autodealers maken het een complexe branche.  

Uiteindelijk wil iedereen met het grootste gemak, op een plezierige manier, een auto voor de deur die perfect bij je past. De autobranche kent voor ons geen geheimen. Het is onze passie om jou bij te staan en alles uit de kast te halen, zodat jij blij bent met jouw auto. 

Bekijk onze recente TV uitzending op RTL4 voor een kijkje achter de schermen.

Autocoach op TV

Alle voordelen op een rijtje.

 • Landelijk dekking: Het volledige occasionaanbod in Nederland wordt doorzocht
 • Uniek: Autocoach is de enige partij in Nederland die full-service kopen aanbiedt
 • Gemak: Jij maakt de beslissingen, onze experts verzorgen de rest
 • Expertise: Een team van ervaren Autocoaches en keurmeesters
 • Overzichtelijk: Alle stappen van het koopproces in een digitaal dashboard
 • Snelheid: In de meeste gevallen is alles binnen 2 weken geregeld
 • Regie: Het is jouw investering en jij bepaalt: je kan op elk moment uitstappen
 • Zekerheid: Door zorgvuldige kwaliteitscontroles weet precies wat je koopt
 • Objectief: Wij zeggen het ook als je een auto beter niet kunt kopen
 • Proces: Helder stappenplan met drie beslismomenten voordat je de auto koopt
 • Flexibel: Vlotte communicatie & we bezorgen de auto waar en wanneer je wilt
 • Online kopen: Je hoeft zelf niet meer naar de auto toe, al mag dat natuurlijk wel
 • Inruil: Wij nemen jouw oude auto vloeiend mee tegen de beste marktopbrengst
 • Nazorg: Autocoach ziet toe op goede garantie en we staan altijd voor je klaar

Bekijk opties en tarieven

Wij staan voor je klaar

Foto van Arjen

Arjen

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Ervaringen van onze klanten

"Fantastisch geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto. Absoluut een aanrader. Met Autocoach loop je geen blauwtje!"

- Thijs Meeuwsen

Foto van Lex Gaarthuis, DJ Radio 10

"Een occasion kopen zónder al teveel kennis over auto's: eigenlijk moet je het niet doen. Ik was er na meerdere zoektochten wel klaar mee. En dus klonk de service van Autocoach eigenlijk als te mooi om waar te zijn. Maar ze hebben elke verwachting overtroffen. Van online zoektocht, proefrit, aankoopkeuring, onderhandeling en inruil van je oude auto: alles kunnen ze je uit handen nemen en geloof me: dat is het geld méér dan waard. Dank helden! Zeer blij met onze VW Passat! "

- Lex Gaarthuis, DJ Radio 10

"Recent een leuke videoreview ontvangen van een van onze klanten! "

- Corien en partner uit Amersfoort

"Benieuwd naar ons team en hoe we onze klanten helpen? Wij zijn recent op televisie geweest bij RTL4 met een leuk kijkje achter de schermen en uitleg over onze service."

- Team Autocoach

 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al een auto op het oog?

Ja, deze

Nee, nog niet

Meestgestelde vragen Full-service je auto kopen

Hoe werkt Full-service auto kopen?

Eigenlijk heel simpel. Wij nemen je alles uit handen. Hieronder lees je hoe we dat doen. 

Auto zoeken

De zoektocht naar de perfecte auto kost gemiddeld 3 maanden. Met Autocoach vinden we je auto gemiddeld binnen een week. 

Na de intake gaan we direct op zoek naar de perfecte auto voor jou. Daarbij houden we direct rekening met de bekende gebreken en met onze eigen ervaringen met de aanbieders. We lichten de auto door op het gebied van kilometerteller historie, onderhoudsverleden, schadeverleden, aantal eigenaren, terugroepacties en nog veel meer.

Screenen en onderhandelen

Als je blij bent met de gekozen auto, dan gaan we over op de volgende stappen. We nemen contact op met de verkoper en informeren naar zaken die online niet te vinden zijn. Denk aan zaken als de geur in het interieur, de staat van de banden, gebruikssporen en wanneer de auto weer toe is aan onderhoud.

Vervolgens bespreken we de best mogelijke deal. Denk aan aflevercondities, garantievoorwaarden, korting op de vraagprijs, afleverpakketten en extra’s accessoires. Heb je een inruilauto? Dan nemen we die mee in de onderhandelingen.

Je ontvangt van ons digitaal het complete ‘autoplaatje’. Ben je tevreden met deze deal? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Aankoopkeuring 

Een van onze ervaren technisch experts bezoekt de auto op locatie en controleert zorgvuldig de kwaliteit van de auto op basis van ons eigen ontwikkelde protocol. De aankoopkeuring is de service waarmee Autocoach is ontstaan. 

We beoordelen de koude start, maken een uitgebreide proefrit, bekijken de onderkant op de hefbrug, controleren op schades, lezen de ECU (boordcomputer) uit op foutcodes, controleren of de opties en accessoires werken en beschrijven de imperfecties van het in- en exterieur. 

Direct na de keuring ontvang je een uitgebreid digitaal verslag, met duidelijke foto’s. De keurmeester neemt het verslag met je door en geeft zijn persoonlijke advies.

Transactie en thuisbezorging

Allereerst gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe auto. Alle afspraken betreffende de aanschafprijs, kortingen, garanties, inruilopbrengst, afleverpunten en de door jouw gewenste bezorgdatum worden door ons vastgelegd. 

Wij zien erop toe dat de auto wordt gepoetst, gewassen, rijklaar gemaakt wordt en dat eventuele reparatiepunten conform afspraak worden uitgevoerd. Je ontvangt een digitaal stappenplan waarin we je op de hoogte houden van de voortgang en alle zaken die geregeld worden. 

We verzorgen de tenaamstelling (incl. support parkeervergunning, autoverzekering,..), factuur en betaling, de tenaamstellingscodes van je eventuele inruilauto en de vrijwaring. We zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen en je betaalt pas wanneer de auto bij je voor de deur staat. 

Ook na de aanschaf staan we klaar voor al je vragen op autogebied.

Inruilen 

Wij komen bij je langs om een complete beschrijving te maken van je oude auto. Jij hoeft alleen te zorgen dat hij er netjes bij staat. De uitgebreide beschrijving gebruiken we om je auto onder de aandacht te brengen bij ons internationale netwerk van inkopers. 

De biedingen die we krijgen, vergelijken we met het inruilvoorstel die we van de verkoper hebben gekregen. De verschillen kunnen oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s.

In meer dan 50% van de gevallen ontvangen we uit ons internationale netwerk, een hoger bod dat het inruilvoorstel van de verkoper. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je inruilauto wordt opgehaald. Je hoeft deze dus niet zelf weg te brengen. 

 

Kan ik tussentijds het aanschaftraject stop zetten?

Jazeker.

Alles wat we doen staat in het teken van de beste auto voor jou vinden. Heb je geen goed gevoel bij de door ons gevonden auto, of bij onze services? Laat het dan vooral weten. We kijken dan samen naar de juiste oplossing. Je kunt het traject altijd beëindigen.

Is het mogelijk om een auto online te kopen zonder hem in het echt te zien?

Dat is zeker mogelijk. Sterker nog, dat doen we al regelmatig voor onze klanten. De Full-service is hier perfect geschikt voor. We nemen je alles uit handen en bezorgen je nieuwe auto bij je thuis voor de deur. 

Goed om te weten: wanneer je als consument een auto volledig online koopt, kun je beroep doen op het herroepingsrecht van 14 dagen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Informeer hier gerust naar.

Hebben jullie afspraken met bepaalde autobedrijven?

Nee, wij hebben met geen enkel autobedrijf bepaalde afspraken. We zijn volledig onafhankelijk. Het maakt ons niet uit waar de auto te koop staat. Of het nu een handelaar, merkdealer of particulier is. Het gaat erom dat je de beste auto krijgt voor de beste deal. 

We hebben duizenden autobedrijven (vaak meermaals) bezocht. We weten vaak dus precies wat we van het autobedrijf kunnen verwachten.

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe auto geleverd wordt?

Hou ongeveer 1 tot 1,5 week aan. De levertijd is erg afhankelijk van wat er nog aan de auto gedaan moet worden om hem tip top in orde rijklaar te maken. 

Voorbeeld:

Vandaag hebben we de juiste auto gevonden. Morgen inspecteren we de auto op locatie. Alles ziet er goed uit. De auto heeft een nieuwe APK nodig, een onderhoudsbeurt en er worden 2 nieuwe banden gemonteerd. De verkoper kan kijkend naar zijn werkplaatsplanning de auto over 3 werkdagen afleverklaar hebben. Op werkdag 5 bezorgen we de auto bij je thuis.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 072 - 201 9000

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht