Full-service je auto kopen met Autocoach.

Met Autocoach ben je er zeker van dat je de perfecte auto koopt. Ongeacht of je nog aan het zoeken bent of al een auto op het oog hebt. Wij zorgen voor een compleet beeld van de auto en onderhandelen de beste deal voor je. Onze ervaren monteurs keuren de auto grondig op meer dan 100 punten en maken een keuringsrapport. Als je wilt, leveren we jouw nieuwe auto thuis af. En als je een auto wilt inruilen, regelen we dat ook.

Bovendien profiteer je van onze unieke nazorg. Onze service stopt namelijk niet als we de auto bij je afleveren. Na levering staan wij als betrouwbare partner altijd voor je klaar. 

Autocoach ziet toe op de kwaliteit en regelt álles

✓ Wij helpen je de beste auto te vinden voor jouw behoeften en budget
✓ Wij screenen de auto volledig en onderhandelen de beste deal
✓ Met de technische keuring van Autocoach weet je zeker dat je auto helemaal in orde is
✓ Soepele en veilige transactie en levering
De beste inruil en verkoop deal met ons internationale netwerk
✓ Altijd bereikbaar voor vragen en service 

Met deze unieke service wordt je volledig ontzorgd door een service die zichzelf terugverdient in de vorm van zekerheid, gemak, lagere aanschafprijs en eventuele hogere inruilopbrengst. Goed om te weten, je bent flexibel in hoe je full-service kopen inzet! 

Start met Full-service kopen →

Vind de perfecte auto voor jouw behoeften en budget

Voorkom dat je uren online doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die niet precies is wat je wilt. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match.

Met de technische keuring weet je zeker dat de kwaliteit helemaal in orde is

Als er iets mis is met de auto, dan krijg je dat direct te horen. Zo voorkom je een dure miskoop en bovendien is meestal binnen 1 dag geregeld.

Transactie en levering

Wil je een auto kopen maar staat deze ver weg van je eigen woonplaats? Heb je geen tijd om al het papierwerk te checken en een dag(deel) vrij te nemen voor het ophalen van je nieuwe auto? Wij doen het graag voor je en leveren de auto voor de deur bij je af.

De voordelen van full service kopen.

 • Uniek: Experts zien toe op de kwaliteit van de auto, de transactie en ontzorgen. 
 • Landelijk dekking: Voor elke occasion in Nederland, het maakt niet uit waar deze te koop staat.
 • Regie: Het is jouw investering, jij bepaalt. Je kan op elk moment uitstappen.
 • Zekerheid: Door onze zorgvuldige kwaliteitscontroles weet je wat je koopt. 
 • Objectief: Wij zeggen het ook als je een auto beter niet kunt kopen.  
 • Proces: Helder stappenplan met drie belangrijke beslismomenten voordat je de auto koopt.
 • Flexibel: Er wordt snel geschakeld en bezorgen de auto waar en wanneer je wilt.
 • Online kopen: Je hoeft zelf niet meer naar de auto toe, maar dat mag natuurlijk wel.
 • Inruil: Wij nemen jouw oude auto vloeiend mee tegen de beste marktopbrengst. 
 • Nazorg: Autocoach ziet toe op goede garantie en we staan altijd voor je klaar.
 • Plezier: Alles zodat jij kunt genieten van je nieuwe auto. 
 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Heb je al een auto op het oog?

Ja, deze

Nee, nog niet

Aangeraden door de ANWB
en consumentenbond

Sinds 2011 hebben wij ruim 25.000 auto's samen gekocht met onze klanten. Enorm trots op onze reviews. 

100% zekerheid en gemak

Met Autocoach garanderen wij dat je een perfecte auto koopt zonder verrassingen.  

Meer dan 25.000 autokopers gingen je voor

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole

Review van Jolanda

"Wij hebben autocoach meerdere malen ingeschakeld. Alle keren werd er goed gekeken wat de mogelijkheden zijn en met je meegedacht. De keuringen op locatie worden ook snel ingepland en de uitkomsten kloppen. Recent hebben we opnieuw een opdracht geplaatst, dit had spoed. Dit hebben ze ook snel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden over autocoach. We gaan zeker in de toekomst beroep op ze doen en anderen autocoach aanbevelen."

- Jolanda

Review van Team Autocoach

"Enorm trots op alle aanbevelingen en de prachtige woorden van onze klanten op Google en Klantenvertellen. We genieten ervan dat we dagelijks bij tientallen klanten mogen toezien op de kwaliteit van de auto, het aanschaf- en inruilproces en kunnen ontzorgen waar gewenst. "

- Team Autocoach

Review van Ton & Joke

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor de keuring die jullie gedaan hebben voor ons. Ik ben er hartstikke blij mee, want de uitslag was bedroevend, terwijl de auto er van binnen en buiten perfect uitzag, was de onderkant een drama. De keuring kost wat, maar is het dubbel en dwars waard, jullie hebben ons voor een hoop ellende en kosten behoed! En complimenten aan de aardige keurmeester! "

- Ton & Joke

Meestgestelde vragen Full-service kopen

Hoe werkt Full-service auto kopen?

Eigenlijk heel simpel. Wij nemen je alles uit handen.

Auto zoeken

De zoektocht naar de perfecte auto kost gemiddeld 3 maanden. Met Autocoach vinden we je auto binnen een week. 

Na de intake gaan we direct op zoek naar de perfecte auto voor jou. Daarbij houden we direct rekening met de bekende gebreken en met onze eigen ervaringen met de aanbieders. We lichten de auto door op het gebied van kilometerteller historie, onderhoudsverleden, schadeverleden, aantal eigenaren, terugroepacties en nog veel meer.

Screenen en onderhandelen

Als je blij bent met de gekozen auto, dan gaan we over op de volgende stappen. We nemen contact op met de verkoper en informeren naar zaken die online niet te vinden zijn. Denk aan zaken als de geur in het interieur, de staat van de banden, gebruikssporen en wanneer de auto weer toe is aan onderhoud.

Vervolgens bespreken we de best mogelijke deal. Denk aan aflevercondities, garantievoorwaarden, korting op de vraagprijs, afleverpakketten en extra’s accessoires. Heb je een inruilauto? Dan nemen we die mee in de onderhandelingen.

Je ontvangt van ons digitaal het complete ‘autoplaatje’. Ben je tevreden met deze deal? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Aankoopkeuring 

Een van onze ervaren technisch experts bezoekt de auto op locatie en controleert zorgvuldig de kwaliteit van de auto op basis van ons eigen ontwikkelde protocol. De aankoopkeuring is de service waarmee Autocoach is ontstaan. 

We beoordelen de koude start, maken een uitgebreide proefrit, bekijken de onderkant op de hefbrug, controleren op schades, lezen de ECU (boordcomputer) uit op foutcodes, controleren of de opties en accessoires werken en beschrijven de imperfecties van het in- en exterieur. 

Direct na de keuring ontvang je een uitgebreid digitaal verslag, met duidelijke foto’s. De keurmeester neemt het verslag met je door en geeft zijn persoonlijke advies.

Transactie en thuisbezorging

Allereerst gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe auto. Alle afspraken betreffende de aanschafprijs, kortingen, garanties, inruilopbrengst, afleverpunten en de door jouw gewenste bezorgdatum worden door ons vastgelegd. 

Wij zien erop toe dat de auto wordt gepoetst, gewassen, rijklaar gemaakt wordt en dat eventuele reparatiepunten conform afspraak worden uitgevoerd. Je ontvangt een digitaal stappenplan waarin we je op de hoogte houden van de voortgang en alle zaken die geregeld worden. 

We verzorgen de tenaamstelling (incl. support parkeervergunning, autoverzekering,..), factuur en betaling, de tenaamstellingscodes van je eventuele inruilauto en de vrijwaring. We zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen en je betaalt pas wanneer de auto bij je voor de deur staat. 

Ook na de aanschaf staan we klaar voor al je vragen op autogebied.

Inruilen 

Wij komen bij je langs om een complete beschrijving te maken van je oude auto. Jij hoeft alleen te zorgen dat hij er netjes bij staat. De uitgebreide beschrijving gebruiken we om je auto onder de aandacht te brengen bij ons internationale netwerk van inkopers. 

De biedingen die we krijgen, vergelijken we met het inruilvoorstel die we van de verkoper hebben gekregen. De verschillen kunnen oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s.

In meer dan 50% van de gevallen ontvangen we uit ons internationale netwerk, een hoger bod dat het inruilvoorstel van de verkoper. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je inruilauto wordt opgehaald. Je hoeft deze dus niet zelf weg te brengen. 

 

Kan ik tussentijds het aanschaftraject stop zetten?

Jazeker.

Alles wat we doen staat in het teken van de beste auto voor jou vinden. Heb je geen goed gevoel bij de door ons gevonden auto, of bij onze services? Laat het dan vooral weten. We kijken dan samen naar de juiste oplossing. Je kunt het traject altijd beëindigen.

Is het mogelijk om een auto online te kopen zonder hem in het echt te zien?

Dat is zeker mogelijk. Sterker nog, dat doen we al regelmatig voor onze klanten. De Full-service is hier perfect geschikt voor. We nemen je alles uit handen en bezorgen je nieuwe auto bij je thuis voor de deur. 

Goed om te weten: wanneer je als consument een auto volledig online koopt, kun je beroep doen op het herroepingsrecht van 14 dagen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Informeer hier gerust naar.

Hebben jullie afspraken met bepaalde autobedrijven?

Nee, wij hebben met geen enkel autobedrijf bepaalde afspraken. We zijn volledig onafhankelijk. Het maakt ons niet uit waar de auto te koop staat. Of het nu een handelaar, merkdealer of particulier is. Het gaat erom dat je de beste auto krijgt voor de beste deal. 

We hebben duizenden autobedrijven (vaak meermaals) bezocht. We weten vaak dus precies wat we van het autobedrijf kunnen verwachten.

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe auto geleverd wordt?

Hou ongeveer 1 tot 1,5 week aan. De levertijd is erg afhankelijk van wat er nog aan de auto gedaan moet worden om hem tip top in orde rijklaar te maken. 

Voorbeeld:

Vandaag hebben we de juiste auto gevonden. Morgen inspecteren we de auto op locatie. Alles ziet er goed uit. De auto heeft een nieuwe APK nodig, een onderhoudsbeurt en er worden 2 nieuwe banden gemonteerd. De verkoper kan kijkend naar zijn werkplaatsplanning de auto over 3 werkdagen afleverklaar hebben. Op werkdag 5 bezorgen we de auto bij je thuis.