100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 085 - 77 30 225

Full-service je 2e hands auto kopen.

Ongeacht of je al een droomauto op het oog hebt of nog aan het zoeken bent. Met Autocoach staat jouw perfecte auto binnen enkele weken voor de deur. Betrouwbaar, voor de juiste prijs en zonder verrassingen. Bekijk ook onze video!

 • Binnen enkele werkdagen de beste auto voor jouw behoeften en budget
 • Maximale zekerheid met onze screening en technische keuring
 • De beste prijs en voorwaarden voor je nieuwe auto én inruilauto
 • Alles volledig vanuit huis bij te houden via een persoonlijk dashboard

ACTIE: Zoekopdracht naar jouw perfecte auto t.w.v. €99 tijdelijk gratis

Bekijk opties en tarieven Nu iemand spreken? Bel ons!

Maximale zekerheid tegen een scherpe prijs! Na een mindere ervaring bij een regulier autobedrijf uiteindelijk na een tip bij autocoach uit gekomen. Voor een scherpe prijs nemen ze alle stappen in het aankoopproces van een auto uit handen. Via een helder stappenplan word je keurig op de hoogte gehouden en zorgen ze bijvoorbeeld ook voor de beste deal als je een auto wilt in ruilen. Naar mijn idee is dit echt next level in de zoektocht/aanschaf van een auto!

Ed uit Nissewaard - 28 oktober 2023

Lees al onze reviews op KlantenVertellen en Google

Stop met zelf zoeken en voorkom verrassingen.

Voorkom dat je eindeloos op autowebsites doorbrengt, van dealer naar dealer gaat, of erger nog - genoegen neemt met een auto die eigenlijk niet bij je past. Gemiddeld zoekt men meerdere maanden naar een volgende auto. Na onze uitgebreide intake heeft 80% van de klanten binnen 3 dagen een match!

Voor gezinsauto's tot zakelijke rijders en alles er tussenin.

Bij Autocoach hebben we ervaring met alle verschillende situaties. Bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding en je op zoek bent naar extra ruimte, je de lease auto moet inleveren en op korte termijn een nieuwe auto nodig hebt of simpelweg aan een (volgende) auto toe bent, maar hier het liefst zo min mogelijk mee bezig wilt zijn.

Alles vanuit huis geregeld via een fijn proces en updates in een persoonlijk dashboard.

De afgelopen jaren hebben wij het aankoopproces verfijnd en visueel gemaakt in een overzichtelijk online dashboard. Zo ben jij altijd op de hoogte van de status van jouw nieuwe auto. Zie hiernaar (of boven op mobiel) een voorbeeld van het dashboard. 

Geen zorgen over de kwaliteit en afstand.

Staat een potentiële nieuwe auto ver weg? Heb je geen tijd en zin om al het papierwerk te checken en een dag(deel) vrij te nemen om je nieuwe auto te bekijken? Geen probleem! Wij screenen en keuren elke auto in Nederland meestal binnen een dag. Als er iets mis is met de auto, dan krijg je dat direct te horen. Zo minimaliseer je de kans op een dure miskoop. Bovendien leveren wij je nieuwe auto voor de deur af.

Uniek in Nederland.

Autocoach is de enige partij in Nederland die 100% onafhankelijk ondersteunt bij het volledige aankoopproces. Letterlijk elke auto die in Nederland te koop staat kan worden aangeschaft met Autocoach, wij zijn niet gebonden aan een eigen voorraad. Met ons ervaren team van experts hebben wij de afgelopen jaren duizenden autokopers geholpen bij het aankoopproces. 

Laat het over aan de experts.

De autobranche kent kent voor ons geen geheimen. Met ons team hebben we ruim 200 jaar ervaring in de autobranche, van data tot techniek. Het is onze expertise om dagelijks de meest geschikte auto's voor onze klanten te vinden en te begeleiden bij het aankooptraject, en onze eigen ervaren keurmeesters keuren dagelijks meerdere auto's om de kwaliteit te waarborgen.

Alle voordelen van full-service kopen.

 • Uniek: Autocoach is de enige partij in Nederland die full-service kopen aanbiedt
 • Snelheid: In de meeste gevallen is alles binnen 2 weken geregeld
 • Landelijk dekking: Het volledige occasionaanbod in Nederland wordt doorzocht
 • Regie: Het is jouw investering en jij bepaalt: je kan op elk moment uitstappen
 • Zekerheid: Door zorgvuldige kwaliteitscontroles weet precies wat je wat je koopt
 • Objectief: Wij zeggen het ook als je een auto beter niet kunt kopen
 • Proces: Helder stappenplan met drie beslismomenten voordat je de auto koopt
 • Flexibel: Snelle communicatie en we bezorgen de auto waar en wanneer je wilt
 • Online kopen: Je hoeft zelf niet meer naar de auto toe, al mag dat natuurlijk wel
 • Inruil: Wij nemen jouw oude auto vloeiend mee tegen de beste marktopbrengst
 • Nazorg: Autocoach ziet toe op goede garantie en we staan altijd voor je klaar

Wij staan voor je klaar

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Video review Autocoach

"Fantastisch geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe tweedehands auto. Absoluut een aanrader. Met Autocoach loop je geen blauwtje!"

- Thijs Meeuwsen

 • 100 % onafhankelijk
 • 25.000 + klanten
 • 9 + beoordeling

Start met full-service kopen. Heb je al een auto op het oog?

Ja, deze

Nee, nog niet

Meestgestelde vragen Full-service je auto kopen

Hoe werkt Full-service auto kopen?

Eigenlijk heel simpel. Wij nemen je alles uit handen. Hieronder lees je hoe we dat doen. 

Auto zoeken

De zoektocht naar de perfecte auto kost gemiddeld 3 maanden. Met Autocoach vinden we je auto gemiddeld binnen een week. 

Na de intake gaan we direct op zoek naar de perfecte auto voor jou. Daarbij houden we direct rekening met de bekende gebreken en met onze eigen ervaringen met de aanbieders. We lichten de auto door op het gebied van kilometerteller historie, onderhoudsverleden, schadeverleden, aantal eigenaren, terugroepacties en nog veel meer.

Screenen en onderhandelen

Als je blij bent met de gekozen auto, dan gaan we over op de volgende stappen. We nemen contact op met de verkoper en informeren naar zaken die online niet te vinden zijn. Denk aan zaken als de geur in het interieur, de staat van de banden, gebruikssporen en wanneer de auto weer toe is aan onderhoud.

Vervolgens bespreken we de best mogelijke deal. Denk aan aflevercondities, garantievoorwaarden, korting op de vraagprijs, afleverpakketten en extra’s accessoires. Heb je een inruilauto? Dan nemen we die mee in de onderhandelingen.

Je ontvangt van ons digitaal het complete ‘autoplaatje’. Ben je tevreden met deze deal? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Aankoopkeuring 

Een van onze ervaren technisch experts bezoekt de auto op locatie en controleert zorgvuldig de kwaliteit van de auto op basis van ons eigen ontwikkelde protocol. De aankoopkeuring is de service waarmee Autocoach is ontstaan. 

We beoordelen de koude start, maken een uitgebreide proefrit, bekijken de onderkant op de hefbrug, controleren op schades, lezen de ECU (boordcomputer) uit op foutcodes, controleren of de opties en accessoires werken en beschrijven de imperfecties van het in- en exterieur. 

Direct na de keuring ontvang je een uitgebreid digitaal verslag, met duidelijke foto’s. De keurmeester neemt het verslag met je door en geeft zijn persoonlijke advies.

Transactie en thuisbezorging

Allereerst gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe auto. Alle afspraken betreffende de aanschafprijs, kortingen, garanties, inruilopbrengst, afleverpunten en de door jouw gewenste bezorgdatum worden door ons vastgelegd. 

Wij zien erop toe dat de auto wordt gepoetst, gewassen, rijklaar gemaakt wordt en dat eventuele reparatiepunten conform afspraak worden uitgevoerd. Je ontvangt een digitaal stappenplan waarin we je op de hoogte houden van de voortgang en alle zaken die geregeld worden. 

We verzorgen de tenaamstelling (incl. support parkeervergunning, autoverzekering,..), factuur en betaling, de tenaamstellingscodes van je eventuele inruilauto en de vrijwaring. We zorgen dat jij zo min mogelijk hoeft te doen en je betaalt pas wanneer de auto bij je voor de deur staat. 

Ook na de aanschaf staan we klaar voor al je vragen op autogebied.

Inruilen 

Wij komen bij je langs om een complete beschrijving te maken van je oude auto. Jij hoeft alleen te zorgen dat hij er netjes bij staat. De uitgebreide beschrijving gebruiken we om je auto onder de aandacht te brengen bij ons internationale netwerk van inkopers. 

De biedingen die we krijgen, vergelijken we met het inruilvoorstel die we van de verkoper hebben gekregen. De verschillen kunnen oplopen tot honderden en zelfs duizenden euro’s.

In meer dan 50% van de gevallen ontvangen we uit ons internationale netwerk, een hoger bod dat het inruilvoorstel van de verkoper. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je inruilauto wordt opgehaald. Je hoeft deze dus niet zelf weg te brengen. 

 

Kan ik tussentijds het aanschaftraject stop zetten?

Jazeker.

Alles wat we doen staat in het teken van de beste auto voor jou vinden. Heb je geen goed gevoel bij de door ons gevonden auto, of bij onze services? Laat het dan vooral weten. We kijken dan samen naar de juiste oplossing. Je kunt het traject altijd beëindigen.

Is het mogelijk om een auto online te kopen zonder hem in het echt te zien?

Dat is zeker mogelijk. Sterker nog, dat doen we al regelmatig voor onze klanten. De Full-service is hier perfect geschikt voor. We nemen je alles uit handen en bezorgen je nieuwe auto bij je thuis voor de deur. 

Goed om te weten: wanneer je als consument een auto volledig online koopt, kun je beroep doen op het herroepingsrecht van 14 dagen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Informeer hier gerust naar.

Hebben jullie afspraken met bepaalde autobedrijven?

Nee, wij hebben met geen enkel autobedrijf bepaalde afspraken. We zijn volledig onafhankelijk. Het maakt ons niet uit waar de auto te koop staat. Of het nu een handelaar, merkdealer of particulier is. Het gaat erom dat je de beste auto krijgt voor de beste deal. 

We hebben duizenden autobedrijven (vaak meermaals) bezocht. We weten vaak dus precies wat we van het autobedrijf kunnen verwachten.

Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe auto geleverd wordt?

Hou ongeveer 1 tot 1,5 week aan. De levertijd is erg afhankelijk van wat er nog aan de auto gedaan moet worden om hem tip top in orde rijklaar te maken. 

Voorbeeld:

Vandaag hebben we de juiste auto gevonden. Morgen inspecteren we de auto op locatie. Alles ziet er goed uit. De auto heeft een nieuwe APK nodig, een onderhoudsbeurt en er worden 2 nieuwe banden gemonteerd. De verkoper kan kijkend naar zijn werkplaatsplanning de auto over 3 werkdagen afleverklaar hebben. Op werkdag 5 bezorgen we de auto bij je thuis.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 085 - 77 30 225

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht