Auto Zoeken.

Waar moet je beginnen met het zoeken van een tweedehands auto? Het online aanbod is enorm (400.000+) en iedereen zegt wat anders over de merken en types.

Met de hulp van Autocoach bespaar je enorm veel tijd en frustratie bij het vinden van de voor jou perfecte auto. Wij nemen rustig de tijd voor een goed intakegesprek. Na dit gesprek weet je exact welke auto bij jou past. We brengen het enorme aanbod terug naar de auto die aansluit bij jouw wensen.

✓ We doen een zorgvuldige intake van jouw eisen, wensen en budget 
✓ Je krijgt persoonlijk advies en hulp bij het kiezen
✓ Binnen enkele dagen vinden we jouw auto

Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij ruim 25.000 klanten geholpen bij de aanschaf van een tweedehandsauto. De tweedehands auto markt kent voor ons geen geheimen.

Start nu met zoeken →

Full-service je auto kopen

Met de Zoeken en Vinden service van Autocoach ben je verzekerd van de juiste auto die perfect past bij jouw wensen. Maar hoe zit het met de kwaliteit van de auto? En de prijs? Wat is de daadwerkelijke waarde van de auto en betaal je niet teveel? Misschien heb je een inruil auto die nog verkocht moet worden? We leveren de auto zelfs voor de deur bij je af mocht je dit wensen.

Met het Full-service pakket van Autocoach regelen wij álles voor je. Zo ben je verzekerd van de perfecte auto, kwaliteit, deal én service!

De juiste auto 

Het kopen van een tweedehands auto is geen dagelijkse bezigheid. Bij deze grote aankoop zijn er veel factoren waar je rekening mee dient te houden om zo de beste auto te kiezen én te vinden. Je besteedt al snel talloze uren aan het zoeken en vergelijken op de verschillende occasionwebsites. 

Wij zoeken dagelijks voor vele klanten de beste auto. Deze zoektocht hebben we grotendeels geautomatiseerd op basis van onze jarenlange ervaring. Zo vinden wij binnen no-time de beste auto én beoordelen we bovendien de leverancier. Elk jaar bezoeken wij duizenden autobedrijven. 

Zo bespaar jij veel kostbare tijd dankzij onze jarenlange ervaring in het vinden van auto's en de systemen en data die wij tot onze beschikking hebben.

De voordelen:

  • Doelgericht: Snel inzicht wat jij echt belangrijk vindt. 
  • Budget: Direct duidelijkheid of de auto financieel haalbaar is.
  • Gemak: Autocoach neemt het zoeken uit handen.
  • Snel: Binnen 1 week vind je de juiste auto.
  • Onafhankelijk: Wij zoeken in het hele Nederlandse occasion aanbod. 
  • Persoonlijk: Spar en krijg persoonlijk advies va jouw Autocoach.
  • Vrijheid: Geen match, we finetunen samen net zo lang om te komen tot de goede auto. 
  • 100 % onafhankelijk
  • 25.000 + klanten
  • 9 + beoordeling

Heb je al iets op het oog?

Nee, help mij

Het totale Nederlandse aanbod

Wij hebben zicht op het totale aanbod van meer dan 350.000 occasions in Nederland. De tweedehands auto markt kent voor ons geen geheimen.

De perfecte auto binnen 1 week 

De gemiddelde autozoektocht in Nederland is 3 maanden. Samen met Autocoach is dat sléchts 1 week.

 

Meer dan 25.000 klanten geholpen

Review van Priscilla

"Met deze kaart wil ik iedereen van Autocoach, die betrokken is geweest bij de aankoop van mijn Nissan Note, nogmaals bedanken voor de topservice!!! Ik zou niet weten hoe ik zonder jullie mijn gewenste auto had durven kopen. De auto is mooier dan ik had gedacht. Van een uiterst blije en tevreden klant."

- Priscilla

Review van Jean

"Op deze manier is een auto kopen leuk! Ik kan iedereen aanraden om autocoach in te zetten als je een auto gaat kopen en geen zin hebt om dat hele proces van aanschaf tot keuring tot tenaamstelling tot ophalen zelf te regelen."

- Jean

Review van Anne

"Ik heb alles als zeer fijn ervaren van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto bij de voordeur!"

- Anne

Review van Nicole

"Na enige aarzeling, vanwege onbekendheid met deze dienstverlening en de kosten, heb ik gebruik van Autocoach voor de aanschaf van een tweedehandsauto. Resultaat: ik rijd in de auto van mijn dromen. Good value for good money. Het is echt de investering waard geweest."

- Nicole