100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Aankoopkeuring voor auto's op locatie. Sinds 2011.

Kies voor de meest complete aankoopkeuring voor tweedehands auto's en occasions. Zo schaf je de auto met een gerust hart aan. Behoed jezelf voor een miskoop en kostbare verrassingen. Heeft het spoed? Bel ons voor een afspraak.

 • Wij keuren op elke locatie in Nederland binnen 24 uur
 • Uitgebreid digitaal verslag (voorbeeld), inclusief persoonlijk aankoopadvies
 • Wij plannen en regelen alles voor je

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW en reiskosten.
Actie: Gratis zoekopdracht t.w.v. €99 bij afname van onze keuring.

Direct online aanvragen Telefonisch aanvragen

Dit keuringsbedrijf heeft me aangenaam verrast. De keuring verliep snel en werd met een professionele aanpak uitgevoerd. Ze hielden zich strikt aan de gemaakte afspraken, wat getuigt van hun betrouwbaarheid. Dankzij deze grondige keuring kon ik met vertrouwen de beslissing maken om de auto aan te schaffen.

Antonio Van Wijk

Lees al onze reviews op KlantenVertellen en Google

Wat kan je verwachten van onze aankoopkeuring?

Met onze uitgebreide aankoopkeuring krijg je inzicht in de technische en optische staat van de auto. De onderdelen bestaan uit:

 • Een telefonische kennismaking en globale beoordeling auto 
 • Wij plannen direct de keurafspraak in en organiseren (indien nodig) een hefbrug nabij de locatie
 • Onze eigen ervaren keurmeesters voeren de keuring uit, 100% onafhankelijk
 • Een volledige keuring, inclusief persoonlijk aankoopadvies
  • Koude start, uitgebreide proefrit, inspectie onderzijde op hefbrug, werking airco, uitlezen ECU/OBD op foutcodes, schademeting (lakdiktemeting), interieur, exterieur, werking van opties en accessoires, remmen, banden en op locatie aanwezige voertuigdocumentatie
 • Je hoeft niet aanwezig te zijn, al mag dat wel
 • Uitgebreid digitaal verslag die kort na de keuring met je wordt doorgenomen
 • We staan altijd voor je klaar bij vragen

De aankoopkeuring auto op locatie van autocoach

De voordelen van onze aankoopkeuring.

 • Onafhankelijk: We zijn niet gebonden aan bepaalde autobedrijven.
 • Deskundig: Eigen keurmeesters met jarenlange ervaring. 
 • Landelijk: Op locatie in heel Nederland. Ook bij particulieren. 
 • Gemak: Wij plannen de afspraak, regelen alles voor je en organiseren een hefbrug. 
 • Snel: Binnen 24 uur op locatie. Verslag direct na de keuring. 
 • Meest compleet: Koude start, Proefrit, Hefbrug, Uitlezen ECU, Schades, Imperfecties interieur & exterieur, werking accessoires.
 • Persoonlijk: Sparren en persoonlijk advies van jouw Autocoach.

Deskundigheid loont.

Wij kennen de markt en alle verschillende auto's als geen ander. Sinds onze oprichting in 2011 keuren onze eigen keurmeesters dagelijks tientallen auto's door heel Nederland en hebben ervaring met meer dan 5.000 autobedrijven die we hebben bezocht. Wij zetten graag al onze ervaring, kennis, data en tools voor jou aan het werk. Met Autocoach laat jezelf niet verrassen en sta je sterker in het aankoopproces.  

De auto's worden steeds complexer, daarom beschikken onze keurmeesters over modernste uitleesapparatuur. Daarnaast beschikken zij over professionele apparatuur voor het meten van o.a.: Schades, Accu's, Airco, Remvloeistof, Banden en Remmen.

Voorkom miskoop auto. Zeker genieten van je auto door aankoopkeuring

 

 

Wij staan voor je klaar

Foto van Arjen

Arjen

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Wat onze klanten zeggen

"Ben zeer te spreken over dit bedrijf. Ik zou gisteren met de kennis die ik heb van bussen een andere bus kopen. Gelukkig had ik ook een keuring aangevraagd en dat was maar goed ook. Nav de keuring en het verslag heb ik de bus niet gekocht (olielekkage uit het motorblok wat ik zelf niet zag). De kosten van de keuring hebben zich zo absoluut terug verdiend."

- David Breukhoven, via Google

"Voor de 2e keer bij autocoach een auto laten keuren, wat wederom snel en goed is verlopen. Om 13:00 gebeld naar autocoach toen ik wegreed bij de dealer, en om 16:00 was de auto al gekeurd. Professioneel rapport waar ik wederom veel aan heb gehad. Auto uiteindelijk gekocht na positief keuringsrapport! Zeker aan te raden."

- Raymon Dekkers, via Google

"Na alle andere goede reviews gelezen te hebben, Autocoach ingeschakeld om een aankoopkeuring te doen voor de occasion die we op het oog hadden. Dit was een goede keuze, het heeft ons net die extra zekerheid (voor zover mogelijk bij auto's) gegeven om tot aankoop over te gaan. Daarnaast kwamen er wat puntjes uit die ons nog wat hebben opgeleverd in de onderhandeling met het autobedrijf. De communicatie was vlot en prettig, zowel met de back-office als met de expert die de keuring deed. Een prima ervaring."

- Rob van den Brand, via Google

Vraag nu vrijblijvend de aankoopkeuring voor je auto aan.

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW en reiskosten. Op exclusievere auto's, oldtimers en campers of bij het organiseren van hefbrug kan een (kleine) toeslag van toepassing zijn. Na jouw aanvraag bellen we je snel voor verdere toelichting en afstemming. Heb je aanvullende vragen of heeft het spoed? Bel ons op 072 - 201 9000.

Optionele gegevens

Meestgestelde vragen Aankoopkeuring

Op welke punten beoordelen jullie de auto tijdens de aankoopkeuring?

Onze eigen ervaren keurmeesters beoordelen zorgvuldig de technische en optische staat van de auto volgens ons eigen ontwikkelde protocol. Onderstaande belangrijkste onderdelen komen in onze aankoopkeuring aan bod: 

 • Koude start
 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie onderzijde auto op hefbrug
 • Werking airco 
 • Uitlezen ECU/OBD op foutcodes 
 • Schademeting
 • Interieur
 • Exterieur
 • Opties en accessoires
 • Remmen 
 • Banden 
 • Op locatie aanwezige voertuigdocumentatie 

Je ontvangt direct na de keuring een uitgebreid digitaal verslag met grote foto's waarin we een volledig beeld schetsen van de auto. Bekijk voorbeeldverslag

Optioneel: breid de aankoopkeuring uit met extra services. Wij controleren dan vooraf onder andere de verkoper, het autoverleden en onderhandelen over de best mogelijke deal. Interesse? Neem contact op.

Hoeveel kost de aankoopkeuring van Autocoach?

Onze aankoopkeuring op locatie kost €299. Dit bedrag is inclusief BTW en reiskosten voor onze keurmeester. 

Op exclusievere auto's, oldtimers, campers en indien het nodig is dat wij een hefbrug organiseren nabij de keuringslocatie kan een toeslag van toepassing zijn. 

Na jouw aanvraag bellen we je snel voor verdere toelichting en afstemming. 

Wat moet ik zelf regelen voor de aankoopkeuring?

Helemaal niets. Wij regelen alles voor je. We plannen de keuring in met de verkoper en zorgen voor een hefbrug. Direct na de keuring ontvang je het uitgebreide digitale verslag en een persoonlijke toelichting van de keurmeester.

Wil je dat we op voorhand de advertentie, het autoverleden (extra belangrijk bij import) en aanbieder screenen, en dat we onderhandelen over de beste deal? Ook dat doen we graag voor je. Lees meer.

Wat gebeurt er als jullie een negatief advies geven?

Als we tot de conclusie komt dat dit niet jouw toekomstige auto wordt, is het fijn dat je jezelf hebt behoed voor een miskoop. De zogenaamde kat in de zak.

Aan de andere kant begrijpen we dat het vervelend is dat je met lege handen staat. Daarom bieden we je een korting aan op de volgende keuring van € 50,-. Je kunt ook kiezen voor een gratis zoekopdracht, zodat wij een geschikt alternatief voor je kunnen zoeken.

Wat als er geen hefbrug aanwezig is bij de autoverkoper?

Geen enkel probleem. Wij verzorgen een hefbrug nabij de locatie waar de auto staat. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Moet ik zelf de afspraak inplannen met verkoper?

Nee, dat doen wij voor je. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra de afspraak ingepland is.

Hoelang duurt de aankoopkeuring?

Gemiddeld duurt onze aankoopkeuring ongeveer 1,5 uur. Het is ook afhankelijk van soort auto en omstandigheden op locatie. Na de keuring ontvang je direct digitaal ons verslag en deelt onze Autocoach zijn persoonlijke autogevoel.

Binnen welk termijn keuren jullie de auto op locatie?

In de meeste gevallen keuren we de auto binnen 24 uur. Het is belangrijk zo snel mogelijk bij de auto zijn om te voorkomen dat hij wordt verkocht wanneer de verkoper niet bereid is hem te reserveren. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Zijn jullie in heel Nederland actief?

Ja, wij voeren onze aankoopkeuring door heel Nederland (eilanden uitgezonderd) uit. Niet alleen in grote plaatsen, maar ook in alle plaatsen daaromheen.

Enkele populaire steden zijn:

Keuren jullie alle merken auto's?

Ja, vrijwel alle merken worden door ons gekeurd. Het kan zijn dat we voor een heel specifiek merk niet de juiste kennis in huis hebben. Als dat zo is hoor je dat uiteraard vooraf.

Enkele populaire merken zijn:

Wie betaalt de aankoopkeuring?

Het is gebruikelijk dat de koper van de auto de aankoopkeuring betaalt. Als koper ben je immers degene die graag extra zekerheid over de auto wil.

Keuren jullie ook in het buitenland?

Nee, wij keuren niet in het buitenland. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden uitgesloten.

Keuren jullie ook bij particulieren?

Jazeker, we maken in onze aankoopkeuring geen onderscheid in het type aanbieder. Wij organiseren een hefbrug nabij de locatie van de auto.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 072 - 201 9000

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht