100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons 085 - 77 30 225

Aankoopkeuring voor auto's op locatie. Sinds 2011.

Kies voor de meest complete aankoopkeuring voor tweedehands auto's en occasions. Zo schaf je de auto met een gerust hart aan. Behoed jezelf voor een miskoop en kostbare verrassingen. Heeft het spoed? Bel ons voor een afspraak.

 • Wij keuren op elke locatie in Nederland binnen 24 uur
 • Uitgebreid verslag (voorbeeld), inclusief persoonlijk aankoopadvies
 • Wij plannen en regelen alles voor je

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW, reiskosten en hefbrug.

Aankoopkeuring vrijblijvend aanvragen Telefonisch aanvragen

Een occasion kopen zónder al teveel kennis over auto's: eigenlijk moet je het niet doen. Ik was er na meerdere zoektochten wel klaar mee. En dus klonk de service van Autocoach eigenlijk als te mooi om waar te zijn. Maar ze hebben elke verwachting overtroffen. Van online zoektocht, proefrit, aankoopkeuring, onderhandeling en inruil van je oude auto: alles kunnen ze je uit handen nemen en geloof me: dat is het geld méér dan waard. Dank helden! Zeer blij met onze VW Passat!

Lex Gaarthuis, DJ Radio 10

Wat kan je verwachten van onze aankoopkeuring?

Met onze uitgebreide aankoopkeuring krijg je inzicht in de technische en optische staat van de auto. De onderdelen bestaan uit:

 • Een telefonische kennismaking en globale beoordeling auto 
 • Wij plannen direct de keurafspraak in en regelen de hefbrug op locatie
 • Onze eigen ervaren keurmeesters voeren de keuring uit, 100% onafhankelijk
 • Een volledige keuring, inclusief persoonlijk aankoopadvies
  • Koude start, uitgebreide proefrit, inspectie onderzijde op hefbrug, werking airco, uitlezen ECU/OBD op foutcodes, schademeting (lakdiktemeting), interieur, exterieur, werking van opties en accessoires, remmen, banden en op locatie aanwezige voertuigdocumentatie
 • Je hoeft niet aanwezig te zijn, maar dat mag wel
 • Uitgebreid digitaal verslag direct na de keuring
 • Na de keuring wordt deze persoonlijk met je doorgenomen
 • We staan altijd voor je klaar voor advies en support

De aankoopkeuring auto op locatie van autocoach

De voordelen van onze aankoopkeuring.

 • Onafhankelijk: We zijn niet gebonden aan bepaalde autobedrijven.
 • Deskundig: Eigen keurmeesters met jarenlange ervaring. 
 • Landelijk: Op locatie in heel Nederland. Ook bij particulieren. 
 • Gemak: Wij plannen de afspraak in. Inclusief hefbrug. 
 • Snel: Binnen 24 uur op locatie. Verslag direct na de keuring. 
 • Meest compleet: Koude start, Proefrit, Hefbrug, Uitlezen ECU, Schades, Imperfecties interieur & exterieur, werking accessoires.
 • Persoonlijk: Sparren en persoonlijk advies van jouw Autocoach.

Deskundigheid loont.

Wij kennen de markt en alle verschillende auto's als geen ander. Sinds onze oprichting in 2011 keuren onze eigen keurmeesters dagelijks tientallen auto's door heel Nederland en hebben ervaring met meer dan 5.000 autobedrijven die we hebben bezocht. Wij zetten graag al onze ervaring, kennis, data en tools voor jou aan het werk. Met Autocoach laat jezelf niet verrassen en sta je sterker in het aankoopproces.  

De auto's worden steeds complexer, daarom beschikken onze keurmeesters over modernste uitleesapparatuur. Daarnaast beschikken zij over professionele apparatuur voor het meten van o.a.: Schades, Accu's, Airco, Remvloeistof, Banden en Remmen.

Voorkom miskoop auto. Zeker genieten van je auto door aankoopkeuring

Wij staan voor je klaar

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Wat onze klanten zeggen

"Geweldig fijn dat Autocoach op korte termijn een aankoopkeuring kon uitvoeren. Er moest nog even snel een brug geregeld worden maar ook dat was geen probleem. Communicatie was snel en duidelijk. Het rapport was beslist geen half werk. Volop foto's, een duidelijke toelichting en een eerlijk advies. Zo'n keuring geeft toch een prettig en zeker gevoel. Ik kan Autocoach beslist aanbevelen."

- Alex, Zuid Beijerland

"Autocoach is een geoliede machine! De medewerkers zijn vriendelijk en communicatief. We voelden ons volledig 'ontzorgd' en hebben een auto gekocht die helemaal aan onze eisen voldoet :). "

- Gerard, Heiloo

"Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van deze service voor begeleiding in het aankopen van een tweedehands auto. Dat verliep uitstekend en is het geld dubbel en dwars waard. Auto zoeken dan eerst een screeningsrapport en na de aankoopkeuring eveneens een uitgebreid rapport en je wordt ook gebeld door de keurmeester met de bevindingen. Bedankt!!!"

- A.J. de Kort, Waddinxveen

Vraag nu vrijblijvend de aankoopkeuring voor je auto aan.

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW, reiskosten en hefbrug. Op exclusieve auto's, oldtimers of campers kan een kleine toeslag van toepassing zijn. Na jouw aanvraag bellen we je snel voor verdere toelichting en afstemming. Heb je aanvullende vragen of heeft het spoed? Bel ons op 085 - 77 30 225.

Optionele gegevens

Meestgestelde vragen Aankoopkeuring

Op welke punten beoordelen jullie de auto tijdens de aankoopkeuring?

Onze eigen ervaren keurmeesters beoordelen zorgvuldig de technische en optische staat van de auto volgens ons eigen ontwikkelde protocol. Onderstaande belangrijkste onderdelen komen in onze aankoopkeuring aan bod: 

 • Koude start
 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie onderzijde auto op hefbrug
 • Werking airco 
 • Uitlezen ECU/OBD op foutcodes 
 • Schademeting
 • Interieur
 • Exterieur
 • Opties en accessoires
 • Remmen 
 • Banden 
 • Op locatie aanwezige voertuigdocumentatie 

Je ontvangt direct na de keuring een uitgebreid digitaal verslag met grote foto's waarin we een volledig beeld schetsen van de auto. Bekijk voorbeeldverslag

Optioneel: breid de aankoopkeuring uit met extra services. Wij controleren dan vooraf onder andere de verkoper, het autoverleden en onderhandelen over de best mogelijke deal. Interesse? Neem contact op.

Hoeveel kost de aankoopkeuring van Autocoach?

Onze aankoopkeuring op locatie kost €299. Dit bedrag is inclusief BTW, reiskosten voor onze keurmeester en het verzorgen van een hefbrug op locatie indien deze niet aanwezig is. 

Wat moet ik zelf regelen voor de aankoopkeuring?

Helemaal niets. Wij regelen alles voor je. We plannen de keuring in met de verkoper en zorgen voor een hefbrug. Direct na de keuring ontvang je het uitgebreide digitale verslag en een persoonlijke toelichting van de keurmeester.

Wil je dat we op voorhand de advertentie, het autoverleden (extra belangrijk bij import) en aanbieder screenen, en dat we onderhandelen over de beste deal? Ook dat doen we graag voor je. Lees meer.

Wat gebeurt er als jullie een negatief advies geven?

Als we tot de conclusie komt dat dit niet jouw toekomstige auto wordt, is het fijn dat je jezelf hebt behoed voor een miskoop. De zogenaamde kat in de zak.

Aan de andere kant begrijpen we dat het vervelend is dat je met lege handen staat. Daarom bieden we je een korting aan op de volgende keuring van € 50,-. Je kunt ook kiezen voor een gratis zoekopdracht, zodat wij een geschikt alternatief voor je kunnen zoeken.

Wat als er geen hefbrug aanwezig is bij de autoverkoper?

Geen enkel probleem. Wij verzorgen een hefbrug nabij de locatie waar de auto staat. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Moet ik zelf de afspraak inplannen met verkoper?

Nee, dat doen wij voor je. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra de afspraak ingepland is.

Hoelang duurt de aankoopkeuring?

Gemiddeld duurt onze aankoopkeuring ongeveer 1,5 uur. Het is ook afhankelijk van soort auto en omstandigheden op locatie. Na de keuring ontvang je direct digitaal ons verslag en deelt onze Autocoach zijn persoonlijke autogevoel.

Binnen welk termijn keuren jullie de auto op locatie?

In de meeste gevallen keuren we de auto binnen 24 uur. Het is belangrijk zo snel mogelijk bij de auto zijn om te voorkomen dat hij wordt verkocht wanneer de verkoper niet bereid is hem te reserveren. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Zijn jullie in heel Nederland actief?

Ja, wij voeren onze aankoopkeuring door heel Nederland (eilanden uitgezonderd) uit. Niet alleen in grote plaatsen, maar ook in alle plaatsen daaromheen.

Enkele populaire steden zijn:

Keuren jullie alle merken auto's?

Ja, vrijwel alle merken worden door ons gekeurd. Het kan zijn dat we voor een heel specifiek merk niet de juiste kennis in huis hebben. Als dat zo is hoor je dat uiteraard vooraf.

Enkele populaire merken zijn:

Wie betaalt de aankoopkeuring?

Het is gebruikelijk dat de koper van de auto de aankoopkeuring betaalt. Als koper ben je immers degene die graag extra zekerheid over de auto wil.

Keuren jullie ook in het buitenland?

Nee, wij keuren niet in het buitenland. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden uitgesloten.

Keuren jullie ook bij particulieren?

Jazeker, we maken in onze aankoopkeuring geen onderscheid in het type aanbieder. Wij organiseren een hefbrug nabij de locatie van de auto.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 085 - 77 30 225

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht