100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Aankoopkeuring voor auto's op locatie. Sinds 2011.

Kies voor de meest complete aankoopkeuring voor tweedehands auto's en occasions. Zo schaf je de auto met een gerust hart aan. Behoed jezelf voor een miskoop en kostbare verrassingen. Heeft het spoed? Bel ons voor een afspraak.

 • Wij keuren op elke locatie in Nederland binnen 24 uur
 • Uitgebreid digitaal verslag (voorbeeld), inclusief persoonlijk aankoopadvies
 • Wij plannen en regelen alles voor je

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW en reiskosten.
Nieuw:
Testen van accu elektrische auto's en plugin hybrides.

Direct online aanvragen Telefonisch aanvragen

Goede, klantvriendelijke website, zeer helder. Aanvraag verliep perfect. Snelle opvolging en snelle keuring. Rapport zeer uitgebreid en degelijk, zelfde dag digitaal binnen. Ook die dag nog telefonisch toegelicht door in mijn geval keurder Edward. Aan te bevelen!

Sander Siegersma

Lees al onze reviews op KlantenVertellen en Google

Wat kan je verwachten van onze aankoopkeuring?

Met onze uitgebreide aankoopkeuring krijg je inzicht in de technische en optische staat van de auto. De onderdelen bestaan uit:

 • Een telefonische kennismaking en globale beoordeling auto 
 • Wij plannen direct de keurafspraak in en organiseren (indien nodig) een hefbrug nabij de locatie
 • Onze eigen ervaren keurmeesters voeren de keuring uit, 100% onafhankelijk
 • Een volledige keuring, inclusief persoonlijk aankoopadvies
  • Koude start, uitgebreide proefrit, inspectie onderzijde op hefbrug, werking airco, uitlezen ECU/OBD op foutcodes, schademeting (lakdiktemeting), interieur, exterieur, werking van opties en accessoires, remmen, banden en op locatie aanwezige voertuigdocumentatie
  • Batterijcheck mogelijk voor de meeste merken elektrische auto's (EV) en plugin hybride. 
 • Je hoeft niet aanwezig te zijn, al mag dat wel
 • Uitgebreid digitaal verslag die kort na de keuring met je wordt doorgenomen
 • We staan altijd voor je klaar bij vragen

De aankoopkeuring auto op locatie van autocoach

De voordelen van onze aankoopkeuring.

 • Onafhankelijk: We zijn niet gebonden aan bepaalde autobedrijven.
 • Deskundig: Eigen keurmeesters met jarenlange ervaring. 
 • Landelijk: Op locatie in heel Nederland. Ook bij particulieren. 
 • Gemak: Wij plannen de afspraak, regelen alles voor je en organiseren een hefbrug. 
 • Snel: Binnen 24 uur op locatie. Verslag direct na de keuring. 
 • Meest compleet: Koude start, Proefrit, Hefbrug, Uitlezen ECU, Schades, Imperfecties interieur & exterieur, werking accessoires. En sinds kort ook batterijtest EV's en plugin hybride auto's.  
 • Persoonlijk: Sparren en persoonlijk advies van jouw Autocoach.

Deskundigheid loont.

Wij kennen de markt en alle verschillende auto's als geen ander. Sinds onze oprichting in 2011 keuren onze eigen keurmeesters dagelijks tientallen auto's door heel Nederland en hebben ervaring met meer dan 5.000 autobedrijven die we hebben bezocht. Wij zetten graag al onze ervaring, kennis, data en tools voor jou aan het werk. Met Autocoach laat jezelf niet verrassen en sta je sterker in het aankoopproces.  

De auto's worden steeds complexer, daarom beschikken onze keurmeesters over modernste uitleesapparatuur om de auto en de hoogspanningsaccu (bij EV's en plugin hybride auto's) uit te lezen . Daarnaast beschikken zij over professionele apparatuur voor het meten van o.a.: Schades, Accu's, Airco, Remvloeistof, Banden en Remmen. 

Voorkom miskoop occasions, EV's en hybride auto. Zeker genieten van je auto door aankoopkeuring

 

 

Wij staan voor je klaar

Foto van Arjen

Arjen

Foto van Bas

Bas

Foto van Bob

Bob

Foto van Daan

Daan

Foto van Edward

Edward

Foto van Egbert

Egbert

Foto van Eric

Eric

Foto van Frank

Frank

Foto van Joost

Joost

Foto van Lars

Lars

Foto van Marcel

Marcel

Foto van Marko

Marko

Foto van Nick

Nick

Foto van Robert

Robert

Foto van Ruud

Ruud

Ontmoet het team van Autocoach. Wij staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Ontmoet het team

Wat onze klanten zeggen

"Ben zeer te spreken over dit bedrijf. Ik zou gisteren met de kennis die ik heb van bussen een andere bus kopen. Gelukkig had ik ook een keuring aangevraagd en dat was maar goed ook. Nav de keuring en het verslag heb ik de bus niet gekocht (olielekkage uit het motorblok wat ik zelf niet zag). De kosten van de keuring hebben zich zo absoluut terug verdiend."

- David Breukhoven, via Google

"Voor de 2e keer bij autocoach een auto laten keuren, wat wederom snel en goed is verlopen. Om 13:00 gebeld naar autocoach toen ik wegreed bij de dealer, en om 16:00 was de auto al gekeurd. Professioneel rapport waar ik wederom veel aan heb gehad. Auto uiteindelijk gekocht na positief keuringsrapport! Zeker aan te raden."

- Raymon Dekkers, via Google

"Na alle andere goede reviews gelezen te hebben, Autocoach ingeschakeld om een aankoopkeuring te doen voor de occasion die we op het oog hadden. Dit was een goede keuze, het heeft ons net die extra zekerheid (voor zover mogelijk bij auto's) gegeven om tot aankoop over te gaan. Daarnaast kwamen er wat puntjes uit die ons nog wat hebben opgeleverd in de onderhandeling met het autobedrijf. De communicatie was vlot en prettig, zowel met de back-office als met de expert die de keuring deed. Een prima ervaring."

- Rob van den Brand, via Google

Vraag nu vrijblijvend de aankoopkeuring voor je auto aan.

Onze uitgebreide occasionkeuring kost € 299,- incl. BTW en reiskosten. Op exclusievere auto's, EV's, plugin hybride, oldtimers en campers of bij het organiseren van hefbrug kan een (kleine) toeslag van toepassing zijn. Na jouw aanvraag bellen we je snel voor verdere toelichting en afstemming. Heb je aanvullende vragen of heeft het spoed? Bel ons op 072 - 201 9000.

Optionele gegevens

Meestgestelde vragen Aankoopkeuring

Op welke punten beoordelen jullie de auto tijdens de aankoopkeuring?

Onze eigen ervaren keurmeesters beoordelen zorgvuldig de technische en optische staat van de auto volgens ons eigen ontwikkelde protocol. Onderstaande belangrijkste onderdelen komen in onze aankoopkeuring aan bod: 

 • Koude start
 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie onderzijde auto op hefbrug
 • Werking airco 
 • Uitlezen ECU/OBD op foutcodes 
 • Schademeting
 • Interieur
 • Exterieur
 • Opties en accessoires
 • Remmen 
 • Banden 
 • Op locatie aanwezige voertuigdocumentatie 
 • Nieuw: Test batterijpakket bij elektrische auto's en plugin hybrides. 

Je ontvangt direct na de keuring een uitgebreid digitaal verslag met grote foto's waarin we een volledig beeld schetsen van de auto. Bekijk voorbeeldverslag

Optioneel: breid de aankoopkeuring uit met extra services. Wij controleren dan vooraf onder andere de verkoper, het autoverleden en onderhandelen over de best mogelijke deal. Interesse? Neem contact op.

Hoeveel kost de aankoopkeuring van Autocoach?

Onze aankoopkeuring op locatie kost €299. Dit bedrag is inclusief BTW en reiskosten voor onze keurmeester. 

Op exclusievere auto's, elektrische auto's, plugin hybrides, oldtimers, campers en indien het nodig is dat wij een hefbrug organiseren nabij de keuringslocatie kan een toeslag van toepassing zijn. 

Na jouw aanvraag bellen we je snel voor verdere toelichting en afstemming. 

Wat moet ik zelf regelen voor de aankoopkeuring?

Helemaal niets. Wij regelen alles voor je. We plannen de keuring in met de verkoper en zorgen voor een hefbrug. Direct na de keuring ontvang je het uitgebreide digitale verslag en een persoonlijke toelichting van de keurmeester.

Wil je dat we op voorhand de advertentie, het autoverleden (extra belangrijk bij import) en aanbieder screenen, en dat we onderhandelen over de beste deal? Ook dat doen we graag voor je. Lees meer.

Wat gebeurt er als jullie een negatief advies geven?

Als we tot de conclusie komt dat dit niet jouw toekomstige auto wordt, is het fijn dat je jezelf hebt behoed voor een miskoop. De zogenaamde kat in de zak.

Aan de andere kant begrijpen we dat het vervelend is dat je met lege handen staat. Daarom bieden we je een korting aan op de volgende keuring van € 50,-. Je kunt ook kiezen voor een gratis zoekopdracht, zodat wij een geschikt alternatief voor je kunnen zoeken.

Wat als er geen hefbrug aanwezig is bij de autoverkoper?

Geen enkel probleem. Wij verzorgen een hefbrug nabij de locatie waar de auto staat. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Moet ik zelf de afspraak inplannen met verkoper?

Nee, dat doen wij voor je. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra de afspraak ingepland is.

Hoelang duurt de aankoopkeuring?

Gemiddeld duurt onze aankoopkeuring ongeveer 1,5 uur. Het is ook afhankelijk van soort auto en omstandigheden op locatie. Na de keuring ontvang je direct digitaal ons verslag en deelt onze Autocoach zijn persoonlijke autogevoel.

Binnen welk termijn keuren jullie de auto op locatie?

In de meeste gevallen keuren we de auto binnen 24 uur. Het is belangrijk zo snel mogelijk bij de auto zijn om te voorkomen dat hij wordt verkocht wanneer de verkoper niet bereid is hem te reserveren. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Zijn jullie in heel Nederland actief?

Ja, wij voeren onze aankoopkeuring door heel Nederland (eilanden uitgezonderd) uit. Niet alleen in grote plaatsen, maar ook in alle plaatsen daaromheen.

Enkele populaire steden zijn:

Keuren jullie alle merken auto's?

Ja, vrijwel alle merken worden door ons gekeurd. Het kan zijn dat we voor een heel specifiek merk niet de juiste kennis in huis hebben. Als dat zo is hoor je dat uiteraard vooraf.

Enkele populaire merken zijn:

Testen jullie ook de accu van elektrische auto's (EV's) of plugin hybrides?

Jazeker. Wij kunnen de algehele condities van de accu van elektrische auto's (EV's) of plugin hybrides uitlezen en testen. Mild hybride systemen die niet opgeladen kunnen worden met de stekker helaas niet.

Wij maken hierbij gebruik van de AVILOO-Flash test. Met deze test krijgen je snel een uitgebreid testverslag met een onafhankelijk oordeel en score die de state of health (SoH) benaderd van de batterij.  

Voor onderstaande merken kunnen wij in de regel de test van het accupakket uitvoeren als onderdeel van onze aankoopkeuring op locatie in Nederland:  

Audi

 • A3 40 SB TFSIe - 13,0 kWh
 • A3 45 SB TFSIe - 13,0 kWh
 • A3 SB 40TFSIe - 8,8 kWh
 • A3 e-tron - 8,8 kWh
 • A6 TFSIe - 14,1 kWh
 • A6 TFSIe - 17,9 kWh
 • A8 60 TFSIe - 14,1 kWh
 • A8L 60 TFSIe - 14,1 kWh
 • Q3 45 TFSIe - 13,0 kWh
 • Q3 SB 45 TFSIe - 13,0 kWh
 • Q4 35 e-tron - 52 kWh
 • Q4 40 e-tron - 77 kWh
 • Q4 45 e-tron quattro - 77 kWh
 • Q4 50 e-tron quattro - 77 kWh
 • Q4 Sportback 35 e-tron - 52 kWh
 • Q4 Sportback 40 e-tron - 77 kWh
 • Q4 Sportback 50 e-tron quattro - 77 kWh
 • Q5 TFSIe - 17,9 kWh
 • Q5 e-Tron - 14,1 kWh
 • Q7 55 TFSI e - 17,3 kWh
 • Q7 55 TFSI e Quattro - 17,9 kWh
 • Q7 60 TFSI e - 17,3 kWh
 • Q7 60 TFSI e Quattro - 17,9 kWh
 • Q7 e-tron - 17,3 kWh
 • Q8 50 e-tron - 95 kWh
 • Q8 55 TFSI e Quattro - 17,9 kWh
 • Q8 55 e-tron - 114 kWh
 • Q8 60 TFSI e Quattro - 17,9 kWh
 • Q8 Sportback 50 e-tron - 95 kWh
 • Q8 Sportback 55 e-tron - 114 kWh
 • RS e-tron GT - 83,7 kWh
 • e-tron 50 quattro - 71 kWh
 • e-tron 55 quattro - 95 kWh
 • e-tron GT - 83,7 kWh
 • e-tron S quattro - 95 kWh
 • e-tron Sportback 50 quattro - 71 kWh
 • e-tron Sportback 55 quattro - 95 kWh
 • e-tron Sportback S quattro - 95 kWh

BMW

 • 225xe - 10 kWh
 • 225xe - 16,3 kWh
 • 225xe - 7,6 kWh
 • 330e - 11,15 kWh
 • 330e - 7,6 kWh
 • 330e xDrive - 11,15 kWh
 • 520e - 12 kWh
 • 530e - 9,2 kWh
 • 530e xDrive - 12 kWh
 • 545e xDrive - 12 kWh
 • 740Le iPerf. - 9,2 kWh
 • 740Le xDrive - 9,2 kWh
 • 740e - 9,2 kWh
 • 745Le - 12 kWh
 • 745Le xDrive - 12 kWh
 • 745e - 12 kWh
 • X1 xDrive 25e - 10 kWh
 • X2 xDrive 25e - 10 kWh
 • X3 xDrive 30e - 12 kWh
 • X5 40e - 9,2 kWh
 • X5 xDrive45e - 24,0 kWh
 • X5 xDrive50 - 29,5 kWh
 • i3 - 120 Ah
 • i3 - 120 Ah REX
 • i3 - 60 Ah
 • i3 - 60 Ah REX
 • i3 - 94 Ah
 • i3 - 94 Ah REX
 • i3s - 120 Ah
 • i3s - 94 Ah
 • i3s - 94 Ah REX
 • i4 M50 - 83,9 kWh
 • i4 eDrive35 - 70,3 kWh
 • i4 eDrive40 - 83,9 kWh
 • i7 xDrive60 - 105 kWh
 • i8 - 5,18 kWh
 • iX M60 - 111,5 kWh
 • iX xDrive 40 - 76,6 kWh
 • iX xDrive 50 - 111,5 kWh
 • iX1 xDrive30 - 68 kWh
 • iX3 - 80 kWh

BYD

 • Atto 3 - 60,48 kWh

Citroën

 • C5 Airc. 1,6i Hybrid - 13,2 kWh
 • e-Berlingo M - 50 kWh
 • e-Berlingo XL - 50 kWh
 • e-Jumpy Kasten - 75 kWh
 • e-Jumpy Kombi - 75 kWh
 • e-Spacetourer - 75 kWh
 • ë-C4 - 50 kWh
 • ë-C4 X - 50 kWh

Cupra

 • Born - 58 kWh
 • Born - 58 kWh e-boos
 • Born - 58kWh e-boost
 • Born - 77 kWh
 • Formentor e-Hybrid - 13,0 kWh

Dacia

 • Spring Electric - 27,4 kWh

DS Automobiles

 • 3 Crossback E-Tense - 50 kWh
 • 7 E-Tense - 14,4 kWh
 • 7 Hybrid - 13,2 kWh

Fiat

 • 500e - 42 kWh
 • Abarth 500e - 42 kWh

Ford

 • Explorer 4x4 - 13,6 kWh
 • Kuga 2.5 PHEV - 14,4 kWh
 • Mustang Mach-E - 70 kWh
 • Mustang Mach-E - 98,7 kWh
 • Mustang Mach-E AWD - 70 kWh
 • Mustang Mach-E AWD - 98,7 kWh
 • Mustang Mach-E GT - 98,7 kWh

Hyundai

 • Ioniq - 28 kWh
 • Ioniq - 38,3 kWh
 • Ioniq 5 AWD - 58,2 kWh
 • Ioniq 5 AWD - 72,6 kWh
 • Ioniq 5 AWD - 77,4 kWh
 • Ioniq 5 RWD - 58,2 kWh
 • Ioniq 5 RWD - 72,6 kWh
 • Ioniq 5 RWD - 77,4 kWh
 • Ioniq 6 AWD - 77,4 kWh
 • Ioniq 6 RWD - 77,4 kWh
 • Kona - 39,2 kWh
 • Kona - 64 kWh
 • Tucson PHEV - 13,8 kWh

Jaguar

 • I-Pace EV400 - 90,2 kWh

Kia

 • EV6 AWD - 77,4 kWh
 • EV6 AWD GT - 77,4 kWh
 • EV6 RWD - 77,4 kWh
 • Niro EV - 64,8 kWh
 • Niro PHEV - 11,1 kWh
 • Sorento PHEV - 13,8 kWh
 • Soul - 27 kWh
 • Soul - 30 kWh
 • Soul - 64 kWh
 • Sportage PHEV - 13,8 kWh
 • e-Niro - 39,2 kWh
 • e-Niro - 64 kWh

Mazda

 • MX-30 - 35,5 kWh

Mercedes-Benz

 • A 250e Compact Limousine - 15,6 kWh
 • A 250e Limousine - 15,6 kWh
 • B 250e Sports Tourer - 15,6 kWh
 • C 300de Limousine - 13,5 kWh
 • C 300de T - 13,5 kWh
 • C 300e 4MATIC Limousine - 13,5 kWh
 • C 300e Limousine - 13,5 kWh
 • C 300e T - 13,5 kWh
 • C 350e Limousine - 6,38 kWh
 • C 350e T - 6,38 kWh
 • CLA 250e Coupe EQ Power - 15,6 kWh
 • CLA 250e Shooting Brake EQ Power - 15,6 kWh
 • E 300 de 4MATIC Limousine - 13,5 kWh
 • E 300 de 4MATIC T - 13,5 kWh
 • E 300 de Limousine - 13,5 kWh
 • E 300 de T - 13,5 kWh
 • E 300 e 4MATIC Limousine - 13,5 kWh
 • E 300 e Limousine - 13,5 kWh
 • E 300 e T - 13,5 kWh
 • E 350e - 6,38 kWh
 • EQA 250 - 66,5 kWh
 • EQA 250+ - 70,5 kWh
 • EQA 300 4MATIC - 66,5 kWh
 • EQA 350 4MATIC - 66,5 kWh
 • EQB 250 - 66,5 kWh
 • EQB 300 4MATIC - 66,5 kWh
 • EQB 350 4MATIC - 66,5 kWh
 • EQC 400 - 85 kWh
 • EQV 300 - 100 kWh
 • GLA 250e - 15,6 kWh
 • GLC 300de 4MATIC - 13,5 kWh
 • GLC 300de 4MATIC Coupe - 13,5 kWh
 • GLC 300e 4MATIC - 13,5 kWh
 • GLC 350e 4MATIC - 8,7 kWh
 • GLE 350de - 31,2 kWh
 • GLE 350e - 31,2 kWh
 • S 560e - 13,5 kWh
 • eVito 129 Tourer pro extra long - 100 kWh
 • eVito 129 Tourer pro long - 100 kWh

MG Automotive

 • ZS EV - 44,5kWh

Mini

 • Cooper SE - 32,6 kWh
 • Countryman - 10 kWh
 • Countryman - 7,6 kWh

Mitsubishi

 • Outlander PHEV - 12,0 kWh
 • Outlander PHEV - 13,8 kWh

Nissan

 • Leaf ZE0 - 24 kWh
 • Leaf ZE0 - 30 kWh
 • Leaf ZE1 - 40 kWh
 • Leaf ZE1 - 62 kWh
 • e-NV200 - 24 kWh
 • e-NV200 Evalia - 24 kWh

Opel

 • Corsa Electric - 50 kWh
 • Corsa-e - 50 kWh
 • Grandland - 13,2 kWh
 • Mokka-e - 50 kWh
 • Vivaro-e Cargo - 50 kWh
 • Vivaro-e Cargo - 75 kWh
 • Vivaro-e Kombi - 50 kWh
 • Vivaro-e Kombi - 75 kWh

Peugeot

 • 2008e - 50 kWh
 • 208e - 50 kWh
 • 3008 1.6i Hybride 2 - 13,2 kWh
 • 3008 1.6i Hybride 4 - 13,2 kWh
 • 508 Hybrid - 11,5 kWh
 • 508 Hybrid SW - 11,5 kWh
 • 508 Hybrid4 - 11,5 kWh
 • 508 Hybrid4 SW - 11,5 kWh
 • e-Expert Doppelkabine L2 - 75 kWh
 • e-Expert Doppelkabine L3 - 75 kWh
 • e-Expert Kastenwagen L3 - 75 kWh
 • e-Expert Kastenwagen L2 - 75 kWh

Polestar

 • 2 Long Range Dual Motor - 78 kWh
 • 2 Long Range Dual Motor - 82 kWh
 • 2 Long Range Dual Motor Performance - 78 kWh
 • 2 Long Range Dual Motor Performance - 82 kWh
 • 2 Long Range Singel Motor - 82 kWh
 • 2 Long Range Single Motor - 78 kWh
 • 2 Standard Range - 64 kWh
 • 2 Standard Range - 69 kWh

Porsche

 • Cayenne Turbo S e-Hybrid - 14,1 kWh
 • Cayenne e-Hybrid - 14,1 kWh
 • Cayenne e-Hybrid - 17,9 kWh
 • Panamera 4 Hybrid - 17,9 kWh
 • Panamera 4 Hybrid Sport Turismo - 17,9 kWh
 • Panamera 4 e-Hybrid - 14,1 kWh
 • Panamera 4 e-Hybrid Executive - 14,1 kWh
 • Panamera 4 e-Hybrid Sport Turismo - 14,1 kWh
 • Panamera 4S Hybrid - 17,9 kWh
 • Panamera 4S Hybrid Sport Turismo - 17,9 kWh
 • Panamera Turbo S Hybrid - 17,9 kWh
 • Panamera Turbo S Hybrid Sport Turismo - 17,9 kWh
 • Panamera Turbo S e-Hybrid - 14,1 kWh
 • Panamera Turbo S e-Hybrid Executive - 14,1 kWh
 • Panamera Turbo S e-Hybrid Sport Turismo - 14,1 kWh
 • Taycan - 83,7 kWh
 • Taycan 4 Cross Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan 4S - 83,7 kWh
 • Taycan 4S Cross Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan 4S Sport Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan GTS - 83,7 kWh
 • Taycan GTS Sport Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan Sport Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo Cross Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo S - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo S Cross Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo S Sport Turismo - 83,7 kWh
 • Taycan Turbo Sport Turismo - 83,7 kWh

Renault

 • Kangoo Maxi Z.E. - 33 kWh
 • Kangoo Z.E. - 22 kWh
 • Kangoo Z.E. - 33 kWh
 • Twingo Electric ZE - 21,4 kWh
 • Zoe Q90 - 40kWh
 • Zoe R110 - 41kWh
 • Zoe R110 - 52kWh
 • Zoe R135 - 52kWh
 • Zoe R210/Q210 - 22kWh
 • Zoe R240 - 23,3 kWh
 • Zoe R90 - 23,3 kWh
 • Zoe R90 - 40 kWh

Seat

 • Leon e-Hybrid - 13,0 kWh
 • Mii electric - 36,8 kWh

Skoda

 • Citigo-e IV - 36,8 kWh
 • Enyaq iV 60 - 58 kWh
 • Enyaq iV 60 Coupe - 58 kWh
 • Enyaq iV 80 - 77 kWh
 • Enyaq iV 80 Coupe - 77 kWh
 • Enyaq iV 80x - 77 kWh
 • Enyaq iV RS - 77 kWh
 • Octavia iV - 13,0 kWh
 • Superb iV - 13 kWh

Smart

 • #1 AWD - 66 kWh
 • #1 RWD - 66 kWh
 • EQ forfour - 17,7 kWh
 • EQ fortwo cabrio - 17,7 kWh
 • EQ fortwo coupé - 17,7 kWh
 • forfour ed - 17,7 kWh
 • fortwo cabrio Brabus ed - 17,6 kWh
 • fortwo cabrio ed - 17,6 kWh
 • fortwo cabrio ed - 17,7 kWh
 • fortwo coupé Brabus ed - 17,6 kWh
 • fortwo coupé ed - 17,6 kWh
 • fortwo coupé ed - 17,7 kWh

Tesla

 • Model 3 - 60,5 kWh
 • Model 3 Long Range - 74,5 kWh
 • Model 3 Long Range - 78,8 kWh
 • Model 3 Long Range - 82 kWh
 • Model 3 Long Range AWD - 78 kWh
 • Model 3 Long Range RWD - 78 kWh
 • Model 3 Performance - 78 kWh
 • Model 3 Performance - 78,8 kWh
 • Model 3 Performance - 82 kWh
 • Model 3 SR+ - 55 kWh
 • Model 3 SR+ - 55 kWh - LFP
 • Model 3 Standard Range plus - 52 kWh
 • Model S - 100D
 • Model S - 60
 • Model S - 60D
 • Model S - 70
 • Model S - 70D
 • Model S - 75
 • Model S - 75D
 • Model S - 85
 • Model S - 85D
 • Model S - 90
 • Model S - 90D
 • Model S - Long Range
 • Model S - Long Range Plus
 • Model S - P100D
 • Model S - P60
 • Model S - P70
 • Model S - P75
 • Model S - P85
 • Model S - P85D
 • Model S - P90D
 • Model S - Performance
 • Model S - Standard Range
 • Model X - 100D
 • Model X - 60D
 • Model X - 70D
 • Model X - 75D
 • Model X - 90D
 • Model X - Long Range
 • Model X - Long Range Plus
 • Model X - P100D
 • Model X - P90D
 • Model X - Performance
 • Model X - Standard Range
 • Model Y Long Range - 74,5 kWh
 • Model Y Long Range - 78,8 kWh
 • Model Y Long Range - 82 kWh
 • Model Y Performance - 74,5 kWh
 • Model Y Performance - 78,8 kWh
 • Model Y Performance - 82 kWh
 • Model Y Standard Range - 60,5 kWh

Volkswagen

 • Arteon eHybrid - 13 kWh
 • Golf 7 GTE - 8,7 kWh
 • Golf 8 1.4 GTE - 13 kWh
 • Golf 8 eHybrid - 13 kWh
 • ID.3 Pro - 58 kWh
 • ID.3 Pro Performance - 58 kWh
 • ID.3 Pro S - 77 kWh
 • ID.3 Pure - 45 kWh
 • ID.3 Pure Performance - 45 kWh
 • ID.4 AWD - 77 kWh
 • ID.4 GTX - 77 kWh
 • ID.4 Pro 4M - 77 kWh
 • ID.4 Pro Performance - 77 kWh
 • ID.4 Pure - 52 kWh
 • ID.4 Pure Performance - 52 kWh
 • ID.4 RWD - 77 kWh
 • ID.5 GTX - 77 kWh
 • ID.5 Pro - 77 kWh
 • ID.5 Pro Performance - 77 kWh
 • ID.BUZZ - 77 kWh
 • ID.BUZZ Cargo - 77kWh
 • Multivan e-Hybrid - 13 kWh
 • Passat GTE - 13 kWh
 • Passat GTE - 9,9 kWh
 • Tiguan eHybrid - 13,0 kWh
 • Touareg e-Hybrid - 17,9 kWh
 • e-Golf - 24,2 kWh
 • e-Golf - 35,8 kWh
 • e-Up - 18,7 kWh
 • e-Up - 36,8 kWh

Volvo

 • C40 Recharge - 69 kWh
 • C40 Recharge AWD - 78 kWh
 • C40 Recharge AWD - 82 kWh
 • C40 Recharge RWD - 82 kWh
 • S60 T6 TE - 11,6 kWh
 • S60 T8 TE - 11,6 kWh
 • S60 T8 Twin Engine PSE - 11,6 kWh
 • S90 Excellence 10,4 kWh
 • S90 T8 Twin Engine 11,6kWh
 • S90 Twin Engine 10,4 kWh
 • V60 Recharge T6 - 18,8 kWh
 • V60 Recharge T8 - 18,8 kWh
 • V60 T6 Twin Engine - 10,4 kWh
 • V60 T6 Twin Engine - 11,6 kWh
 • V60 T8 Twin Engine - 10,4 kWh
 • V60 T8 Twin Engine - 11,6 kWh
 • V60 T8 Twin Engine PSE - 11,6 kWh
 • V90 T6 Twin Engine - 11,6 kWh
 • V90 T8 Twin Engine - 11,6 kWh
 • V90 Twin Engine - 10,4 kWh
 • XC40 Recharge - 69 kWh
 • XC40 Recharge AWD - 78 kWh
 • XC40 Recharge AWD - 82 kWh
 • XC40 Recharge RWD - 82 kWh
 • XC40 Recharge T4 - 10,7 kWh
 • XC40 Recharge T5 - 10,7 kWh
 • XC60 Recharge T6 - 18,8 kWh
 • XC60 Recharge T8 - 18,8 kWh
 • XC60 T6 Twin Engine - 11,6 kWh
 • XC60 T8 Twin Engine - 11,6 kWh
 • XC60 T8 Twin Engine PSE - 11,6 kWh
 • XC60 Twin Engine - 10,4 kWh
 • XC90 Excellence - 10,4kWh
 • XC90 Excellence - 11,6kWh
 • XC90 Excellence - 9,2 kWh
 • XC90 Recharge T8 - 18,8 kWh
 • XC90 T8 Twin Engine - 11,6 kWh
 • XC90 Twin Engine - 10,4kWh
 • XC90 Twin Engine - 9,2 kWh

Wie betaalt de aankoopkeuring?

Het is gebruikelijk dat de koper van de auto de aankoopkeuring betaalt. Als koper ben je immers degene die graag extra zekerheid over de auto wil.

Keuren jullie ook in het buitenland?

Nee, wij keuren niet in het buitenland. Ons werkgebied is heel Nederland. Waddeneilanden uitgesloten.

Keuren jullie ook bij particulieren?

Jazeker, we maken in onze aankoopkeuring geen onderscheid in het type aanbieder. Wij organiseren een hefbrug nabij de locatie van de auto.

Chat met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ Start een chat

Bel met ons

Van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 - 15:30 uur.

→ 072 - 201 9000

Stuur een bericht

Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

→ Stuur je bericht